Transaksi Jumuah Ireng 2019 paling apik ing Amazon

Black Friday

Dina iki, 29 November, Jumuah Ireng diwiwiti kanthi resmi, salah sawijining dina sing paling diantisipasi kanggo akeh wong lan sing ngidini kita ngirit akeh dhuwit kanggo blanja Natal. Kita wis sawetara dina ngirim sawetara tawaran paling apik. Dina iki minangka dina pungkasan kanggo njupuk kauntungan saka kabeh penawaran sing ditawakake Amazon.

Amazon, promotor utama Black Friday ing njaba Amerika Serikat, ora pengin nglirwakake kesempatan kasebut lan wis wiwit nawakake akeh tawaran, nawakake sing bisa ditemokake ing smartphone, televisi, laptop, komputer ... tawaran paling apik ing Black Friday 2019.

[Dianyari: 29-11-2019 15:30]

amazon ireng jumat

Amazon ngidini kita mbayar tuku kanthi 4 cicilan saben wulan, sing bakal ngidini kita tuku kanthi jumlah luwih akeh lan bisa mbayar kanthi mulyo kanthi papat cicilan saben wulan.

Kasedhiya jinis pendanaan iki kanggo jumlah saka 75 nganti 1000 euro lan tundhuk persetujuan Cofidis. Yen produk kasedhiya kanggo pembiayaan, iki bakal ditampilake ing jejere rega pungkasan produk.

Artikel sing gegandhengan:
Transaksi otomotif paling apik ing dina Jumuah Ireng

Amazon Music Unlimited

Amazon Music Unlimited tekan Spanyol

Wong lanang ing Amazon nawakake layanan musik streaming 4 wulan Amazon Music Unlimited mung 0,99 euro, promosi sing ora bisa dilalekake. Layanan musik streaming Amazon nawakake katalog sing padha karo sing bisa ditemokake ing Spotify lan Apple Music.

Kindle Unlimited

Kindle Unlimited

Nanging yen perkara kasebut dudu musik, nanging maca, kita bisa nyoba mung 0 euro lan telung wulan, layanan buku Amazon Kindle Unlimited, layanan sing nyedhiyakake luwih saka 1 yuta judhul sing bisa didownload lan diwaca kapan lan apa sing dikarepake.

Artikel sing gegandhengan:
Rekomendasi sing apik kanggo Jumat Ireng 2019 iki

Speaker pinter Amazon

  • Pembicara Amazon Echo Dot Generasi kaping 3 mung kasedhiya Euros 22. Regane biasane yaiku 59,99 euro.
  • Echo Show 5, speaker pinter nganggo layar ireng kasedhiya kanggo Euros 49,99. Regane biasane yaiku 89,99 euro.
  • TV Tongkat Geni, kanggo nggawe TV lawas dadi cerdas, kasedhiya kanggo Euros 24,99, regane biasane 39,99 euro.
  • Versi saka Fire Stick 4K Ultra HD, regane biasane yaiku 59,99 euro, nanging sawetara dina bisa dipikolehi kanthi adil 39,99 euros.
  • Amazon Gema kaping 3 Gen mung kasedhiya Euros 64,99. Regane biasane yaiku 99,99 euro.
  • Speaker Echo sing dipasang ing stopkontak, EchoFlex, kasedhiya kanggo 19,99 euro, nalika regane umume 10 euro luwih larang.
  • Remote kompatibel karo Alexa kanggo Fire TV Regane regane 29,99 euro, nanging yen nggunakake dina iki, kita bisa tuku rega 23,99 euro.

Nawakake ing Smartphone

iPhone XR

iPhone

  • iPhone 11 kanthi 64GB panyimpenan, kita bisa nemokake ing Amazon kanggo 763,62 euros. Rega umume ing App Store yaiku 809 euro.
  • iPhone 11 kanthi panyimpenan 128GB, mung didol mung 827,67 Euros 806, 45 euro ngisor rega sing kasedhiya ing Apple Store.
  • iPhone 11 Pro 64GB, kasedhiya mung Euros 1111, 80 euro luwih murah tinimbang ing Apple Store.
  • iPhone 11 Pro 256GB, kasedhiya mung Euros 1233, 60 euro luwih murah tinimbang ing Apple Store.
  • iPhone XR kanthi panyimpenan sing kasedhiya 64GB saben Euros 699. Regane ing Apple Store yaiku 709 euro.

