Mouse game anyar: Razer Mamba HyperFlux, kanthi beban induktif

Lan sing biasane muter pirang-pirang jam ing ngarep PC mbutuhake sing paling apik supaya ora kalah ing game ing wektu sing tepat. Ing kasus iki, kita duwe sawetara opsi ing pasar kanggo tikus game, nanging mesthine, Razer Mamba HyperFlux iki ngluwihi mouse liyane amarga ana sebab: Ora njupuk batre lan ora duwe batere internal sing kudu diisi.

Iki nggawe mouse sing menarik banget kanggo wong-wong sing ngenteni muter-muter tanpa mandheg, prekara sing ora bakal lara kaya sing dicritakake nalika main game (sing mesthi wis urip luwih saka siji sing ana) sampeyan kehabisan batre utawa batere paling ora pas game kasebut.

Tikus duwe sensor 16.000 DPI, sing bisa ndhaptar 450 inci per detik utawa gerakan kanthi akselerasi 50G, sing ndadekake salah sawijining periferal paling apik kanggo para gamer. Iki diluncurake ing CES ing Las Vegas lan tanpa mangu-mangu Iki bakal dadi laris ing antarane para gamer kanthi kanthong sing apik.Ya, kita ngomong iki amarga kanggo tuku mouse iki, sampeyan kudu njupuk pad mouse - sing duwe rong jinis rampung kanggo game game sing luwih apik - kanggo mbukak lan iki sing paling penting. Kajaba iku, bobote mouse dikurangi nganti maksimal kanggo fungsi sing luwih apik lan kabeh iki kalebu jinis beban, beban sing durung anyar ing piranti kasebut, nanging kanggo para pemain game sing paling nuntut.

Ing kasus iki, rega Razer Mamba HyperFlux anyar, bakal didol kanthi rega 250 dolar ing Amerika Serikat lan saiki ora kasedhiya, nanging diarepake ora bakal telat banget diluncurake. Kanthi kasebut, kita bakal ngindhari kabel, batre lan liya-liyane, nanging dudu sing paling murah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.