Tidal dituduh ngapusi jumlah reproduksi Kanye West lan Beyoncé

Tidal

Tidal minangka layanan streaming sing durung nate rampung, sanajan nganti saiki isih ana ing pasar. Umume amarga duwe katalog saka sawetara seniman sing relevan kayata Beyoncé, Kanye West utawa Prince. Sanajan dheweke ora mesthi warta amarga alasan positif. Wiwit perusahaan kasebut dituduh ngapusi tokoh reproduksi.

Khusus, Tidal Dituduh Manipulasi Tokoh Dolanan kanggo Limon Beyonce lan Kanye West's Life of Pablo. Tokoh sing dimanipulasi kanthi sengaja kanggo nguntungake perusahaan rekaman kalorone artis kasebut.

Dadi dheweke komentar koran Norwegia Dagens Næringsliv sing wis nindakake investigasi bebarengan karo Universitas Ilmu lan Teknologi. Minangka asil saka investigasi iki, katon yen 250 yuta reproduksi sajrone sepuluh dina lan 306 yuta ing sawetara minggu, wis diapusi.

Tujuan Tidal, kaya sing wis dikomentari, iku bakal entuk bathi kanggo perusahaan rekaman sing duwe hak kanggo rong album kasebut. Sawetara perkara ora ngagetne, yen kita ngetrapake jumlah wong sing langganan layanan iki (udakara 3 yuta nalika disk kasebut dirilis). Dadi angel kanggo nggayuh reproduksi iki.

Dudu pisanan Tidal dituduh nindakake praktik sing padha. Setahun kepungkur, dheweke dituduh ngapusi babagan jumlah pangguna sing langganan layanan iki. Soko sing diselidiki mengko bakal dikonfirmasi. Wiwit diumumake manawa duwe 3 yuta pangguna lan sejatine ana 850.000.

Saka sing bisa dideleng, Tidal ora mesthi dadi bintang amarga alasan paling apik.. Saiki perusahaan ora pengin nanggepi investigasi kasebut dening koran Norwegia. Kita ora ngerti apa bakal ana reaksi saka dheweke. Nanging kita ngarep-arep ngerti luwih lengkap babagan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->