Perusahaan legendaris Atari kerja ing konsol game video anyar

Ataribox

Atari, perusahaan sing misuwur banget ing jagad pemain game, nyiapake mlebu maneh ing sektor perangkat keras kanthi ngluncurake konsol game video anyar, kaya sing dikonfirmasi dening CEO dhewe.

Produk anyar, mung diarani "Ataribox", bubar dikonfirmasi video anyar sing dikirimake ing situs web resmi perusahaan. Nanging, pangembangane isih ana ing tahap awal amarga Atari isih nggoleki pangembang kanggo nindakake proyek kasebut.

Judhul "Produk Atari Anyar. Taun ing pembangunan ", video anyar ora menehi rincian akeh ing konsol iki, sanajan ing gambar bisa dingerteni manawa digawe saka kayu lan sawetara port uga diamati.

Saliyane, saiki akeh sing yakin manawa Atari console anyar bisa dadi piranti emulator gaya saka NES Klasik dening Nintendo.

Ing sisih ngisor kaca promosi Ataribox uga ana rong tombol sing diarani "Jobs" lan "Dev", kanggo para pangembang sing pengin nemokake rincian liyane babagan platform iki.

Populer, nanging kanthi sejarah sing rame

Diadegake ing taun 1972 kanthi jeneng Atari Interactive, perusahaan kasebut nggawe game sing disenengi nganti saiki, saliyane wis ngrilis sawetara konsol. Yen ora ana sing kelingan, malah Steve Jobs miwiti karier nggawe game kanggo Atari ing taun 70an.

Ing taun 1984, perusahaan asline yaiku kaperang dadi loroAtari Games ngembangake game arcade, dene divisi produk konsumen diwenehake menyang perusahaan sing diarani Tramel Technology, banjur ganti jeneng Atari Corporation. Banjur, ing taun 1996, Atari Corporation gabung karo pabrikan media penyimpanan JT Storage.

Ing taun 1998, Hasbro Interactive, pangembang game liyane, njupuk alih perusahaan kasebut, lan ing taun 2001, Infogrames Entertainment njupuk alih kendhali Hasbro Interactive, lan dijenengi Atari Interactive maneh ing taun 2003.

Sabanjure, Atari Interactive menehi lisensi jeneng merek menyang perusahaan liyane ing grup kasebut, didegaké ing taun 2003 kanthi jeneng GT Interactive, sing banjur ganti jeneng dadi Atari Inc amarga bobot merek kasebut wis gedhe.

Ing 2013, loro Atari lan Atari Interactive lan perusahaan klompok liyane ngajokake bangkrut., sanajan setaun dheweke ngrampungake masalah finansial. Kanggo terus ngasilake, perusahaan uga mlebu sektor game sosial lan acak kanthi ngluncurake Kasino Atari.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)