PES 2014 ditampilake

Logo PES2014 Lengkap

 

Tim PES Productions sing berbasis ing Tokyo wis nggawe pendekatan anyar kanggo bal-balan sajrone patang taun lan saiki bisa ngonfirmasi manawa sistem anyar nggunakake mesin grafis Fox Engine sing misuwur sing dirancang dening kojima Productions intine. Tim wis nggedhekake lan ngapikake Fox Engine supaya cocog karo panjaluk rumit game bal-balan.

Adhedhasar enem standar pendiri, sistem anyar wis ngidini saben aspek kanggo PES 2014, mula ngilangi watesan sadurunge lan ngidini tim PES Productions ngasilake game sing luwih cedhak karo visi nggawe minat lan macem-macem pertandingan bal-balan level tinggi. Tema fluiditas utama adhedhasar gerakan pemain lan pertukaran posisi terus-terusan, sing nggambarake pendekatan modern anyar kanggo bal-balan. PES Productions wis nggatekake kepiye game fluktuasi, kanthi individualitas pemain dadi kunci sukses tim uga taktik sing mbantu tim sing ilang ngasilake taktik sing wis dilatih.

 

Makarya wiwit wiwitan, tim PES Productions ngupayakake nyusun ulang kabeh elemen gameplay, nggawe standar anyar sing ngasilake kesegaran lan energi luwih akeh kanggo judhul bal-balan. Saliyane grafis apik lan animasi mulus sing apik, dorongan tenaga sistem anyar digunakake kanggo nemtokake cara main bal-balan ing sistem omah. Wis ilang watesan sing dileksanakake dening sistem animasi sing wis kuna lan elemen AI. PES 2014 Nduwe inti pusat sing sampurna niru katrampilan lan pengetahuan lan ngunggahake pemain paling apik ing donya tinimbang kanca-kancane.

PES2014_BM_Allianz

Enem prinsip inti digabungake kanggo netepake PES 2014 minangka patokan anyar ing simulasi bal-balan. Prinsip kasebut ngatur kabeh, wiwit saka cara pamuter nampa lan ngontrol bola, aspek fisik game, nganti rumangsa dina game: rame lan euphoria utawa ngisor sing nyenengake sing bisa dialami sajrone game. Penting. Kayane, pilar sing ana PES 2014 adhedhasar yaiku:

·        Teknik Bola Sejati: Kanggo pisanan ing simulator bal-balan, PES 2014 fokus kabeh ing bal: cara gerakane lan cara pangguna nggunakake. Sentuhan pertama lan kontrol luhur yaiku elemen sing mbedakake pemain tartamtu saka liyane. Kemampuan ora mung kanggo ngantisipasi pass, nanging uga dadi langkah luwih adoh lan ngerti apa sing dibutuhake kanggo entuk meter ing bek sing ora aman. TrueBall Tech ngidini pamuter nyekel utawa nglewati umpan, nggunakake tongkat analog kanthi fisika barycentric rinci lan nemtokake pangowahan bobot, dhuwur, kacepetan pass pemain, lan cara awak pemain kasebut kanthi otomatis digawe nalika ditampa.

Dadi, pemain kasebut duwe kontrol lengkap kanggo nemtokake cara awak bisa nampa pass, dene judhul bal-balan sadurunge menehi pangguna sawetara opsi. Nanging, TrueBall Tech tegese sampeyan bisa dikontrol nganggo dada utawa ngirim bal liwat mungsuh, bathi bola utawa kirimake menyang kanca sak tim nalika ngontrol dribble paling cedhak yaiku atribut sing luwih pribadi ing game anyar.

Seri PES wis suwe nganggep werni minangka entitas individu, saéngga akeh pemain bisa bebas ngresiki bal, mlayu main counter, utawa ngasilake cekak cendhak lan triangulasi kanggo nggawe ruang. TrueBall Tech nambah kamardikan maneh, kanthi kamardikan gerakan para pemain sajrone bal, ora beda karo game bal-balan liyane, sing beda karo baline. Pemain kudu ngontrol gerakan bal kanthi bener, nggunakake kacepetan utawa ngowahi gerakan kanggo ngontrol kontrol PES 2014.

Asil kasebut yaiku game sing nawakake kontrol 360 derajat, kontrol sikil loro ing sawetara meter saka pamuter. Saliyane ngarahake bal kanthi gerakan sing alus, ana kemungkinan kanggo nglindhungi bal saka pemain lawan, nggunakake kontrol deft kanggo nyoba meksa nggunakake sikil sing luwih ringkih, lan cara intuisi kanggo ngontrol kontrol saka jarak sing cedhak.

