Mupangate tawaran peluncuran Doogee V20, mobile super tahan anyar

Doogee V20 Kab

Dina iki, 21 Februari, sawise ngenteni suwe wiwit presentasi resmi, pabrikan Doogee ngluncurake V20, smartphone karo sawetara luwih saka fitur atraktif ing rega banget sing. Yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka tawaran pambuka lan sampeyan kalebu ing antarane 1.000 pembeli pisanan, sampeyan bisa nyimpen 100 dolar ing rega resmi.

Rega adol resmi Doogee V20 yaiku 399 euro. Nanging, yen sampeyan njupuk kauntungan saka tawaran pambuko, sampeyan bisa njaluk smartphone Fantastic iki mung $ 299. Apa sing ditawakake Doogee V20? Apa spesifikasi sampeyan? Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan terminal iki, aku ngajak sampeyan terus maca.

Spesifikasi Doogee V20

Doogee V20 Kab

Model Doogee V20 Kab
Prosesor 8 intine kompatibel karo jaringan 5G
Memori RAM 8GB LPDDR4x
Panyimpenan 266 GB UFS 2.2 - kompatibel karo microSD mengko kanggo nggedhekake papan nganti 512 GB.
Layar utama AMOLED 6.4 inci diprodhuksi dening Samsung - Resolusi 2400 x 1080 - Rasio 20:9 - 409 DPI - Kontras 1:80000 - 90 Hz
layar sekunder 1.05 inci lan dumunung ing mburi piranti jejere kamera
Kamera mburi Sensor utama 64 MP kanthi Artificial Intelligence - HDR - mode wengi
20 MP sensor wengi sesanti
8MP Ultra Wide Angle
Kamera ngarep 16 MP
Sistem operasi Android 11
Certificaciones IP68 – IP69 – MIL-STD-810G
Pukulaniku 6.000 mAh - Ndhukung pangisian daya cepet 33W - Ndhukung pangisian daya nirkabel 15W
wong Sensor bekas driji - pangenalan rai - chip NFC
Isi kothak Pangisi daya 33W – Kabel pangisi daya USB-C – Manual instruksi – Pelindung layar

Layar Doogee V20

Doogee V20 Kab

Samsung minangka produsen layar smartphone paling gedhe ing donya. Kajaba iku, iku salah siji sing nawakake kualitas paling dhuwur. Bocah-bocah Doogee, ora kaya model, wis ngandelake Samsung kanggo terminal anyar iki.

Doogee V20 nggabungake rong layar. Layar utama tekan 6,43 inci, nggunakake teknologi AMOLED, duwe resolusi FullHD +, kontras 80000: 1 lan padhange maksimal 500 nits.

Kajaba iku, iku incorporates a 90Hz tingkat refresh adaptif, sing ngidini kita seneng fluiditas ing game lan aplikasi sing ora bakal ditemokake ing terminal liyane.

Doogee V20 Kab

Kaya sing dakkandhakake, terminal iki duwe rong layar. Layar kapindho, dumunung ing mburi piranti, jejere modul kamera, punika 1,05 inci lan ngidini kita ndeleng sapa sing nelpon, ndeleng pesen teks, mriksa level baterei, ngontrol puter maneh, wektu, pangeling ...

Prosesor Doogee V20

Doogee V20 Kab

Nang Doogee V20, kita temokake a Prosesor 8-inti sing uga kompatibel karo jaringan 5G, sing bakal ngidini kita njupuk kauntungan saka jinis jaringan anyar iki sing mboko sithik ngembangake jangkoan ing pirang-pirang negara.

Bebarengan karo prosesor 8-inti, kita temokake Memori 8 GB RAM, ketik LPDDR4X, memori ultra-cepet kanggo seneng game paling nuntut tanpa jerks lan wektu loading banget kurang.

Kanggo panyimpenan, Doogee V20 kalebu 2Simpenan 56 GB, USF 2.2 jinis panyimpenan lan kita bisa nggedhekake nggunakake kertu microSD nganti 512 GB.

Kanggo ngatur kabeh peralatan, Doogee V20 dikelola dening Android 11, versi Android sing ngenalake akeh fitur anyar dibandhingake karo versi sadurunge lan ora bisa dikirim menyang Android 12.

