Penambangan Cryptocurrency, temokake cara ngasilake dhuwit ing awan

Yen sampeyan kasengsem nandur modal ing cryptocurrencies lan sampeyan ora pengin mbuwang dhuwit tuku Bitcoin, Ethereum utawa mata uang liyane kanthi langsung, banjur pilihan sing bisa narik banget yaiku penambangan. Ing penambangan cryptocurrency Iki minangka proses desentralisasi sing transaksi divalidasi ing pamblokiran; Nanging kanggo luwih ngerti kanthi cara sing isine, kita bisa ujar manawa minangka proses sing komputer menehi serangkaian sumber daya komputasi lan ing baline nampa pembayaran ing mata uang kripto. Yen sampeyan pengin ndeleng cara ngambang dhuwit recehan kanthi cara sing duwe bathi lan saka awan, mula aja maca artikel iki.

Penambangan Cryptocurrency, sawetara sejarah

Pirang-pirang taun kepungkur bisa uga tambang Bitcoin utawa cryptocurrency liyane kanthi cara sing gampang saka omah lan investasi sawetara sumber daya ing level hardware. Komputer apa wae sing bisa ngetung koin kanthi cara sing duwe bathi lan mula ana sawetara wong sing mutusake investasi ing mesin kanggo mine saka omah kanthi cara amatir utawa kurang. Saiki iki wis ora bisa ditindakake, katon saka peralatan sing dirancang khusus kanggo pertambangan dhuwit recehan bebarengan karo saya angel algoritma penambangan nggawe ora duwe bathi karo cara iki saiki - paling ora kanggo mata uang sing paling umum kayata Bitcoin, Eter, ... - lan pasar didominasi dening perusahaan gedhe sing dikatutake sumber daya gedhe tenan kanggo tugas iki.

Lan kita ora mung duwe faktor sing nemtokake biaya hardware, nanging uga watesan liyane kayata:

  • El tambah kangelan: kangelan ngambang Bitcoin nambah wulan saben wulan mula saya butuh tenaga komputasi sing luwih akeh supaya bisa ngambang Bitcoin kanthi bathi.
  • El biaya energi: koin tambang minangka proses sing nggunakake akeh listrik, mula luwih akeh bathi ing negara-negara sing duwe listrik sing luwih nguntungake, kayata China, Islandia, lsp.
  • La suhu lingkungan: pemroses ngasilake panas banget nalika ngambang lan kita kudu ngilangi panas kasebut; mula tambang ing negara-negara kanthi iklim adhem uga nyuda biaya.

Amarga alasan kasebut - lan liya-liyane - saiki, bagean gedhe saka penambangan cryptocurrency ditindakake ing negara-negara kayata China, Islandia, Finlandia, lsp.

Penambangan awan

Kaya sing wis dikomentari, cryptocurrency penambangan langsung saka omah ora duwe bathi saiki Sejatine, bisa bathi yen kita golek cryptocurrency sing bubar digawe sing durung dingerteni lan isih ngidini penambangan saka perangkat keras sing ringkih, nanging iki minangka prekara liya sing bakal dakkirim kanggo artikel liyane sing akeh banget. Ing kasus iki, kita ngomong babagan penambangan cryptos utama lan saiki saka omah ora bisa ditindakake.

Dadi aku ora bisa ngasilake Bitcoin maneh? Wangsulane ya, berkat sing diarani pertambangan awan o mining cloud. Gagasanipun yaiku perusahaan-perusahaan kasebut bubar wis nyiyapake sistem penambangan koin ing negara-negara lan karo perangkat keras khusus, supaya duwe bathi, lan perusahaan-perusahaan kasebut menehi sampeyan kesempatan kanggo nyewa layanane supaya tambang dhewe adoh. Kanthi cara iki sampeyan bisa duwe sistem penambangan Bitcoin lan sampeyan mung kudu mbayar ragad, supaya ora ngatur peralatan kanthi langsung.

Saiki ana sawetara perusahaan sing nawakake layanan kasebut, nanging sampeyan kudu ati-ati nalika milih salah sawijining, amarga ana sawetara kasus perusahaan sing dadi penipuan amarga skema piramida wis ngapusi dhuwit saka para pelanggan. Kita disaranake Hashflare, yaiku perusahaan sing wis kerja kanthi apik sawetara taun mbuktekake manawa perusahaan kasebut sampeyan bisa dipercaya lan apa sing untung tambang awan sing luwih dhuwur Saka pasar.

