Papat tips kanggo ngirit ruangan ing smartphone Android sampeyan

smartphone

Ora suwe banget yen duwe piranti seluler kanthi panyimpenan internal 8 GB iku nyata banget lan ana prekara sing ngegungake. Dina iki duwe panyimpenan kurang saka 32 GB biasane padha karo masalah supaya bisa nyimpen kabeh foto, musik lan nginstal aplikasi, sing saya akeh ngenggon papan.

Gambar sing dijupuk nganggo kamera ponsel cerdas saben-saben duwe resolusi sing luwih dhuwur lan mula mbutuhake papan sing luwih akeh, aplikasi wis apik nganti wates sing ora diduga lan sawetara wis ngenggoni atusan megabyte ing ruang terminal. Kajaba iku, piranti seluler ora mung kanggo nelpon lan fungsi minangka pamaca buku pamuter musik lan malah dadi pamuter video. Buku, lagu lan video mesthi mbutuhake akeh papan.

por Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing duwe masalah babagan panyimpenan internal smartphone, kita bakal menehi 4 tips menarik supaya sampeyan bisa ngatasi, nanging kabeh, yen sebagian supaya ora kudu ngganti terminal amarga sampeyan kurang panyimpenan internal.

Sadurunge miwiti, kita kudu ngandhani yen sampeyan ora kudu ngetrapake 4 tips, nanging sampeyan bisa milih nggunakake sing pertama lan pungkasan utawa mung sing katelu.

Ngisi ruang ing smartphone sampeyan

Ing toko aplikasi piranti seluler sampeyan mesthi bakal nemokake aplikasi sing ngidini sampeyan bebas papan kanthi cara sing luwih cepet lan gampang., Sawetara conto bisa uga Master sing resik o Pangoptimal Avira. Aplikasi kasebut bakal nganalisis piranti lan ngidini kita ngresiki cache, file residu lan manawa wis ora digunakake maneh lan malah bakal ndeteksi aplikasi sing sanajan wis nginstal, kita ora nggunakake kanthi rutin utawa ora nate nggunakake.

Aplikasi liyane kayata Gallery Doctor ngidini kita mriksa kabeh gambar sing ana ing smartphone supaya bisa ndeteksi sing, kayata, dibaleni lan ora ana gunane kanggo nyimpen kaping pindho utawa luwih.

Cleaner dening Galeri Dokter
Cleaner dening Galeri Dokter
Pangembang: Labour AVG
Price: free

Gunakake kertu microSD

MicroSD

Umume smartphone ing pasar ngidini kamungkinan nggedhekake panyimpenan internal sing padha nggunakake kertu microSD, sing ana pirang-pirang ukuran, nanging umume kita bakal nemokake ukuran 32 utawa 64 GB. Ing kertu jinis iki, kita bisa langsung nyimpen gambar sing dijupuk supaya ngirit ruangan bakal cukup.

Kajaba iku, liwat aplikasi tartamtu lan ing sawetara piranti kanthi asli, kita bisa ngoper aplikasi tartamtu menyang kertu iki supaya ora ngentekake akeh ruang panyimpenan ing terminal.

Sayang ing sawetara wektu pungkasan sawetara pabrikan ngilangi kemungkinan ngembangake panyimpenan internal kanthi nggunakake kertu microSD, kanthi tujuan adol terminal kanthi ukuran panyimpenan luwih gedhe lan luwih larang. Untunge uga bener manawa saya angel ndeleng piranti seluler kanthi panyimpenan kurang saka 16 GB.

Kertu kasebut saiki didol ing meh kabeh toko utawa area sing akeh, nanging supaya ing kene kita menehi pilihan kertu microSD 32 GB sing bisa sampeyan tuku liwat Amazon Kene.

Gawe reresik ing smartphone sampeyan

Saka wektu ke wektu, keputusan sing apik banget yaiku ngresiki lan yaiku Contone, saya saya kerep, nginstal aplikasi tanpa pangerten sing ora nate digunakake sawise iku, lan dheweke tetep tetep ing terminal kanthi cara sing ora ana gunane.

Lungguh kanthi tenang lan coba ngilangi aplikasi utawa game sing ora sampeyan gunakake, gambar sing kabur, ing jubin katon, sing ora bisa dingerteni utawa gambar sing wis dibaleni. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggunakake file kanthi macem-macem format, contone, sampeyan wis ndownload saka email lan ora bisa dilayani maneh.

Ya, tati-ati banget kanthi miwiti petualangan kanggo mbusak barang sing sampeyan ora ngerti apa sejatine, amarga akeh pangguna sing disaranake mbusak lan pungkasane mbusak elemen utawa file sing penting kanggo fungsi piranti seluler sing bener. Mbusak mung sing sampeyan yakin sing ora mbutuhake lan ora duwe fungsi sing penting.

Goleki app sing kurang akeh papan

smartphone

Yen piranti seluler sampeyan ora duwe panyimpenan internal lan sampeyan manggon ing pinggir dalan, luwih becik ngirit ruangan bisa uga nggoleki aplikasi sing nindakake fungsi sing padha, nanging butuh papan sing luwih sithik.

Contone browser web Chrome minangka salah sawijining browser paling apik ing pasar, nanging uga salah siji sing paling akeh mbutuhake ruang. Pilihan sing apik yaiku nggunakake browser web sing bakal ditemokake ing smartphone utawa golek alternatif liyane kayata Opera Mini lan butuh papan sing luwih sithik. Kabeh browser ngidini kita browsing jaringan, sanajan ana sing menehi opsi liyane, nanging kanthi biaya nggayuh papan panyimpenan sing ora ana ing kita.

Ing babagan iki, opsi liyane sing apik yaiku nggunakake versi web sing akeh aplikasi kudu ngirit ruang panyimpenan. Contone, kayata ide sing apik kanggo nggunakake Twitter utawa Facebook ing versi web, mula kita bakal ngirit akeh ruang kanthi ora kudu nginstal aplikasi kasebut.

Iku mung patang tips kanggo ngirit ruang panyimpenan ing piranti seluler sampeyan, sanajan kita ngerti isih akeh. Amarga alasan iki lan kaya biasane, kita mesthi bakal dituntun ngerti trik sampeyan kanggo ngirit ruangan. Sampeyan bisa ngirim menyang kita liwat ruang sing dikatutake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki kasedhiya.

Siap miwiti nyimpen papan panyimpenan ing smartphone?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.