YouTube ing lapangan perang supaya YouTube Kids dadi papan sing aman

Google Cetha manawa YouTube wis milih taruhan ing kulawarga loropaken ing babagan konten, paling ora menehi hadiah kanggo konten sing mesthine wis siyap dikunjungi sapa wae. Sudut sing paling apik yaiku YouTube Kids, versi platform sing dirancang kanggo nyenengake anak-anak, YouTuber mbesuk, nanging sampeyan nemoni masalah serius.

Apa sebabé gangguan iki? Dadi, sabenere ana ide sing kurang apik kanggo pangguna sing ngunggah video lan kesalahan ing algoritma YouTube, bocah sing nggunakake YouTube Kids bisa nemokake gambar sing ora nyenengake kaya Pepa Pig sing nyerang kelinci kanthi tangan bersenjata. Mangkene carane YouTube mutusake supaya bisa ngupayakake konten sing ngganggu ing YouTube Kids, nggawe platform dadi papan sing aman.

Wiwit saiki, YouTube bakal nggunakake telung saringan kanggo nemtokake manawa video kasebut bisa dilebokake ing platform YouTube Kids. Sanajan kasunyatan manawa ewonan wong nonton konten YouTube ing saindenging jagad, wong mlarat ora bisa ndeleng kabeh sing diunggahake pangguna menyang internet, jelas. YouTube uga wis nyetel sapa sing bisa ndeleng video kasebut ing platform utama, uga konten sing diwenehi tandha bakal diwatesi ing YouTube yen pangguna pangguna dianggep umur ing 18 taun.

Oalah, jelas yen ora kaya Kontrol Parental kanggo ngindhari jinis kahanan sing ora karu iki, utawa kenapa ora dikandhani, bisa uga supaya bocah dolanan karo versi LEGO sing diadaptasi karo umure luwih migunani tinimbang mbuwang jam nganggur ing ngarep layar tablet. Kangge Google terus ngupayakake nggawe YouTube Kids dadi papan sing luwih apik kanggo bocah cilik ing omah, lan luwih becik supaya dheweke kerja kanthi tenanan, amarga sisteme isih ijo.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.