Call of Duty: Modern Warfare Remastered entuk nganyari gedhe

Call of Duty: Modern Warfare Remastered kedhaftar nampa update anyar wingi lan dina sadurunge, lan dheweke bakal bisa ngrasakake 6 peta anyar, mode game anyar, hadiah kanggo main malah karakter anyar kanthi gratis. Kita ngadhepi pembaruan paling gedhe sing bisa mbayangake, bisa uga minangka salah sawijining sing paling gedhe sing durung tau dideleng ing Call of Duty. Kita mbayangno manawa wong-wong saka pangembang wis siyap, ngenteni kepiye pangguna nanggapi game kasebut. Dadi, kesenengan tanpa wates sajrone Natal diiringi aktor pendukung iki sing wis menang Oscar, tanpa mangu-mangu.

Game kasebut nggawe kita wareg tenan karo tuku, kita wis nyoba kanthi lengkap lan bisa ngucapake manawa FPS taun iki, babagan jarak karo Perang 1, yaiku keunggulan game lan temtu nyapu Call of Duty: Perang tanpa wates. Iki minangka peta anyar:

  • Bloc: Antarane blok apartemen komunis Rusia, game intens lan sniper saka sisih kasebut.
  • Countodwn: Bukak peta, sudhut endi wae bisa dadi matine sampeyan.
  • Pipeline: sepisan maneh Rusia, cocog kanggo main tim.
  • Showdon: Cilik, cepet lan frantic.
  • Strike: Kutha sing bakal nelukake ing ara-ara samun, kabeh jinis gaman.
  • udan Work: Siji kapal, loro tim, wektu kanggo mateni, awas peluru kesasar.

Saliyane, kemungkinan pangaturan dhewe wis ditambahi nganti tanpa wates karo kulit anyar, dodo sing bakal mbukak lan hadiah. Saiki luwih becik main tanpa mandheg, mula angel golek loro gaman sing padha. Paraga kasebut uga ganti, nambah model wanita kanggo para tukang game. Pungkasan, Game bedhil lan mode game klasik liyane ing kene ora bisa dilalekake nalika pengin main game santai.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Asu ijo ngandika

    Luwih padha,