Tinjauan pembersih vakum tanpa kabel genggam Holife

Ing kesempatan iki kita duwe kesempatan kanggo nyoba gadget anyar ing omah, ing Pembersih vakum genggam tanpa kabel Holife, produk sing regane regane mung € 59,99 nawakake asil reresik sing apik saliyane kepenak ora mbutuhake kabel amarga batere internal sing menehi 30 menit operasi. Nanging uga kanggo sing maca Aktualidad Gadget, sampeyan bisa entuk pembersih vakum iki kanthi diskon khusus € 19 mula Ora ditemokake produk. Ayo goleki luwih rinci babagan produk iki lan cara entuk diskon.

Isi paket

Sanalika mbukak kothak kasebut, kita bakal nemokake pembersih vakum, basis pengisian, 2 saringan bledug, telung set nozel sing bisa diganti lan sikat reresik. Ing kualitas bahan lan tutul saka pembersih vakum cukup apik; Kosok baline, basis pangisian daya katon katon tipis, bobote sithik nanging ora bisa ditindakake, yaiku njaga vakum ing posisi vertikal nalika ngisi daya.

Desain produk cukup apik, minimalis lan menehi sentuhan modern kanggo kabeh set.

Nggunakake Holife Cordless Vacuum Cleaner

Ing 3-4 jam, kita duwe alat pembersih vakum sing wis kebak lan siap digunakake. Kang Batere internal 2000 mAh ngidini nganti 30 menit reresik tanpa gangguan. Iki luwih saka cukup kanggo umume panggunaan piranti jinis iki amarga dirancang kanggo ngresiki area sing spesifik kayata sofa, kursi, mobil utawa kanggo ngresiki jubin, nanging ing area sing spesifik sampeyan wis nyelehake .

Iki minangka piranti sing cukup entheng Bobot 1,7kg. Iki bebarengan karo desain ergonomis nggawe nyaman banget digunakake lan ora kesel.

Nduwe a 90W dirating daya lan nyedhot 22W, luwih saka cukup kanggo apa sing bakal dibutuhake ing pembersih vakum iki; sanajan ing titik iki, sampeyan kudu duwe sawetara kacepetan nalika sampeyan ora prelu duwe tenaga maksimal lan bisa nambah umure batere. Sanajan ngelingi manawa produk kasebut kurang saka € 60, bisa dingerteni yen ora kalebu.

Ing lembar teknis kita bisa maca manawa kanthi resmi ngasilake swara 78 dB. Miturut pemahaman kita sajrone nggunakake, iku dudu piranti sing bisu nanging ora rame banget. Ngomong manawa rata-rata pangarepan ing kisaran produk iki.

Reresik pembersih vakum Holife

Yen wis rampung nggunakake pembersih vakum, mula kudu ngresiki supaya dadi anyar nganti bisa digunakake sabanjure. Iki minangka tugas sing gampang banget, sampeyan mung kudu ngeklik tombol ing sisih ndhuwur pembersih vakum lan bisa copot tank kanthi ditarik kanthi alon. Sawise deposit dipisahake, sampeyan mung kudu mbuwang rereget sing dikumpulake ing sampah, resiki alon-alon nganggo banyu sing anget lan garing banjur dilebokake ing pembersih vakum.

Cara tuku aspirasi Holife

Pembersih vakum tanpa kabel genggam Holife didol ing Amazon kanthi rega € 59,99 nanging saiki Sampeyan bisa entuk kanthi aktualidad Gadget kanthi rega € 40,99. Kanggo iki sampeyan kudu nggunakake kupon diskon Y6522G8L nalika nggawe pesen ing Amazon. Ora ditemokake produk, gunakake kupon Y6522G8L lan jupuk vakum iki kanthi rega paling murah.

Pendapat editor

Pembersih vakum genggam tanpa kabel Holife
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
40,99 a 59,99
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Regane apik kanggo dhuwit
  • Cahya banget
  • 30 menit otonomi

Contra

  • Mung siji kacepetan mlaku
  • Mergo rame

Galeri foto pembersih vakum Holife


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)