Rilis ing Netflix, Movistar + lan HBO wulan Juni 2017

Kita ing kene maneh, setya karo janjian karo premier utama layanan audiovisual online utama supaya sampeyan ora bakal kejawab apa wae sing bisa ditawakake. Yen sampeyan kecanduan seri, utawa seneng nggunakake akhir minggu mangan cemilan ing sofa ing omah nonton film apa wae, iki situs web sampeyan. Kaya sing mesthi kita ucapake, lenggah lan siyap ngerti endi perdana paling apik ing Netflix, Movistar + lan HBO kanggo wulan Juni 2017 iki, Kita ora bakal ninggalake kesempatan apa-apa, kita mung bakal menehi sing paling apik, mula gandhengane kanggo kurva sing bakal teka.

Kaya biasane, disaranake sampeyan mbukak indeks, Iki minangka cara sing paling apik supaya sampeyan bisa pindhah kanthi cepet menyang bagean utawa layanan sing paling narik minat, manawa sampeyan duwe kontrak utawa ora. Kajaba iku, ing pungkasan kita bakal menehi perbandingan klasik babagan rega saben layanan yen sampeyan pengin ngowahi. Dadi, tanpa mikir maneh, kita bakal miwiti mikir babagan tumindak kanthi acara paling apik sing bakal kita nikmati ing wulan Juni.

Rilis ing Netflix wulan Juni 2017

Kita miwiti kaya biasane karo raksasa, pionir ing jinis konten iki. Netflix terus tuwuh kanthi cepet kanthi nawakake konten sing akeh sing bisa ditikmati para pangguna tanpa ngilangi bokonge ing sofa, saliyane, nggawe metode "binge" kanggo nonton seri modis, nguntal kabeh musim sekaligus, tanpa kudu ngenteni saben minggu. Amarga iku ayo miwiti karo premier seri Netflix kanggo Juni 2017:

Sajrone wulan Juni iki, kita bakal golek premier sing menarik. Sing paling diantisipasi yaiku Cahaya, Gym lan Penerus sing Ditetepake, sing bisa sampeyan lakoni kanthi macem-macem cara. Sing paling narik kawigaten yaiku Penerus sing Ditetepake, seri iki sing bakal disiarake kanthi bab mingguan (langka ing Netflix) minangka sensitif politik sing nganggep asumsi sing bisa ditindakake nanging lucu, Pamrentah Amerika Serikat bisa dipateni dening serangan, lan The perwakilan paling dhuwur sing njupuk kekuwatan yaiku pejabat rangking. Apa dheweke bakal bisa ngadhepi tantangan sing diajokake?

  • Glow - T1 wiwit 23 Juni
  • Gym - T1 wiwit 30 Juni
  • Peternakan 3 wiwit tanggal 16 Juni
  • Sampeyan, kula, dheweke - T2 wiwit 15 Juni
  • Flaked - T2 wiwit 2 Juni
  • Lagu Katresnaku Mung - T1 wiwit 9 Juni
  • Shadowhunters - S2 wiwit tanggal 6 Juni (episode mingguan)
  • Panerusipun Ditunjuko - T1 wiwit tanggal 7 Juni (episode mingguan)
  • Ratu Kidul - T1 wiwit 15 Juni
  • Ray Donovan - T4 wiwit 27 Juni
  • Bapak Familia - Q14 wiwit tanggal 27 Juni
  • Penyihir Little Academia - Q1 wiwit tanggal 30 Juni
  • Nggawe gratis - T1 wiwit 23 Juni

Nanging ora mung wong urip kanthi seri, saiki kita menyang wilayah film, sing ora ilang persis ing katalog Netflix. Nanging, wektu iki kita kudu negesake manawa dheweke wis rada kesed, kita bakal nemokake rong film kanthi hiburan sing cukup lan klasik, kanthi harfiah. Kanggo nglipur bocah cilik ing omah, kita bakal duwe Universitas Monsters, lan para remaja bakal seneng The Hunger Games: Mockingjay Bagian 2, apamaneh sing luwih tuwa ing omah, sing bakal nggunakake KTT Scarlet.

  • OKJA wiwit tanggal 28 Juni
  • Ngimpi Lucid wiwit tanggal 2 Juni
  • Tlaga Shimmer wiwit tanggal 9 Juni
  • Ndhuwur Scarlet wiwit tanggal 12 Juni
  • Universitas Monster wiwit tanggal 1 Juni
  • Sicario wiwit tanggal 11 Juni
  • adu kucing wiwit tanggal 1 Juni
  • Game Keluwen: Mockingjay Bagian 2 wiwit tanggal 23 Juni

Lan pungkasane, kita bakal nutup kabeh warta sing wis disiapake Netflix kanggo wulan Juni 2017 iki kanthi bagean kulturetas, dokumenter kanggo kabeh pamirsa, aja nganti lali.

  • Ora Ana Sing Ngomong: Ujian Pers Gratis wiwit tanggal 23 Juni
  • Kickback wiwit tanggal 16 Juni
  • Salvar kanggo Banksy wiwit tanggal 2 Juni
  • Bebener tartamtu wiwit tanggal 14 Juni
  • Apa Kesehatan wiwit tanggal 16 Juni
  • Gringo: Urip Mbebayani John McAfee wiwit tanggal 1 Juni

Rilis ing HBO kanggo Juni 2017

Saluran lan produsen konten audiovisual HBO terus kerja keras kanggo nawakake konten sing paling apik uga ing Spanyol, luwih-luwih nalika Game of Thrones wis cedhak lan kita ora ngerti manawa bakal duwe eksklusif utawa ngidini kita kanggo ndeleng seri sejarah sing paling bajakan ing layanan liyane kayata Movistar. Cekakipun, HBO uga duwe perdana ing wulan Juni iki, dadi kita ora bakal kejawab. Ayo miwiti karo genre sing paling modis, yaiku seri sing teka ing HBO ing wulan Juni 2017: Ora ana sawetara sing ngetokake kabeh musim Vampire Chronicles lan peluncuran Stasiun Berlin.

