Star Wars: Battlefront lan GTA V kanthi rega sing luar biasa ing PS Store

Kita ana ing Natal, musim tawaran ing game video lan utamane ing konten digital. Iki minangka cara paling apik kanggo entuk judhul nyata kanthi rega sing ora apik, lan sing kedadeyan karo PlayStatoin Store, sing terus nawakake diskon sing cukup signifikan kanggo judhul sing paling populer supaya sampeyan bisa nggunakake saben Natal kanthi menehi Dual Shock 4 . Tawaran rong dina iki liwat Star Wars: Battlefront lan Grand Theft Auto V. Elinga manawa game kasebut bakal didol nganti Rebo jam 15:00 sore, dadi sampeyan kudu 48 jam mikir apa bakal entuk utawa ora.

Nanging, kita bakal miwiti karo Star Wars: Battlefront, game Elektronik sing misuwur kanggo para pecinta Star Wars, minangka "MOD" Battlefield 4 sing wis entuk akeh kasuksesan, lan komunitas pangguna cukup suwe banget lan ora mandheg duwe downloads. Game kasebut ngalami pangurangan 50% saka € 29,99 dadi € 14,99 ing PlayStation Store, Tawaran sing ora bisa dilalekake yen durung nyoba game iki, sanajan sampeyan ora melu banget ing alam semesta Star Wars, mula ora ana artine.

Pungkasan kita duwe Grand Theft Auto V, bisa uga ora bisa ngomong babagan game iki sing mudhun dadi € 29,99 mung 48 jam minangka salah sawijining 12 promosi Natal ing PlayStation Store, ing antarane kita bisa ndeleng Call of Duty: Warfare Infinite utawa Battlefield 1 ing antarane judhul liyane. Sementara, kita isih ngenteni pengurangan Bloodborne utawa sawetara sing luwih menarik lan kurang didedikake kanggo judhul multiplayer, sanajan mesthine, game video online kasebut wiwit Sony wiwit Agustus adol langganan PlayStation Plus tahunan, sing dibutuhake kanggo main online.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.