Comparison: Huawei P40 Pro VS Huawei P30 Pro Apa regane?

Sesuai karo janjian taunan, perusahaan Asia bubar ngluncurake seri Huawei P40 anyar, ing kene kita wis nggawe kothak mlebu lan kesan kaping pisanan babagan Huawei P40 Pro anyar lan saiki kita kudu pasuryan kanthi pasuryan karo versi sadurunge delengen sepira tekane pangowahan kasebut. Kita wis njupuk Huawei P40 Pro anyar lan Huawei P30 Pro sadurunge lan adhep-adhepan kanggo ndeleng apa sejatine pangowahan kasebut, Apa sampeyan pengin ngerti manawa Huawei P40 Pro minangka pilihan sing apik dibandhingake karo sadurunge? Aja lali perbandingan pungkasan.

Desain: Renovasi sing dibutuhake nanging intine

Loro-lorone dibangun ing pangkalan logam sing polesan dibungkus ing kaca ing sisih mburi lan ing ngarepo Huawei wis nggawe tutul cilik kanggo desain sing bisa nggawe tanpa ngilangi inti saka Seri P, kita bakal nemokake beda supaya bisa mbedakake siji model liyane, sepira minimalike. Lan iki carane piranti kalorone padha lan beda ing wektu sing padha, nyatane, Huawei P40 Pro anyar entuk setengah milimeter lan sepuluh gram dibandhingake karo versi sadurunge:

  • Huawei P40 Pro: 158,2 * 72,6 * 8,95mm kanggo 203 gram
  • Huawei P30 Pro: 158 * 73,4 * 8,4mm kanggo 192 gram

Kanthi cara iki beda utama ing desain sing ditemokake adhedhasar tuwuhing panel ngarep sing uga nampa lengkungan ing sisih ndhuwur lan ngisor, ora mung ing sisih kaya sadurunge; "Kedudukan" drop-type banjur diterusake kamera kaping pindho (foto + IR) ing pojok kiwa ndhuwur layar; Modul mburi, sanajan duwe tujuan sing padha, saiki luwih misuwur lan luwih gedhe; Lan pungkasane, kita ninggalake sudhut sing rata kanggo ngadhepi pigura sing kabeh mlengkung ing sisihane.

Karakteristik teknis

Ing prekara iki, kita bisa ujar manawa P30 Pro lan P40 Pro pancen padha, mula kalorone piranti kasebut nggawe prosesor perusahaan China dhewe, Kirin 990 kabukten efektif lan efisien. Kanggo bagean kasebut, kaloro piranti kasebut uga duwe RAM 8GB lan centhang pisanan ditemokake ing 256 GB panyimpenan dhasar kanggo Huawei P40 Pro, Nalika P30 Pro diwiwiti saka 128GB, ya, kalorone piranti duwe memori ditambahi Liwat kertu kepemilikan Huawei, kita bakal nemtokake watesan babagan iki.

Pramila ing kaloro piranti kasebut, kaya sing sampeyan deleng ing video, kita nemokake kinerja sing padha. Iki minangka kredit apik kanggo P30 Pro, sing wis dadi piranti sadurunge. Penasaran, sanajan duwe resolusi luwih dhuwur lan tingkat refresh layar sing luwih dhuwur, P40 Pro isih nindakake tugas kanthi luwih cepet (conto ing video) tinimbang Huawei P30 Pro, dadi piranti lunak lan sawetara perbaikan teknis kudu ana ing njero. Nanging, kaloro piranti kasebut duwe kekuwatan akeh.

Kamera: Titik gedhe wis dadi bagean

Kaya kedadeyan ing jaman saiki karo Huawei P30 Pro, P40 Pro anyar iki pengin madegake dhasar ing fotografi ponsel, beda-beda bisa dirasakake, lan yen setaun bakal ana evolusi foto, lan kepiye kedadeyan Nalika semana, Huawei P40 Pro iki dadi pimpinan ing bagean iki. Mesthine, kalorone duwe papat sensor kanthi identitas sing padha nanging beda kualitas.