Samsung

  • Samsung Galaxy S10, Model 6,1-inch kasedhiya dening 649 euros.
  • Samsung Galaxy S10 + 6,4 inci lan 128 GB panyimpenan kasedhiya kanggo Euros 729
  • Samsung Galaxy M30s, kasedhiya kanggo terminal fantastis kanthi layar 6,4 inci, RAM 4 GB, panyimpenan 64 GB lan kamera triple 219 euros.
  • El Samsung Galaxy M20, kanthi RAM 4 GB lan panyimpenan internal 64 GB, sing kasedhiya kanggo layar 6,3 inci 189 euros.

Xiaomi

  • El Xiaomi Mi 9T Nduwe layar AMOLED 6,39 inci tanpa jinis ing ngarep, amarga kamera dununge ing sisih ndhuwur piranti kanthi bentuk pop-up. Ing sisih mburi, kita duwe 3 kamera kanthi 48, 13 lan 8 mpx. Nduwe chip NFC, batere 4000 mAh, RAM 6 GB lan panyimpenan 64 GB. Regane: 291 euro
  • El Xiaomi Black Shark 2 Pro, kasedhiya ing Amazon kanggo 699 Euros 649, smartphone kanthi RAM 12 GB, panyimpenan 256 GB, prosesor Snapdragon 855 Plus, dual SIM lan layar 6,39 inci.
  • Ora ditemokake produk, terminal kanthi layar 5,99 inci, RAM 6 GB lan panyimpenan 64 GB, kabeh dikelola dening Qualcomm Snapdragon 845. Mung kasedhiya kanggo mung 299 euros.

Motorola

  • Motorola Salah Zoom, nyedhiyakake layar 6,4 inci, RAM 4 GB lan panyimpenan 128 GB, SIM dobel lan sistem 4-kamera ing sisih mburi. Kasedhiya kanggo 349 euros.
  • Motorola E6 Plus Kab, kanthi panyimpenan 32 GB lan RAM 2 GB kanthi rega 109 euro.
  • Ora ditemokake produk, Layar 5,7 inci, SIM dobel 119 euro.

OnePlus

  • OnePlus 6, smartphone kanthi layar AMOLED 6,28 inci, kanthi RAM 8 GB lan prosesor Qualcomm Snapdragon 845 sing kasedhiya 349 329 309 euros.
  • OnePlus 6T, didhukung dening Qualcomm's Snapdragon 845 lan diiringi RAM 8GB lan panyimpenan 128GB, kasedhiya ing Amazon kanggo 419 409 euros.

wong

  • Nyata X2 Pro - Smartphone SuperAMOLED 6,5 inci kanthi RAM 12 GB lan panyimpenan 256 GB, prosesor 8-inti lan baterai 4.000 mAh raksasa. Kasedhiya kanggo 499 449 euros.

Kasedhiya

Dhukungan keyboard lan mouse ing Xbox One X

  • Xbox One Controller Nirkabel dening 41,99 euros.
  • Xbox One S + 1 kontrol + Gear 5 game saben Euros 189,90. Kanggo rega sing padha, bisa tuku Xbox One S tinimbang Gear 5 nganggo PUBG, Star Wars Jedi: Fallen Order, Battefield V utawa Division 2.
  • Tawaran liyane sing menarik kanggo tuku Xbox One S Kanggo dhuwit kurang, kita temokake ing bungkus sing kalebu Fortnite, Sea of ​​the Th maling and Minecaft, kabeh mau ana ing format digital. Regane: 129 euros.
  • Xbox One X 1TB + 1 kontrol + Koleksi Metro Exodus kanggo Euros 320. Kaya Xbox One S, kita bisa nemokake macem-macem bungkus sing ora dadi game Koleksi Metro Exodus, dheweke menehi judhul liyane kayata PUBG, Divisi 2, Star Wars Jedi: Fallen Order utawa Gears 5.

Nalika Amazon becik kanggo tuku konsol Microsoft Xbox, Ora babar pisan kanggo tuku PlayStation 4 ing rong versi utawa konsol Nintendo.

