Evil and Transformers Resident: Devastation gratis ing wulan Oktober kanthi PlayStation Plus

psplus-Oktober

Kita bali ing pungkasan wulan September kanggo nggawa kabar babagan wulan Oktober iki. Kita elinga manawa pangguna sing duwe PlayStation Plus, layanan langganan saben wulan saka PlayStation Network, seneng minimal rong game gratis saben wulan, sing bisa didownload lan terus dinikmati kapan wae dikarepake, anggere terus langganan PlayStation Plus . Sasi iki pancen kaget, bosen karo indie lan judhul cethek, tim saka Sony mutusake kanggo ninggalake rong game kanthi urutan dina kanggo PlayStation 4, ing kasus iki yaiku Resident Evil and Transformers: Devastation. Nanging ora mung iku, uga kita critakake apa game gratis kanggo PS Vita lan kanggo PlayStation 3.

Ala Residen: Remaster HD

capcom ala penduduk

Apa wae wektu kepungkur mesthi luwih apik, Capcom ngerti lan ngeling-eling pemain sing paling klasik, yaiku sing miwiti panggung ing saga Resident Evil wiwit wiwitan. Kaya sing wis dingerteni, akeh game remaster sing teka ing PlayStation 4 supaya pangguna bisa seneng klasik ing konsol generasi anyar. Oktober iki ana Resident Evil nganggo PlayStation Plus, game sing regane € 19,99 ing PlayStation Store. Game iki dirilis ing wulan Januari 2015, nggawe ulang adaptasi Nintendo GameCube sing digawe saka klasik iki kanggo PlayStation.

Kita bali menyang Raccoon City kaya taun 1996. Kita bakal main Chris Redfield lan Jill Valentine kanggo nglawan seni ala Payung, sing nyebabake kabeh piala ing Resident Evil. Ing game iki, kita bisa ndeleng penampilan pertama Albert Wesker, wong ala nganti Resident Evil 4. Survivar Horror ora padha amarga Resident Evil diganti, nyatane ora suwe kita bakal ndeleng Resident Evil 7, sing janji bakal dadi teror psikologis tinimbang Bukit Meneng. Kaya biasane, manajemen sumber daya bakal dadi dhasar. Aja lali Resident Evil: HD Remastered amarga PlayStation Plus Oktober.

Transformasi Devastasi

Sony

Digawe dening lan kanggo penggemar, game reaksi kasebut dikembangaké dening Platinum Games, ora ana indie, sepisan maneh PlayStation Plus nggawa triple A. Ing game kasebut, kita kudu ngesotake Optimus Prime lan Autobots liyane nglawan Megatron. Iki minangka game sing entuk kritik khusus, lan para pemain sing seneng main bisa uga seneng banget. Kanggo kaping pisanan, lan tanpa dadi precedent, aku kudu ngakoni yen aku durung main, nanging aku pancen wis ngerti manawa bakal kedadeyan.

Saka sing bisa dihargai, grafis sing jelas gaya Manga, katon apik banget ing PlayStation 4, kita ora bakal nolak. Kasedhiya tumindak lan kontrol cukup langsung. Kita bakal ngontrol Optimus Prime meh wiwitan, lan kita mung kudu nyebarke "keadilan" sithik, saengga para panyerang peteng kabur. Kita uga bakal ngontrol Autobot liyane kayata Bublebee, Sideswipe lan uga Dinobot. Yen sampeyan seneng karo saga, sampeyan bakal seneng, lan yen ora, siji game liyane sing bisa ngremukake tombol lan kuatir.

Game kanggo PlayStation 3 lan PS Vita

PS Vita

  • Mad Riders (PS3): Kanggo PlayStation 3 judhul iki, uga misuwur banget. Entuk quad balapan liwat sirkuit sing kebak alangan lan meh ora ana aturane. Saka pangembang sing padha karo Nail's, salah sawijining game PS3 sing paling misuwur lan wiwitan, pangembang yaiku Techland, sanajan wis disebarake dening Ubisoft.
  • Saka Debu (Ps3): Proyek aneh sing entuk tandha pencet sing apik, sanajan pangguna ora akeh ngancani. Tujuane yaiku supaya sipil bisa maju kanthi cepet, game sing nggabungake strategi karo teka-teki ing antarmuka sing apik banget.
  • Kode: Éling - Wali Kelahiran maneh (PS Vita)
  • Sinar srengenge saiki (PS Vita)

Kapan bisa ndownload game Oktober saka PS Store?

Kaya biasane, dina Selasa pisanan saben wulan, iki tegese wiwit Selasa sabanjure (4 Oktober), sampeyan bakal bisa entuk rilis anyar PlayStation Plus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.