Pangguna Pokémon Go aktif mudhun 80%

Pokémon Go

Peluncuran saka Pokémon Go musim panas iki wis dadi revolusi nyata ing jagad ponsel lan uga game video. Dadi pasar supaya aksesoris tartamtu kayata batere tambahan tansaya dramatis sawise diluncurake Pokémon Go.

Nanging, saiki game video kasebut durung ngalami wektu sing paling apik. Sawise kontroversi babagan update paling anyar, sawetara laporan nuduhake manawa saiki game video kasebut ilang nganti 80% pangguna aktif, pangguna sing ora mung main lan nyebarake panggunaan game video nanging uga nggunakake tuku video game kanthi integral, penghasilan asli Niantic.

Isih tetep ing 20% ​​pangguna, Pokémon Go isih nguntungake lan penghasilan terus ngluwihi game video Candy Crush, game video sing paling duwe bathi sajrone sejarah.

Pangguna Pokémon Go ora seneng banget babagan nganyari game video paling anyar

Masa depan Pokémon Go ora rosy yen Niantic ora nindakake apa-apa. Siji tangan, akeh pangguna sing ora seneng nalika nutup akun utawa nggunakake cara alternatif. Uga akeh sing ngerti nganyari ora memenuhi panjaluk pemain amarga durung kabeh pokemon wis dirilis lan akeh liyane sing pengin bisa nyekel pokemon anyar sing ditampilake ing game video sawise Pokémon Red. Sing bisa diarepake, Pokémon Go Plus uga durung kasedhiya lan sanajan kayane bakal teka, akeh pangguna sing ngarep-arep wiwit wiwitan. Kita uga ora duwe gelut antarane pemain utawa pertukaran Pokémon, sawijining prekara sing dikarepake banget.

Ing kasus apa wae Niantic isih duwe ruang kanggo manuver lan sampeyan isih bisa nggawe kabeh pangguna sing ilang lan luwih akeh gabung kanggo main game video sing misuwur nganggo ponsel sampeyan, utawa ora Apa sampeyan mikir Apa sampeyan mikir yen nganyari Pokémon Go mbesuk bakal nambah pangguna aktif?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Sergio ngandika

    Niantic ora ngrungokake para pemain lan pungkasane nggawe kepinteran. Dheweke ngupayakake apa sing dianggep minangka jangkah sing dakpikirake kanggo bisnis.