  • Huawei P40 Pro: 50MP Standar - 40MP Sudut Ultra Wide - Lensa Telephoto 8MP 5x - Sensor OIS + AIS + ToF
  • Huawei P30 Pro: 40MP Standar - 20MP Ultra Wide - 8MP 5x Telephoto - OIS + ToF Sensor

Kanggo bagean kasebut, kaloro piranti kasebut duwe kamera selfie 32MP, Sanajan sudut sing ditawakake kamera ngarep Huawei P40 Pro rada amba. Mesthi wae, kita bakal nemokake luwih akeh definisi ing kabeh foto Huawei P40 Pro, sing pasukane padha karo lensa telephoto sing apik kanggo kaloro piranti kasebut, sanajan kita entuk paningkatan versi hibrida saka P40 Pro. Ing ngisor iki, perbandingan, foto-foto iki sing dijupuk karo Huawei P30 Pro:

Ing piranti loro kasebut, kaya sing wis sampeyan tingali ing galeri, kita duwe kinerja sing luar biasa. Huawei P40 Pro main ing "liga liyane" babagan kabeh piranti ing pasar. Minangka kanggo rekaman, sampeyan bisa ndeleng asil peningkatan stabilisasi lan tembakan ing tes video ing ndhuwur.

Bagean Multimedia lan panyambungan

Layar minangka aspek panentu liyane, OLED saka Huawei P40 Pro ora mung ukurane rada gedhe, nanging wis nampa gelar ing ngisor iki Résolusi lan malih, kita temokake a Tingkat refresh 90Hz sing, tanpa dadi salah sawijining sing paling dhuwur ing pasar, nawakake kinerja sing luwih unggul tinimbang Pro P30. Ing babagan swara, kaloro nganggo stereo sing nduwe speaker ndhuwur sing ndhelik ing mburi layar, P40 Pro entuk kekuwatan lan kajelasan .

  • Huawei P40 Pro: OLED 6,58 - résolusi QHD + ing 90Hz
  • Huawei P30 Pro: OLED 6,47 - Resolusi FHD + ing 60Hz

Ing babagan konektivitas, ana bedane liyane. Chip komunikasi anyar dipasang Huawei P40 Pro ora mung nggawa konektivitas 5G mutlak, nanging uga diiringi versi WiFi 6 anyar Nawakake performa kaping telu luwih stabil lan cepet kaya adhine P30 Pro, kaya sing wis dideleng ing video perbandingan.

Otonomi, ing endi Huawei uga cemlorot

Nalika semana, Huawei P30 Pro minangka salah sawijining piranti sing nduweni kinerja paling apik ing kisaran kelas menengah sing bisa ditawakake babagan otonomi. Nanging, Huawei P40 Pro iki nduweni kabeh karakteristik sadurunge: 4.200 mAh kanthi ngisi daya cepet 40W kalebu ing produk, uga ngisi daya nirkabel sing cepet lan bisa dibalekake. Iki kudu nuduhake manawa P40 Pro bakal nawakake otonomi sing luwih murah, kita duwe 5G, WiFi sing luwih apik, resolusi luwih akeh, luwih akeh panyegaran ... kenapa ora?

Ing tes pungkasan kita entuk kinerja sing padha, Huawei P30 Pro entuk layar 35 menit luwih akeh tinimbang P40 Pro, sing ora bisa dipikirake babagan rincian sing kasebut ing ndhuwur, dadi Huawei P40 Pro terus menehi pathokan babagan otonomi.

Titik sing bakal ditemtokake ing kene yaiku piranti lunak, Kita elinga manawa Huawei P30 Pro minangka salah sawijining piranti pungkasan sing isih duwe Layanan Google, dudu P40 Pro sing nduweni Layanan Huawei, sing kudu dipikirake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.