Call of Duty Black Ops IIII bakal nampilake mode Battle Royale

Suwene wulan, pangguna smartphone bisa seneng PUBG Mobile, versi kanggo piranti seluler game-game royale perang iki, Mung bisa dadi siji. Nanging ora mung siji, amarga Fortnite, mung kasedhiya ing platform seluler Apple, kasusun saka perkara sing padha.

Katon yen sukses babagan jinis game ing platform seluler ing antarane pangguna sing ora duwe console (kasusku), dadi motivasi manawa akeh sing mikirake kemungkinan bisa entuk (uga kasusku). Pangembang Call Of Duty ora pengin dilirwakake saka iki pasar pangguna anyar sing saya akeh lan wis ngonfirmasi manawa versi Call of Duty sabanjure bakal kalebu mode battle royale.

Uga dikonfirmasi manawa versi Call of Duty sabanjure sing diarani Black Ops IIII bakal nampilake telung mode game: multiplayer online, sistem spesialis (pulih saka versi sadurunge) lan mode taktik. Uga bakal ditampilake telung skenario beda sing ditemtokake ing telung jaman lan mode battle royale sing operasine bakal meh padha karo sing saiki bisa ditemokake ing Fortnite lan ing PUBG.

Sing saiki durung jelas yaiku sawetara pemain sing bisa melu mode iki bebarengan. Ing Fornite lan PUBG, jumlah peserta 100, mula bisa uga ana Call of Duty versi sabanjure nuduhake nomer peserta sing padha.

Uga dikonfirmasi manawa pindhah-pindhah ing panggung kita bakal duwe kendaraan laut, darat lan udara kanthi nggunakake Saliyane duwe katrampilan mbebasake sadurunge njupuk parasut (kaya ing Fortnite lan PUBG), saliyane bisa nggunakake drone ing paprangan. Yen pengin ngerti luwih lengkap babagan game iki, sing bakal tiba ing musim gugur, kita kudu ngenteni nganti E3 2018, sawijining acara sing bakal dianakake wulan ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.