Perbandingan rega lan layanan: Netflix, Amazon Prime, HBO Max lan Disney +

Kenaikan rega anyar ing langganan Amazon Prime ditambahake karo perusahaan liyane ing sektor kayata Netflix, sing nambah tarif ing taun 2022 iki, lan Apple Music, sing uga wis nganyari regane. Iki minangka wektu sing apik kanggo ndeleng maneh lan ndeleng apa sing ditawakake saben langganan lan yen pancene worth iku.

Iki minangka rega, fungsi lan karakteristik kabeh langganan streaming, endi sing paling apik? Mung kanthi cara iki sampeyan bisa ngoptimalake layanan lan ngirit dhuwit karo saben wong, temokake karo kita.

Amazon Prime: Paling lengkap

Langganan Amazon Prime sabenere sing nyebabake kerusuhan, biaya taunan yaiku 49,90 euro kanggo rencana taunan utawa 3,99 euro kanggo rencana saben wulan. Nanging, langganan Amazon Prime ngluwihi layanan audiovisual streaming, lan nawakake luwih akeh alternatif.

  • Pengiriman gratis ing Amazon: Sampeyan bakal bisa seneng pengiriman gratis sajrone 24 jam kanggo luwih saka rong yuta produk sing kasedhiya ing Amazon, lan uga pangiriman ing dina sing padha kanggo pesenan luwih saka 29 euro.
  • Video Perdana: Isi ing 4K UHD lan Dolby Atmos, ngidini puter maneh ing telung piranti bebarengan.
  • Wacan Perdana: Sampeyan bisa seneng katalog buku gedhe ing format Kindle. Bagean apik saka komik Marvel, saga kayata Harry Potter lan akeh buku liyane dening penulis terkenal kayata Pedro Baños, Noa Alférez lan liya-liyane.
  • Perdhana Musik: Tawaran rong yuta lagu sing kalebu ing Amazon Prime, pilihan minangka pambuka kanggo Amazon Music Unlimited, sing bakal padha karo Spotify ing Amazon.
  • Foto Amazon: Panyimpenan tanpa wates foto tanpa kompresi liwat aplikasi.
  • AmazonDrive: Nganti 5GB panyimpenan file awan gratis.
  • Rintisan Perdana: Konten eksklusif, game video gratis lan langganan saben wulan kanggo saluran apa wae.

Tanpa mangu, Amazon Prime minangka lengganan sing nawakake alternatif paling akeh lan bisa nggawe dhuwit kanthi luwih gampang. Kabeh iki duwe biaya sing relatif murah yen dibandhingake karo kompetisi kayata Netflix, HBO Max utawa Disney + sing nawakake layanan konten audiovisual sacara eksklusif.

Yen sampeyan tuku ajeg ing Amazon, Nganggep biaya lan kacepetan kiriman, sing paling cerdas yaiku milih Amazon Prime lan mindhah lengganan liyane kayata panyimpenan awan langsung menyang alternatif sing ditawakake perusahaan Jeff Bezos.

Netflix, sing paling larang

Saiki kita nganalisa Netflix, layanan sing menehi makna kanggo streaming konten audiovisual lan luwih akeh pengikut. Ing kasus iki, layanan sing ditambahake langka, sanajan kasunyatane ngenalake barang anyar kayata game video seluler kanggo pelanggan sing adhedhasar seri asli.

iPhone Netflix

Kahanan lan kaluwihan saben pangguna bakal gumantung saka jinis rencana sing dikontrak saben wong, lan iki Iki bakal ana ing antarane 7,99 euro saben wulan utawa 17,99 euro saben wulan, gumantung saka rasa lan kabutuhan sampeyan:

  • Dhasar: Kanggo 7,99 euro saben wulan sampeyan bisa muter konten ing layar siji, kanthi resolusi kurang saka 720p HD.
  • Standar: Kanggo 12,99 euro saben sasi, sampeyan bisa muter konten ing rong layar bebarengan, kanthi kualitas HD 720p maksimal.
  • Premium: Kanggo 17,99 euro saben sasi sampeyan bisa muter isi ing papat layar bebarengan, ing kualitas 4K HDR.

Kabeh versi ngidini ndownload konten.

Kita kudu ngelingi sing puter maneh simultaneous ora adhedhasar kasunyatan nuduhake akun karo kanca-kanca, nanging wis dirancang kanggo muter isi ngandika ing ngarep padha. Kanggo alasan iki perusahaan wiwit mbatesi akun pangguna sing nuduhake sandhi ing macem-macem lokasi geografis, soko Spotify wis dilakoni kanggo dangu.

Netflix minangka salah sawijining layanan sing paling larang ing dhaptar iki, nanging nganti saiki wis sukses banget kayata La Casa de Papel utawa Stranger Things. Taruhan kualitas tinimbang kuantitas, nawakake akeh konten asli sing terus dianyari lan kanggo akeh pangguna cukup kanggo mbenerake rega kasebut. Ing kasus iki, bakal gumantung ing preferensi saben pangguna.

HBO Max: Nang ing kualitas / rega

HBO minangka sing paling tuwa ing nawakake konten audiovisual, lair ing Amerika Serikat minangka layanan televisi kabel, HBO Max teka ing Spanyol kanthi tawaran peluncuran 4,49 euro saben wulan sing saiki wis tambah dadi 8,99 euro saben sasi (69,99 euro saben taun).

Kanthi cara iki, HBO Max ngidini kita nggawe profil pribadi lan nganti limang layar bebarengan. Wis konglomerat merek kayata Sedulur Warner, DC Comics, Cartoon Network lan liya-liyane sing nggawe kualitas kataloge dhuwur banget. Saga kaya Harry Potter, The Lord of the Rings, The Sopranos, Game of Thrones utawa Westworld duwe akeh konten eksklusif lan eksklusif.

Bab sing padha kedadeyan karo film sing dirilis dening WB kayata Dune utawa Fantastic Beasts: Dumbledore's Secrets, sing teka kanthi cepet ing layanan kasebut.

Disney +: Muter kanthi aman

Pungkasan, kita ngomong babagan Disney +, layanan streaming Disney sing uga ngalami kenaikan rega. Saiki ing biaya 8,99 euro saben sasi utawa 89,90 euro yen kita nang ing langganan taunan. Liwat pembayaran iki sampeyan bisa:

  • Gunakake GroupWatch kanggo nonton seri utawa film bebarengan karo kanca lan kulawarga.
  • Tampilake nganti enem layar bebarengan.
  • Konten ing resolusi UDH Dolby Atmos.
  • Downloads kanggo muter offline.

Sing jarene, Disney+ njupuk kauntungan saka Pixar, Marvel, waralaba Star Wars lan akeh konten Fox asli. Kanthi cara iki, dipanggonke minangka salah sawijining pilihan sing paling larang nanging uga minangka salah sawijining sing nawakake konten kualitas sing luwih dhuwur. , uga kamungkinan bebarengan seneng perdana Disney ing bioskop.

Iki kabeh alternatif sing sampeyan duwe, kita wis ninggalake wong liya kayata Movistar + utawa Filmin, nanging kita pengin ngumpulake sing paling relevan supaya sampeyan bisa mikir maneh pira sing sampeyan gunakake kanggo langganan lan yen pancene worth utawa ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ricardo ngandika

    Yen sampeyan pangguna utama Amazon, ora ana layanan liyane sing gratis, dheweke duwe diskon, nanging ora gratis, paling ora ing Argentina.

<--seedtag -->