Tawaran tablet

iPad Air

  • IPad 2019 Kanthi panyimpenan 128GB lan layar 9,7 inci, kasedhiya kanggo Euros 472 Amazon.
  • El Ora ditemokake produk kasedhiya kanggo Euros 74,99 kanthi panyimpenan 4 GB. Regane biasane yaiku 89,99 euro.
  • La Amazon Fire 7 tablet, kanthi layar 7 inci lan panyimpenan 16 GB, kasedhiya kanthi diskon 20 euro kanthi rega sing biasane, 49,99 euros.
  • El Ora ditemokake produk 6-inch kasedhiya kanthi diskon 30 euro, kanthi rega pungkasan 99,99 euros.
  • Air iPad (2019) kanthi layar 10,5 inci lan panyimpenan 64 GB, kasedhiya ing versi Wi-Fi kanggo Euros 510.

Gambar lan swara

Airpods

  • AirPods generasi kapindho kanthi kasus pangisian daya nirkabel dening Euros 179. Regane ing App Store yaiku 229 euro.
  • Set TV Samsung 4KUHD 49-inci nganggo HDR lan kompatibel karo Alexa. Model 2019 dening 599 569 euros.
  • Set TV 4-inci Samsung 65K UHD nganggo HDR lan kompatibel karo Alexa dening 819 euros.
  • Set TV LG 65 inci UHD 4K, HDR kompatibel karo Alexa lan Google Assistant dening 779 749 euros.
  • Set TV LG 55 inci UHD 4K, HDR kompatibel karo Alexa lan Google Assistant dening 579 569 539 euros.
  • Set TV Cepet 55-inch 4K UHD dening 499 euros.

Komputer lan laptop

  • Laptop MSI Prestige 15,6 inci, Intel Core i7, 16 GB RAM, 1 TB panyimpenan SSD, grafis GTX 1650 4GB tanpa sistem operasi dening 1.275 euros.
  • Laptop Acer Nitro 5 15,6 inci, kanthi prosesor Intel Core i7, RAM 8 GB, 1 TB HHD lan 128 GB SSD, grafis Nvidia GTX 1650 4 GB kanthi sistem operasi Windows 10 Home kanthi 849 euros.
  • hp om, Laptop 15,6 inci, kanthi prosesor Intel i7, RAM 16GB, 1TBB + 256GB SSD, NVIDIA RTX 2070 8GB tanpa sistem operasi dening 1.299 euros.
  • Microsoft lumahing Pro 6, Konversi 12,3 inci kanthi prosesor Intel i5, RAM 8 GB lan panyimpenan 128 GB bisa ditemokake ing Amazon 822,95 euros.
  • Desktop HP OMEN Obelisk kanthi prosesor Intel Core i5, RAM 16 GB, 1 TB HHD lan 256 GB SSD, grafis GTX 1060 tanpa sistem operasi dening 879 euros.
  • Portable 15,6-inch Lenovo Idepad, kanthi prosesor Intel Core i7 kanthi RAM 8 GB, 256 GB SSD, grafis terintegrasi dening 499 euros.
  • Portable Paviliun HP 14 inci, Intel Core i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD, kanthi grafis terintegrasi karo Windows 10 dening 649 euros.

Monitor komputer lan aksesoris

Logitech G933

Smart Watches

  • Apple Watch Series 4, salah sawijining smarwatches paling apik ing pasar saiki, ing generasi sadurunge nganti saiki, kasedhiya ing Versi 40 mm dening 339 euros.
  • El Apple Watch Series 4 ing versi 44mm kasedhiya kanggo 369 euros.
  • Huawei Watch GT Sport, kanthi GPS, monitor detak jantung kasedhiya ing Amazon kanggo Euros 109.
  • Fosil Q Grant, ngukur kegiatan fisik, lelungan jarak, kalori sing dibakar, monitor turu lan kompatibel karo iOS lan Android. Kasedhiya kanggo 120,33 euros.
  • Samsung Galaxy Watch Active, kanthi warna lan finish kanthi 199 euros.
  • Samsung Galaxy Watch, 46mm, kanthi layar 1,3 inci, panyimpenan 4GB, GPS internal lan anti banyu kasedhiya 232 euros.
  • samsunggear sport, becik kanggo ngetung kegiatan olahraga sing kasedhiya ing Amazon kanggo 149 euros.

Produk kanggo omah lan domotik

iRobot Roomba 960


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.