  • Buku Harian Vampir - T1 nganti T8 wiwit 1 Juni
  • Station Berlin - T1 wiwit 1 Juni
  • Kutha Magic - T1 lan T2 wiwit 1 Juni
  • Bisnis - T3 wiwit 1 Juni
  • Pamikir - T2 wiwit tanggal 26 Juni
  • Taman Gangsa - T2 wiwit tanggal 26 Juni
  • Peppa Pig - T2 wiwit 1 Juni

Saiki kita pindhah menyang genre sing luwih klasik, film sing mesthi ana ing kana. Ing kesempatan iki HBO pengin narik repertoir sing apik, sing durung ditindakake Netflix sajrone wulan Juni, sanajan kasunyatane Netflix duwe katalog film sing saiki luwih gedhe, kanthi ringkes, kita bakal lunga ing kana karo perdana film ing HBO kanggo Juni 2017, Antarane Pirates of the Caribbean 3 mesthi wae misuwur kanthi kualitas lan soundtrack, lan Resident Evil yen sampeyan pengin bali menyang wiwitan saga medeni iki sing wis suwe saya suwe.

  • Conan - wiwit tanggal 1 Juni
  • Milenium: Wong-wong sing Ora Seneng Wanita - wiwit tanggal 1 Juni
  • Hansel lan Gretel: Pemburu Penyihir - wiwit tanggal 1 Juni
  • Kratoning Swarga - wiwit tanggal 1 Juni
  • Pirang sing Legal banget - wiwit tanggal 1 Juni
  • Pirang sing Legal banget 2 - wiwit tanggal 1 Juni
  • MS1: Keamanan Maksimum - wiwit tanggal 1 Juni
  • Pirates of the Caribbean 3: Ing Akhir Dunia - wiwit tanggal 1 Juni
  • Saben dina uripku - wiwit tanggal 1 Juni
  • Kula, sampeyan lan kita - wiwit tanggal 1 Juni
  • kebon binatang - wiwit tanggal 1 Juni
  • Suite Prancis - Wiwit tanggal 8 Juni
  • Lungaa tenanan - Wiwit tanggal 11 Juni
  • Saint Andrew - Wiwit tanggal 22 Juni
  • Valkyrie - Wiwit tanggal 24 Juni
  • Manggon ingent ala - Wiwit tanggal 29 Juni
  • The Smurfs - wiwit tanggal 1 Juni
  • Pocahontas - wiwit tanggal 1 Juni
  • Bambi 2 - wiwit tanggal 1 Juni
  • Tur Smurfs - wiwit tanggal 1 Juni

Rilis ing Movistar + wulan Juni 2017

Lan kita terus nggawe bingo kanthi platform sing paling akeh digunakake dening wong Spanyol, sanajan HBO lan Netflix saingan kaya sing bisa, Movistar + terus dadi pimpinan ing pasar sing rasane kaya iwak ing banyu. Konten kualitas lan seri paling apik saka macem-macem perusahaan produksi nggawe Movistar + dadi pilihan pertama ing Spanyol, lan kayane bakal terus dilakoni sawetara wektu.

  • Poldark - Musim 3 - Premiere ing Movistar Series (sisa musim kasedhiya ing Movistar +)
  • Oranye Anyar Hitam - Musim 5 - Premiere tanggal 10 Juni (18 Juni ing basa Spanyol) ing Movistar Series
  • Mati Ngadeg - Premiere tanggal 5 Juni ing Vose ing Movistar Series
  • Versailles - Premiere tanggal 9 Juni ing Movistar Series
  • Nashville - Premiere tanggal 2 Juni (23 Juni ing basa Spanyol) ing Movistar Series
  • Garis Kawajiban - Premiere tanggal 4 Juni ing Movistar Series Xtra

Saiki kita pindhah menyang pojok Movistar +, bioskop, katalog kuat karo film kanthi kabeh kualitas lan kanggo kabeh pamirsa. Ing wulan Juni, iki film sing tekan Movistar +, ing antarane kalebu Disney Disney sing misuwur kanggo bocah-bocah, lan Akuntan kanggo masarakat sing rada tuwa sing pengin nggawe thriller nyata.

  • Spectre - Wiwit tanggal 2 Juni
  • Lelungan menyang Shore Wiwit tanggal 7 Juni
  • Dokter Aneh - Wiwit tanggal 9 Juni
  • Aja nyalahake karma amarga kedadeyan kasebut minangka bajingan - Saka 11 Juni
  • Mangan Lokal - Wiwit tanggal 14 Juni
  • Syahadat: Legenda Rocky - Saka 16 Juni
  • Muga-muga Gusti Allah Ngapura Kita - Wiwit tanggal 17 Juni
  • Rawuh - Saka 23 Juni
  • Akuntan - Wiwit tanggal 24 Juni
  • Slash - Wiwit tanggal 28 Juni
  • Vaiana - Wiwit tanggal 30 Juni

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)