Smartmi Air Purifier, pembersih udara sing kompeten kanthi saringan H13

Pemurnian udara wis dadi perhatian modern nanging ora kalah penting, ing kene kita wis nganalisa akeh pembersih sing mbantu kita supaya omah kita minangka murni sabisa lan bebas saka alergen, soko kanggo ngormati ing wektu iki. Sub-merek Xiaomi sing wis suwe karo kita ora bakal ilang ing katalog analisis kita.

Kita nganalisa Smartmi Air Purifier anyar, pembersih udara lengkap ing desain lan fungsi karo saringan H13 sing janji kinerja apik. Kita bakal nliti produk iki sing regane penengah babagan macem-macem jinis piranti kasebut kanggo ndeleng apa pancen worth utawa ora.

Desain lan bahan: Renovasi sing entheng nanging apik banget

Kaya sing wis dingerteni, produk Smartmi sadurunge ukuran lan kisaran iki pancen persegi, kanthi sudhut bunder, ya, nanging adoh saka desain sing ditawakake Smartmi Air Purifier iki. Nanging, palet warna tradisional tetep, umpamane. Senadyan kabeh iki, plastik putih matt tetep minangka unsur konstruksi utama, diiringi desain silinder sing nggawe katon luwih kompak lan, ing ndhuwur kabeh, luwih bisa digunakake ing kabeh aspek.

Mesthi, ngelingake kita babagan i3000, pembersih Philips sing meh padha, kanthi desain lan kasunyatan manawa panel LED dumunung ing sisih ndhuwur lan minangka salah sawijining sing ngidini kita nyetel paramèter pembersih udara kanthi lengkap. Buku pegangan. Perbandhingan iku sengit, ya, nanging nalika kita nganalisa produk saka sawetara tartamtu kita ora duwe pilihan nanging uga kanggo sebutno sing padha paling gegandhengan. Ing istilah umum, kaya kabeh produk saka sub-merek Xiaomi iki, kita ngadhepi piranti sing wis rampung sing apik kanggo mripat lan tutul.

Karakteristik teknis

Smartmi Air Purifier iki ora bisa digunakake karo konektivitas WiFi lan iki ngidini kita ngontrol pembersih liwat aplikasi Xiaomi Mi Home sing kasedhiya kanggo iOS lan Android, Uga nyinkronake karo asisten virtual utama, kita jelas ngomong babagan Amazon Alexa lan Asisten Google, ora kaya Siri utawa sing asale saka Apple HomeKit, sanajan produk Xiaomi liyane duwe integrasi kasebut. Saliyane iki lan kontrol manual dhewe, kita duwe mode «AUTO» sing nindakake optimasi cerdas kacepetan pemurnian miturut sensor sing beda-beda sing disusun ing mburi Smartmi Air Purifier, mode sing aku nyaranake utamane. .

Kita duwe sawetara tingkat ventilasi, amarga mode gangguan kurang nawakake watara 19 dB, cukup kanggo krungu penggemar nanging ora nimbulaké gangguan sak dina. Kanggo wengi kita duwe «mode wengi» sing mbatesi kacepetan iki lan nambah istirahat.

Ing cara sing padha, kanggo sesambungan karo piranti kita bisa njupuk kauntungan saka utawa layar tutul, utawa sistem gestur liwat sensor jarak sing bakal ngidini kita nindakake pangaturan utama tanpa kudu ndemek panel tutul ing sisih ndhuwur. Interaksi kita karo sistem patrap durung apik banget, aku bakal ujar manawa aku luwih seneng pangaturan kanthi aplikasi utawa langsung kanthi nutul layar.

Kapasitas purifikasi

Ing kene, Pemurni Udara Smartmi nindakake liyane. Kanggo miwiti, kita duwe filter HEPA H13 sing bisa nyerep bau sing ora enak, asap, partikel TVOC (khas produk pembersih) lan mesthi serbuk sari. Ing panel kita bakal bisa nemokake informasi babagan PM2.5 sing ana ing udhara lan indikator status TVOC, Saliyane indikator liyane saka mode operasi, suhu lan mesthi indeks asor sing ana ing lokasi pembersih udara.

Ing istilah kasebut lan njupuk kauntungan saka sensor dobel "cerdas", kita nemokake manawa nggunakake sekitar rolas pemurnian udara saben jam, piranti iki kanthi teori bisa ngresiki udakara 15 meter persegi ing limang menit, mula iki bakal disaranake kanggo dobel. kamar utawa kamar urip cilik, ing ora cilik kanggo kamar lengkap luwih gedhe utawa koridor. Nanging, panyaring karbon aktif kanthi efisiensi dhuwur nggunakake telung mekanisme:

  • Filter utama kanggo bledug, rambut lan partikel gedhe
  • HEPA sejati yaiku saringan H13 sing nyaring 99,97% partikel sing ngilangi bakteri lan kuman.
  • Arang aktif kanggo nyerep formaldehida, asap lan ambu ora enak bebarengan karo VOC.

Ing efisiensi, kita bakal ngomong babagan 400 m3 saben jam kanggo serbuk sari lan padha kanggo partikel CADR, nalika kita duwe permukaan kertas saring sing luwih dawa 20.000 cm3. Kanthi cara iki, bakal nyaring 99,97% partikel sing luwih cilik tinimbang 0,3 nanometer, uga unsur liyane sing wis kita rembugan sadurunge.

Sanajan resmi produk, aku durung bisa nemokake saringan kanthi kapisah, sing kekiatan uga ora ditemtokake lan bakal dikelola dening aplikasi Mi Home utawa piranti peringatan layar dhewe, isin. Aku mbayangno sing luwih distributor saka saringan bakal teka, ing wayahe aku ora bisa nemtokake utawa ing rega utawa titik Advertisement ngendi sampeyan bisa tuku mau, saka sudut pandangku soko nemtokake nalika nindakake tuku produk saka ciri iki, ora ketompo carane dawa Filter wis kekiatan dhuwur.

Pendapat editor

Kita ngadhepi pembersih sing sacara teknis lan ing kertas menehi ciri sing apik banget, luwih apik yen bisa tinimbang saingan kanthi rega sing padha lan malah luwih unggul. Kita duwe 259 euro pembersih lengkap sing duwe kabeh karakteristik sing bakal dikarepake saka produk kasebut. Sayange, aku ora bisa ngeculake titik negatif sing aku ora bisa nemokake kasedhiyan suku cadang ing titik adol kayata Komponen PC utawa Amazon, sing minangka referensi ing Spanyol, ngluwihi kasunyatan sing kasedhiya ing situs kaya AliExpress.

Smartmi Air Purifier Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
259
  • 60%

  • Smartmi Air Purifier Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: November 13 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Pemurnian
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain
  • Konektivitas lan fitur
  • Filter H13 Kab

Contra

  • Aku wis ora nemokake spare parts gampang
  • Saiki ora kasedhiya ing situs web utama

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.