Panganggone eReaders wis nambah 140% ing sawetara minggu kepungkur

Kobo Fnac

Saka Actualidad Gadget, kita wis nerbitake sawetara artikel kanggo nuduhake macem-macem pilihan hiburan sing kita lakoni sajrone dina sing ana lan sing isih ana ing kurungan. Saliyane tambah akeh layanan video streaming, sektor buku lan buku audio uga wis ngalami tuwuh wigati.

Kaya sing diandharake Kobo dening Fnac, antara 6 lan 19 Maret, Konsumsi eReaders tambah 140% dene audibook nggawe 254%, tokoh sing nduduhake minat saka Spanyol kanggo maca digital, cara anyar kanggo nggunakake konten sing isih sawetara taun kepungkur.

Toko buku lan perpustakaan ditutup pirang-pirang minggu, maca digital dadi apik banget lifesaver kanggo industri sastra lan ora mung ngidini para pamiarsa bisa dihibur, nanging uga ngidini sinau lan seneng crita. Kobo dening Fnac nawakake a akeh e-book gratis supaya bisa entuk manfaat saka eReader, lan ing endi kita bakal golek buku kanthi macem-macem jinis, wiwit saka novel nganti crita cekak liwat kabeh jinis.

Kanggo ngakses katalog ekstensif iki, kita mung kudu bukak akun ing Rakuten Kobo, situs web e-book sing ditawakake dening raksasa Jepang Rakuten lan pabrikan eReaders Kobo.

Kajaba duwe akeh e-book gratis, kita uga kudu nggunakake macem-macem jinis judhul kurang saka 2,99 euro, saliyane audiobooks. Yen sampeyan isih ora nyenengake sajrone kurungan, saiki bisa uga wayahe nglakoni. Kanggo seneng kabeh buku kasebut, ora prelu duwe eReader, amarga sampeyan bisa nindakake langsung saka komputer, tablet lan smartphone sing dikelola iOS utawa Android.

Buku Kobo - Ebook lan Audiobook
Buku Kobo - Ebook lan Audiobook
Pangembang: Buku Kobo
Price: free

https://itunes.apple.com/app/kobo-books/id

Buku Kobo (Link AppStore)
Buku Kobofree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.