Apa sampeyan penggemar PlayStation? Sepatu Nike iki kanggo sampeyan

Nike PG-2 Paul George PlayStation

Iki dudu pisanan, utawa pungkasan sing bakal sampeyan tingali ing sepatu olahraga ing pasar sing menehi penghormatan marang wong liya. Nike, uga Adidas minangka salah sawijining merek sing paling gampang. Lan yen, kayata, sing nomer loro nampilake garis sepatu olahraga sing diilhami karakter Dragon Ball sing bakal kasedhiya ing wulan Agustus taun 2018 iki, Nike pengin menehi pajeg kanggo salah sawijining konsol paling populer ing kabeh wektu: PlayStation.

Kajaba iku, kanggo kesempatan iki, sepatu kasebut dirancang kanthi kolaborasi karo forward Oklahoma City Thunder Paul George, salah sawijining bintang NBA. Lan jeneng sing ditampa yaiku Nike PG-2 Kab. Apa spesial sneaker kasebut sing dikarepake dadi duweke sampeyan? We nerangake sampeyan ing ngisor iki:

Desain Nike katon ing endi-endi, nanging yen sampeyan pancen akeh konsol game video Sony Jepang, sampeyan kudu ngerti Nike PG-2 iki bakal ana ing tab rong logo iki (PS lan Paul George) sing bisa madhangi thanks kanggo ngalih ing sisih mburi sing bakal ngidini logo murup - matur nuwun kanggo sawetara LED— kanthi permanen utawa kanthi sumunar lan biru, kaya nalika console urip.

Saliyane, eyelet lace digawe ing warna sing bisa dideleng ing kontrol DualShock, uga ing sisih mburi sepatu, ing sisih kulit, simbol PlayStation diukir. Kangge, ing tumit sepatu kiwa sampeyan bakal duwe kode pribadi sing bisa sampeyan tebus ing toko online PSN Store lan download tema Paul George kanggo PS4 sampeyan.

Pungkasane, ngandhani yen regane durung diungkapake, nanging bisa uga duweke sampeyan diwiwiti tanggal 10 Februari ngarep ing saindenging jagad. Apa sampeyan bakal entuk Nike PG-2?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.