Call of Duty: WW2 dadi ndhuwur penjualan video game ing wulan November

Pasar video game saya akeh. Sanajan ora nate mindhah dhuwit, pangguna luwih akeh lawas Dheweke ngerti manawa game kanthi multiplayer online sing kuat lan gampang main (nanging angel disampurnakake) minangka sing paling sukses ing kabeh pasar. Nopember iki, akeh perusahaan milih ngluncurake tawaran sing ora bisa ditolak ing konsol lan game video ... Apa asile?

Kayane ora ana sing anyar ing sekitar kene PlayStation 4 terus mrentah ing Spanyol, dene Call of Duty: WW2 entuk akeh pengikut lan FIFA tetep ora bisa mlebu ing posisi paling dhuwur. Iki minangka game paling laris ing wulan November ing Spanyol.

Kasunyatane yaiku dhaptar pesenan game sing laris banget kayane ora kaget bangetMbok menawa Nintendo 3DS isih urip banget, luwih-luwih nalika Nintendo Switch bisa mangan sawetara lemah:

  • Telpon saka tugas: WWII (PS4)
  • FIFA 18 (PS4)
  • Uncharted: Warisan Ilang (PS4)
  • Assassin's Creed: Origins (PS4)
  • Pokémon Ultra Sun (3DS)
  • Super Mario Odyssey (Ngalih)
  • Pokémon Ultra Moon (3DS)
  • Gran Turismo Sport: Edisi Winates (PS4)
  • Gran Turismo Sport (PS4)
  • Star Wars: Battlefront II (PS4)

Kangge saka Jepang perusahaan "N" gedhe ngumumake manawa dheweke wis bisa adol luwih saka sepuluh yuta unit Nintendo Switch mung sangang wulan. Sawetara data sing ora nggumunake, utamane ngelingi manawa Nintendo Wii saiki bisa adol luwih saka 100 yuta unit sajrone produksi. Nanging kanthi ekonomi, 2017 wis bangkit maneh ing Nintendo, kepiye perusahaan bisa ngrampungake Natal? Sampeyan isih kudu ngerti cara sing bakal dipilih lan apa tawaran kanggo narik kawigaten pangguna liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)