Penutupan Lectulandia: 5 alternatif paling apik

Wacan digital

Situs web maca liyane sing misuwur, sing wis ngrampungake katalog buku, bisa uga ditutup, miturut desas desus. Iki meksa supaya kita golek alternatif yen pengin terus nikmati buku PDF, Epub, lan MOBI gratis. Ana kedadeyan sing padha nalika EpubLibre mandheg, amarga dadi web buku Epub lan PDF sing paling populer ing internet, kanthi salah sawijining katalog sing paling jembar lan pangguna biasa sing luwih akeh.

Saiki kayane bakal padha karo Lectulandia, mula kita kepeksa golek alternatif sing bisa dipercaya. Ing artikel iki, kita bakal menehi 5 alternatif kanggo nyedhiyakake Lectulandia yen ditutup utawa tiba permanen lan mulane terus seneng katalog buku gratis ing internet.

Coba Amazon Kindle Unlimited Gratis suwene 30 dina lan ngakses luwih saka 1 yuta buku ing piranti apa wae.

Apa Lectulandia ditutup?

Ya, kabeh nuduhake manawa lan nalika kali muni ... Situs web iki wis pirang-pirang taun ngombe pangguna kanthi akeh buku ing kabeh format. Nanging Wis pirang-pirang wulan maca rumor babagan kemungkinan penutupan utawa ambruk permanen amarga ana sawetara masalah hukum. Ngalami tetes sementara, padha karo kedadeyan ing sawetara situs web liyane sing nawakake konten sing padha.

Lectulandia

Saiki ing tanggal aku nulis artikel iki, web ing domain asline ora aktif nanging yen mbukak www.lectulandia.me yen kita bisa ngakses. Kanthi pangowahan domain kasebut, proses kasebut bisa luwih dawa kaya sing kedadeyan karo Piratebay, kayata. Yen bali menyang wektu lan bali menyang taun 2019, ana warta manawa Hakim mrentah nutup sawetara kaca kanthi konten bajakan lan ing antarane yaiku Lectulandia, mula pangowahan domain bisa uga asring.

Saiki kita bisa terus nggunakake Lectulandia saka domain .me nanging penganiayaan ora bakal mandheg amarga ukum wis jelas babagan iki. Dadi akeh pangguna sing kepeksa golek alternatif lan ing artikel iki, kita bakal menehi rinci babagan sawetara.

24 Simbol

Alternatif paling apik yaiku 24 Simbol sing bisa ndownload akeh konten kanthi gratis lan aman sanajan ora ngrasakake macem-macem format, mula umume buku kasebut bakal ana ing format PDF, sanajan format iki bisa diwaca meh kabeh piranti. Kajaba iku, situs web iki uga nawakake aplikasi dhewe kanggo ndownload buku uga buku audio saka ponsel.

Yen diselidiki katalog kasebut, kita bakal nemokake luwih saka setengah yuta buku ing PDF, nanging kanggo ndownload, kita kudu mbukak akun sing lagi didaftar utawa nggunakake akun Facebook. Kanggo nggunakake unduhan gratis, kita kudu mangan publisitas, sanajan normal amarga pangopènan web ora gratis. Yen pengin ngindhari pariwara, kita bisa ngakses langganan Premium kanthi rega € 8,99 saben wulan saliyane kanggo ngakses katalog kabeh tanpa watesan download saben dinane.

EspaEbook

Situs web liyane sing cukup populer kanggo nemokake katalog luwih saka 65.000 buku sing bisa didownload. Kita nemokake judhul kabeh genre sing bisa dibayangke, ing endi panen nasional ora bisa diragakake. Buku kasebut bisa didownload kanthi format Epub, PDF lan Mobi.

Thanks kanggo mesin telusuran sing intuisi, kita bakal nemokake kabeh sing digoleki kanthi cukup ngetik judhul buku sing pengin didownload lan ngeklik tombol download. Sanajan kudu ndaftar ing kaca kasebut kanggo ngaktifake undhuhan kasebut.

FreeEditorial

Ing posisi nomer telu ditemokake Freeditorial, situs web sing nawakake katalog buku sing akeh ing format PDF lan sanajan ukuran katalog luwih cilik tinimbang 2 situs web sing kasebut sadurunge, kualitas kasebut apik banget lan ora ana sawetara pariwara ing endi wae. Situs web iki ora mbutuhake kita ndhaptar sadurunge lan wis gratis.

freeditorial

Situs web iki misuwur banget, antarmuka sing intuisi, kanthi desain minimalis sing nggawe navigasi menu luwih gampang. Thanks kanggo mesin telusuran sing intuisi, gampang banget golek judhul sing digoleki liwat judhul lan uga pangarang. Saliyane katalog ekstensif ing basa Spanyol, kita uga bisa nemokake akeh buku ing basa Inggris.

PlanetBook

Wektu iki kita duwe situs web sing luwih asor, sing sanajan kasedhiya katalog judhul, meh ora bisa ditemokake karo sing kasebut ing ndhuwur. Ing kasus iki, kita nemokake udakara 10.000 judhul legal kanthi format PDF. Judhul bisa didownload ing komputer uga ing ponsel supaya bisa dideleng karo sing maca PDF.

Ing PlanetaLibro, kita bisa ndownload judhul sing dikarepake tanpa watesan utawa kudu ndhaptar. Siji kauntungan sing misuwur yaiku ngidini kita maca buku langsung saka web, tanpa prelu download sadurunge. Katalog kasebut, sanajan luwih cilik tinimbang situs web liyane sing ana ing dhaptar, duwe judhul kabeh genre sing bisa dibayangake.

BookBoon

Pungkasan, kita nyebutake salah sawijining situs web sing paling akeh digunakake para siswa utawa profesional kanggo nggoleki buku babagan teori pelajaran. Ing situs web iki, kita nemokake kabeh jinis buku sing nyathet teknis babagan profesi kanggo profesi tartamtu. Buku kasebut nganggo basa Spanyol sing sampurna lan gratis, lan kita ora butuh registrasi sadurunge kanggo didownload langsung saka web.

Ing situs web iki, kita nemokake luwih saka 1000 buku gratis ing format PDF, disusun ing macem-macem bidang, wiwit finansial, ekonomi utawa program, nganti pembangunan pribadi. Iki ngidini kita ndownload sing gampang lan cepet liwat mesin telusuran sing intuisi sing ngidini kita nemokake kanthi cepet, bisa nggoleki buku miturut penulis, penerbit utawa judhul.

Iki minangka 5 alternatif sing ditawakake saka ActualidadGadget, nanging Kita mbukak proposal sampeyan, mula aja ragu-ragu ninggalake pendapat sampeyan ing komentar. Kita bakal seneng nampa dheweke lan dheweke bakal nulungi para sing maca. Kanthi cara iki, yen ana total penutupan Lectulandia, kita bakal akeh stok lan ora bakal weruh anané anané, amarga iku situs web sing disenengi para penggemar maca.

Coba Amazon Kindle Unlimited Gratis suwene 30 dina lan ngakses luwih saka 1 yuta buku ing piranti apa wae.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.