Babagan keamanan, Doogee V20 nggabungake a maca driji lan pangenalan rai, fungsi becik kanggo nalika tangan kita kebak utawa reged.

Nggabungake a Kripik NFC sing ngidini kita nggawe pembayaran liwat Google Play. Uga kalebu tombol sing bisa kita nemtokake, liwat sistem, fungsi apa sing dikarepake, apa mbukak Google Play, kamera, browser ...

Bagean fotografi Doogee V20

Doogee V20 Kab

Bagean fotografi ing terminal minangka salah sawijining bagean paling penting supaya kabeh pangguna nganalisa sadurunge tuku model siji utawa liyane, bebarengan karo kapasitas lan durasi baterei.

Ing pangertèn iki, Doogee V20 nggabungaké pesawat saka 3 kamera, karo a 64 MP sensor utama, kanthi zoom optik 4x lan aperture f/1,8.

Uga kalebu a kamera sesanti wengi kanthi resolusi 20 MP, sing bakal ngidini kita ndeleng ing peteng. Kamera katelu, lan sing ora bisa ilang, yaiku lensa amba ultra sudhut karo lapangan saka tampilan 130 derajat lan resolusi 8 MP.

Doogee V20 nyawiji ing ngarep a Kamera 16 MP becik kanggo selfies.

Baterai Doogee V20 Kab

Doogee V20 Kab

Kaya bagean fotografi minangka salah sawijining sing paling penting nalika tuku piranti anyar, baterei liyane bagean paling penting sing kudu digatekake nalika ngganti terminal.

Doogee V20 nggabungake a baterei 6.000 mAh raksasa, baterei karo kang, ing nggunakake normal, kita bisa nglampahi saperangan dina tanpa kudu ngisi daya piranti lan nganti 18 dina ing mode siyaga.

Nanging, yen sampeyan ngoptimalake, amarga iki minangka alat kerja utawa sampeyan nggunakake akeh konten multimedia, sampeyan ora bakal duwe. ora masalah ngrampungake dina karo baterei cukup supaya sampeyan ora perlu sumelang kanggo nggoleki pangisi daya.

Kanthi kapasitas kasebut, sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan butuh setengah dina kanggo ngisi daya piranti. Ya ora, awit iku 33W pangisian daya cepet kompatibel, sing bakal ngidini sampeyan ngisi daya piranti sajrone sejam.

Yen sampeyan ora kesusu, sampeyan uga bisa nggunakake pangisi daya nirkabel, pangisi daya nirkabel kompatibel karo 15W saka daya, becik kanggo ngisi daya mobile quietly ing wayah wengi lan dina sabanjuré siyap kanggo remet kanggo kebekan.

Desain, resistance lan werna Doogee V20

Doogee V20 Kab

Yen, saliyane seluler canggih sing kompatibel karo jaringan 5G, sampeyan uga nggoleki terminal sing tahan, Doogee uga nawakake sampeyan, amarga kalebu Sertifikasi militer MIL-STD-810, saliyane IP68 lan IP69K biasanipun.

Ora kaya manufaktur liyane sing milih warna kabeh njaba terminal, Doogee milih nawakake sapuan sikat ing sisih pinggir piranti, sing menehi tampilan luwih atraktif tinimbang manufaktur liyane.

Doogee V20 kasedhiya ing werna anggur abang, ksatria ireng y phantom grey. Uga kasedhiya ing serat karbon lan matte, tanpa gloss.

Where tuku Doogee V20

Kaya sing wis dakcritakake ing wiwitan artikel iki, Doogee V20 didol dina iki kanthi rega $399. Yen sampeyan cepet lan sampeyan ana ing 1.000 panuku pisanan, sampeyan bisa entuk terminal lengkap lan fantastis iki kanthi diskon 100 dolar, yaiku, regane sithik $ 299.

Sampeyan bisa tuku doogee v20 njupuk kauntungan saka tawaran iki liwat AliExpress utawa langsung ing situs web pabrikan. Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan piranti iki, aku ngajak sampeyan ndeleng situs web, sing bisa diakses iki pranala


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.