Comparison: Samsung Galaxy S20 VS Huawei P30 Pro

Kita duwe loro referensi ing donya Android ing umum, kita duwe sing anyar Samsung Galaxy S20 5G lan karo Huawei P30 Pro sing paling dhuwur. Wektu iki, sampeyan bakal menehi salah sawijining bandhingane piranti loro-lorone supaya sampeyan bisa ndeleng nalika operasi kanthi adhep-adhepan. Sing pertama, ngelingake sampeyan yen kita bubar nganalisis Galaxy S20 5G mula kita ngajak sampeyan mriksa. Lan saiki Tinggal karo kita lan temokake bedane antarane Huawei P30 Pro lan Samsung Galaxy S20 sing anyar kanggo mutusake endi sing luwih apik sing bakal dituku.

Kamera: Pasuryan sing nyata

Kamera minangka bukti nyata apa sing bisa ditindakake saben piranti kasebut, kita wiwiti karo hardware sing dipasang ing modul kamera kasebut Samsung Galaxy S20 5G:

  • Sudut Ultra: 12MP - 1,4nm - f / 2.2
  • Sudut: 12MP - 1,8nm - f / 1.9 OIS
  • Telephoto: 64MP - 0,8nm - f / 2.0 OIS
  • Zoom: 3x Hybrid - 30x Digital
  • Kamera ngarep: 10MP - f / 2.2

Mesthi ora ala babar pisan Iki minangka foto sing dijupuk nganggo terminal perusahaan Korea Selatan:

Saiki kita lunga karo dheweke hardware saka Huawei P30 Pro:
  • Standar: 40MP - f / 1.8 OIS
  • Sudut Ultra Wide: 20MP - f / 2.2
  • Telephoto: 8MP - f / 3.4 OIS
  • Zoom: 5x telefoto, 10x hibrida, 30x digital
  • Kamera ngarep: 32MP - f / 2.0

Iki padha Foto Sing padha karo Huawei P30 Pro:

Samsung Galaxy S20 lan Huawei P30 Pro nawakake asil fotografi sing padha, nalika mode wengi Huawei P30 Pro katon luwih alami, lan zoom kasebut luwih cetha ing terminal perusahaan China. Kanggo bagean kasebut, Wide Angle saka Huawei P30 Pro bisa nyekel informasi luwih lengkap lan duwe sensor ToF sing bisa mbiyantu netepake konten kanthi jero.

Bagian Multimedia: Samsung ngerti apa sing ditindakake

Kita miwiti karo panel, nalika Samsung masang Dynamic AMOLED 6,2 inci kanthi resolusi lengkap QHD + (563PPP) lan tingkat refresh 120Hz, ing Huawei P30 kita temokake panel 6,5 inci kanthi resolusi FullHD + (398PPP) lan tingkat refresh stagnan ing 60Hz standar. Kalorone nuduhake padhang lan pas sing padha. Ing babagan swara, kalorone duwe speaker ndhuwur sing didhelikake ing mburi layar lan speaker ngisor sing kuat banget, loro-lorone nawakake swara sing jelas lan banter sing menehi pengalaman apik.

  • Huawei P30 Pro: Dolby Atmos
  • Samsung Galaxy S20: HDR10 +

Kanggo bagean kasebut, kasunyatan duwe resolusi sing luwih dhuwur lan lengkungan sing luwih murah ing kasus Galaxy S20, aku menehi pengalaman panganggo sing luwih unggul nalika nggunakake konten lan sesambungan karo layar, 120Hz minangka tambahan penting sing dakkarepake, mula ing bagean multimedia perusahaan Korea Selatan bali maneh kanggo nuduhake dhadhane lan nuduhake manawa pancen apik banget.

Otonomi: Huawei ndhisik

Ing data teknis, ing Huawei P30 Pro dipasang batere 4.200 mAh sing kompatibel karo daya cepet 40W lan pangisian daya nirkabel nganti 15W, uga ngidini ngisi daya mbalikke piranti. Kanggo bagean kasebut, Galaxy S20 duwe 4.000 mAh lan muatan cepet nganti nirkabel 25W lan 15W, Kaya sing sadurunge, uga ngisi daya nirkabel mbalikke. Huawei P30 Pro kabukten bisa ngatur konsumsi batere kanthi luwih apik, bisa uga ana hubungane karo tingkat refresh layar utawa resolusi maksimal.

Oalah, EMUI 10 biyen wis nuduhake manawa bisa ngatur konsumsi batere luwih apik tinimbang OneUI, Lan nuduhake yen mung kanthi 200 mAh luwih saka P30 Pro, kita wis bisa nggayuh beda total udakara 20%, gedhe banget yen kita ngetrapake total kapasitas. Kasunyatan kompatibilitas biaya sing luwih cepet lan daya tahan kasebut ndadekake Huawei P30 Pro katon penting sadurunge Galaxy S20, sing bisa uga ana tirai Achilles ing batere.

Karakteristik teknis lan pengalaman panganggo

Cekakipun, nalika Galaxy S20 sing anyar duwe prosesor Exynos 990 kanthi 7nm lan 12GB RAM ing versi sing wis dites, P30 Pro dipasang Kirin 980 uga pabrike dhewe kanthi RAM 8GB. Kaloro model sing diuji duwe panyimpenan 128GB, nanging Galaxy S20 bisa ditambah liwat microSD nalika Huawei P30 Pro mung ngidini nganggo kertu memori dhewe. Kinerja kanthi istilah umum ing game video (PUBG) lan tugas panggunaan saben dinane padha, kajaba kita wis ngerteni pemanasan cilik ing Galaxy S20.

Ing level konektivitas, Galaxy S20 misuwur amarga duwe teknologi 5G, Nalika LTE yaiku Cat.20, ing kasus P30 Pro, kita ora duwe 5G nanging LTE yaiku Cat.21, ing level WiFi kita nemokake asil sing padha persis ing level daya lan kisaran ing tes. Kosok baline kaloro piranti kasebut duwe sensor bekas driji ing layar, sing nanggapi kanthi identik ing level keamanan, nanging animasi Huawei P30 Pro luwih cepet, sing nggawe kita ngrasakake manawa sing maca Galaxy S20 luwih alon tinimbang sing diarepake ing piranti kanthi ciri kasebut.

Regane lan ing endi tuku piranti loro-lorone

Huawei P30 Pro wis suwene suwene ing pasar, nanging sejatine regane apik banget yen mbandhingake karo Galaxy S20. Kita bisa nemokake udakara 570 euro ing situs web sing dipercaya kaya Amazon, nalika Galaxy S20 5G kanthi RAM 12GB tetep 1009 euro, Iki sing nggawe kita ora mangu-mangu babagan kesesuaian entuk salah siji piranti utawa liyane, muga-muga kanthi perbandingan iki, sampeyan bisa mbantu mutusake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.