Pangembang Pokémon GO, Niantic, nganyari masalah ngatasi aplikasi ing akun Google

Pokémon Go

Aku ora mikir manawa ana wong sing ragu babagan sukses ngluncurake game Nintendo Pokémon Go sing anyar. Malah ing warta kasebut, kasebut wis sukses babagan aplikasi kasebut lan revolusi ing antarane para pangguna sing diluncurake. Sanajan Nintendo dadi konco kabeh yaiku perusahaan sing paling ora nampa dhuwit kanggo aplikasi kasebut, amarga kue kasebut dituduhake dening Google Play lan Apple, ing tangan siji, minangka pangembang lan pemilik hak Perusahaan Pokémon, kabeh duwe 30%, nalika Nintendo tetep isih 10%.

Pirang-pirang dina kepungkur, warta kasebut nyritakake babagan pangguna iOS sing nggunakake akun Google kanggo ngakses aplikasi kanthi otomatis menehi akses lengkap menyang akun kasebut. Miturut pangembang Niantic, iki bug sing nyoba cepet didandani kanthi nganyari app. Bug iki mung mengaruhi pangguna iOS. Tujuan awal Niantic nalika ngidini akses menyang aplikasi nganggo akun Google yaiku supaya dheweke mung bisa ngakses ID pangguna lan email kanggo ndaftar ing game kasebut.

Pangembang kanthi cepet ngakoni kesalahane lan ngumumake bakal ngatasi kanthi cepet. Rong dina sawise kesalahan iki diterbitake, Niantic mung nganyari aplikasi sing ngrampungake masalah keamanan iki sing nyebabake Niantic dadi papan sing ala banget. Nanging uga, macem-macem masalah keamanan lan stabilitas uga wis ditanggulangi, saliyane ngatasi panutupan aplikasi ing sawetara wektu game. Tekane Pokémon GO sing diarepake resmi ing Eropa dijadwalake minggu iki, miturut The Wall Street Journal, nanging saiki ora ana warta resmi babagan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->