HashFlare, bitcoin tambang ing méga

HashFlare yaiku ... a sistem pertambangan awan Dheweke nawakake sistem penambangan kanthi peralatan sing diinstal ing Islandia, entuk bathi kanthi dhuwur amarga murah energi ing Islandia lan iklim sing adhem sing bisa ngirit akeh biaya nalika ngilangi panas peralatan pertambangan. Saiki dheweke ngidini penambangan Bitcoin, Ethereum, Litecoins lan Dash.

Apa sampeyan pengin duwe Bitcoin?

Klik ing kene kanggo ngambang Bitcoin

Kepiye cara ngambang mata uang crypto ing Hashflare?

Sanajan katon rumit, koin penambangan karo Hashflare pancen gampang. Sampeyan mung kudu ngetutake langkah-langkah ing ngisor iki:

1.- Klik ing kene lan ndaftar ing HashFlare

2.- Sawise mlebu, sampeyan kudu tuku sistem pertambangan. Ing kene sampeyan duwe macem-macem algoritma kanggo nyakup siji utawa liyane cryptocurrency. Sawetara luwih duwe bathi tinimbang sing liyane, nanging disaranake sampeyan tuku algoritma SHA-256 lan Bitcoin tambang.

3.- Pilih jumlahe apa sing pengin sampeyan nandur modal ing dolar. Sampeyan bisa ngambang saka $ 1,5 nganti luwih saka $ 15.000. Ing kene gumantung karo sumber daya saben wong lan kepiye pengin investasi ing penambangan.

4.- Gawe pembayaran. Sampeyan bisa mbayar nganggo Bitcoin nanging yen sampeyan pangguna mata uang digital sing maju, sampeyan uga bisa langsung nggunakake metode tradisional kayata transfer bank utawa kertu kredit. Yen sampeyan nggunakake kertu kredit, sampeyan kudu validasi pambayaran mengko kanthi nuduhake kode sing kalebu ing tagihan ing kertu, mula butuh sawetara dina.

Ya wis, sampeyan bisa miwiti nambang Bitcoin lan entuk dhuwit saben wulan tanpa kudu nindakake tindakan liya.

Ing panel HashFlare sampeyan duwe informasi sing bisa dideleng penghasilan sing diasilake saben dina, ramalan penghasilan kanggo 1 dina, 1 minggu, 1 wulan, 6 wulan lan 1 taun supaya sampeyan bisa ngerteni bathi investasi sampeyan.

Sawise sampeyan nglumpukake Bitcoin ing akun sampeyan bisa:

  • Investasi maneh kanthi otomatis ujar bitcoin nalika tuku tenaga penambangan luwih akeh ing Hashflare saengga tuwuh investasi sampeyan bisa eksponensial.
  • Pass Bitcoin iki menyang dompet supaya bisa disimpen utawa ganti dadi euro utawa dolar lan saka kana gawanen menyang bank sampeyan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, penambangan cryptocurrency saka awan minangka proses sing gampang langsung. Thanks kanggo platform kaya Hashflare sampeyan bisa investasi saka $ 1,5 lan miwiti tambang tanpa kudu nemoni masalah rumit kayata tuku peralatan khusus, nyiyapake sistem, nginstal algoritma penambangan,… kabeh iki ditindakake dening hashflare kanggo sampeyan. Sampeyan mung kudu mutusake babagan apa sing bakal dikatutake kanggo investasi, tuku tenaga pertambangan banjur wis. HashFlare tanggung jawab kanggo nggawe untung kanthi paling apik, kanggo miwiti makarya, elinga yen sampeyan mung kudu klik ing kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

11 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Luis Ureña Alexiades ngandika

    Artikel sing ora tanggung jawab. Spekulasi sing ora produktif, lan ndhuwur kanthi cryptocurrency ora jelas ing kas kasebut. Luwih cocog kanggo Mafia tinimbang wong sing tanggung jawab.

