Porg Invasion, karakteristik Star Wars wis duwe minigame

The Porgs dadi karakter sing apik banget karo film Star Wars: The Last Jedi sing anyar, apa obat karo mripat cilik sing nyenengake lan cara aneh ngomong karo Chewie sing lawas nalika masak salah sawijining sedulur kanthi geni sing panas. Karakter iki gabung karo karakteristik BB-8 sing ditampilake ing game miniatur, lan dheweke mung bakalan nindakake perkara sing dingerteni, kanggo ngganggu.

Apa kita bakal bisa ngemot BB-8 ing perang khas kanggo ngatur pitik iki? ing Millenium Falcon. Karakter Star Wars anyar sing apik yaiku urip kanggo minigame sing ketagihan.

Lucasfilm, saiki duweke Disney, ora kepengin kalah lan mula ngluncurake game web cilik iki sing bisa kita nikmati liwat Facebook tanpa komplikasi. Ing game arcade frenetic iki, kita mung kudu nggawe BB-8 bisa ndandani, ngontrol lan ngatur Millennium Falcon nalika Chewbacca nyoba ngontrol kendhali, angel banget karo makhluk-makhluk kasebut sing ana ing endi-endi, mripat sing gedhe banget lan swiwine cilik sing nggawe dheweke angel mabur nggawe kita gelut supaya tetep serius nalika kita pancen fokus ing game video, sing pancen ora gampang, amarga sampeyan bisa ndeleng dhewe yen sampeyan ngakses liwat INGKAH INGKANG menyang Facebook.

Manuk-manuk asli ing planet Ahch-to ora bisa dikendhaleni lan bakal nggawe kita edan utawa luwih edan tinimbang Chewbacca sajrone film kasebut (ora ngrusak). Mesthi wae, iki minangka conto liyane sing dienggo Facebook kanthi disetujoni merek, supaya kita bisa entuk wektu sajrone platform, game-game sederhana nanging gawe ketagihan iki minangka conto paling apik sing bisa kita sinaoni. Muga-muga ora dadi demam Farm 2.0, aku ora ngerti yen bisa ngombe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)