    1.    Warta gadget ngandika

      Halo Jose Luis Ureña Alexiades. Nuwun sewu yen sampeyan ora seneng karo artikel kasebut, bener yen mata uang kripto minangka investasi beresiko lan mula kudu dijupuk (nalika pertambangan, risikone luwih murah amarga jelas uga ana) Ya, kita ora percaya manawa iki minangka pasar kanggo mafia; Bisa uga ana gangster sing melu sektor kasebut amarga keuntungan anonim sing ditawakake, nanging uga ana sektor ing saindenging jagad pamblokiran sing kalebu wong normal banget. Blockchain bakal nindakake langkah saka "internet informasi" menyang "internet regane" lan yen potensine dikonfirmasi, bisa uga kita ngadhepi pangowahan sing revolusioner banget kaya tekane internet. Salam lan matur nuwun amarga wis maca

      1.    Taun ngandika

        Pamrentah lan bank padha mikir, pajak lan komisi asring lan transaksi kasebut ana ing antarane Bank lan Pamrentah ing mburi klien bank sing ora ngerti utawa duwe panjelasan kenapa dheweke ngisi komisi akeh transfer antarane mata uang. Cryptocurrency minangka alternatif lan saya kuat lan jagad iki ora bisa lolos.

    2.    Omar valfre ngandika

      José kudu maca luwih lengkap

  2.   Oscar Lopez ngandika

    Dadi perusahaan-perusahaan kasebut, tinimbang ngambang dhewe lan dadi sugih, adol tambang supaya bisa dadi sugih? Mesthi, mesthi. Iki kaya wong sing adol kursus / buku supaya sampeyan bisa nandur modal investasi ing saham XD

    1.    Miguel Gaton ngandika

      Dheweke uga duwe tambang kuldi sewulan uga. Apa sing kedadeyan yaiku kajaba pertambangan, sampeyan menehi sampeyan nyewa peralatan supaya sampeyan bisa ngambang.

      Aku ngerteni minangka cara kanggo nggawe macem-macem penghasilan,% kanggo pertambangan lan% liyane kanggo nyewa peralatan.

      salam,

  3.   Antonio ngandika

    hello,
    Aku duwe keraguan babagan platform sing durung dingerteni ing artikel kasebut. Apa sampeyan bisa mangsuli aku? Matur nuwun:
    1.- Tenaga sing sampeyan nyewa, pira asilé? Apa sampeyan bisa ngerteni sadurunge tuku?
    2.- Apa prelu duwe dompet online utawa offline supaya bisa narik bitcoin sampeyan?
    3.- Apa sing luwih disaranake, sing offline utawa sing online?

    Matur suwun lan salam, Antonio

    1.    Miguel Gaton ngandika

      1.- Ing panel Hashflare dhewe, ngidini sampeyan simulasi apa sing sampeyan hasil saben dina karo saben tenaga sing dikontrak.
      2.- Ya, sampeyan kudu duwe dompet bitcoin kanggo mbatalake apa sing digawe. Yen sampeyan duwe Ether, sampeyan bakal butuh dompet Ether.
      3.- Ing level keamanan, offline luwih aman nanging luwih gampang kanggo ngatur. Pungkasane, aku bakal milih siji utawa liyane adhedhasar investasi sampeyan. Yen sampeyan bakal entuk investasi sing murah mula aku mikir sing fisik ora regane, yen sampeyan bakal nandur modal akeh ya.

      salam,

      1.    Antonio ngandika

        Matur suwun wangsulan kula Miguel.

  4.   Jose Gonzalez ngandika

    Hai, aku mung maca artikel sampeyan babagan penambangan cryptocurrency ing cloud lan HashFlare lan tuku algoritma SHA-256 lan Bitcoin mine nganti aku ngerti apa sing ora dakkerteni yaiku $ 1,50 yaiku sing dakwenehake saben dina utawa tahunan yen Aku kontrak iku. Matur suwun sanget jose

  5.   vanilla ngandika

    Halo, postingan sing apik, aku miwiti karo penambangan cryptocurrency iki, aku ngerti manawa Bitcoin ora duwe bathi karo komputer ing omah nanging karo penambang ASIC lan investasi sing gedhe, kanthi pribadi aku nggunakake pertambangan Javascript amarga bisa digunakake sanajan ora duwe pc kanthi kinerja dhuwur, masalahe aku wis nggunakake akeh situs web lan kabeh komisi akeh banget, mula aku wis neliti lan entuk Coinimp, sing gratis lan komisi 0.1 XMR, apa sampeyan wis krungu babagan situs web iki?