·        Sistem Stabilitas Animasi Gerakan (MASS): Pertempuran fisik ing antarane pemain minangka bagean penting ing sembarang pertandingan lan komponen MASS anyar sing nggawe simulasi kontak awak ing antarane macem-macem pemain ing animasi buatan khusus sing bisa lancar. Luwih saka seri animasi sing wis ditemtokake sing kedadeyan ing kahanan tartamtu, MASS tumindak kanthi cepet ing kahanan apa wae, pengaruh reaksi pemain sing salah nggawe langsung gumantung marang arah lan jumlah kekuwatan sing digunakake kanggo ngrampungake. Gumantung saka faktor kayata ukuran lan kekuwatane, pemain bakal kesandhung nanging cepet mari sawise dipotong, bisa nggawa pemain njupuk bal saka dheweke, lan nggunakake dhuwure kanggo mblokir pamain bal liyane. Kajaba iku, PES 2014 duwe gaya gaya liyane sing beda karo sing nyepak utawa tackle geser sing gampang.

Nggawe entri dadi bagean integral saka misi kanggo entuk luwih realisme ing PES 2014, kanthi nggunakake fisika TrueBall ing pertandingan pemain kanggo mesthekake yen bal menehi reaksi sing padha karo game nyata. Contone, yen para pemain melu gelut kanggo bal, asil kasebut bisa ndeleng bal kasebut ora bisa dikendhaleni utawa muncul ing sikil pemain sing menang.

Integrasi komponen MASS uga wis luwih gampang ngleksanakake fitur-fitur anyar ing kahanan siji-siji. Pertarungan individu ing antarane pemain bintang bisa nemtokake asil saka pertandingan, lan ing PES 2014, utamane nandheske gelut kasebut. Defender bakal menehi tekanan kanggo nyerang pemain kanthi gelut langsung kanggo entuk, dadi mbatesi opsi liwat utawa nggawe masalah. Kajaba iku, para panyerang duwe pilihan nyoba nyoba ngatasi para pemain pertahanan nalika ngontrol bal, nggawe semangat supaya bisa entuk kauntungan, liwat, dribbling utawa uga njupuk gambar nalika ngidini. Kabeh iki bakal nyebabake pertandingan sing angel ditemtokake asil lan endi atribut lan kabisan para pemain bakal katon sajrone bentrokan pribadi sing bakal terus kedadeyan ing lapangan.

PES2014_Santos

·        Ati: Nemtokake apa sing nggawe bal-balan dadi olahraga sing apik, mula angel banget. Iki dudu teknik, nanging pancing emosional. Pertandhingan bisa nyengsemake kanggo ngunjungi tim amarga akeh wong sing ngalahake mungsuh lan tumindak minangka 'pemain kaping rolas' sing surak time. "Jantung" PES 2014 tujuane kanggo nggawe pengaruh para penggemar kanthi individu kanggo pemain lan kanggo kabeh tim.

Saben pemain nggunakake atribut mental saliyane gaya main lan katrampilan lan bisa kena pengaruh negatif nalika main ora cocog. Nanging, yen ana individu sing ora main apik, kanca tim bisa nyelehake pamuter kasebut lan bakal kerja kanggo menehi dhukungan. Kanthi cara sing padha, wayahe jenius bisa menehi pengaruh galvanis menyang kanca sak tim. Stadion sing rame bakal ngetokake swasana ati para penggemar kanthi efek swara anyar sing dikombinasikake karo sistem Intelijen Ponggawa kanggo nggawe swasana sing pas nalika game.

·        ID PES: PES 2013 nemtokake watesan anyar kanggo realisme kanthi kalebu sistem Player ID. Kanggo kaping pisanan, para pemain bisa langsung ngenali pemain kanthi gaya mlaku kanthi manut gaya lan gaya main. Cara pemain mlayu, mindhah lan nyebarke bal bakal padha karo mitra sejatine, lan PES 2013 nampilake 50 pemain sing nggunakake sistem iki.

para PES 2014, nomer iki bakal ditambah banget kanthi kaping pindho nomer lintang sing bakal duwe animasi dhewe lan Intelijen Ponggawa.

·           Dolanan Tim: Liwat Rencana Kombinasi anyar game, pangguna bisa ngonfigurasi macem-macem taktik ing area kunci ing lapangan nggunakake telu utawa luwih pemain. Pemain kasebut bakal nglakokake pirang-pirang putaran tanpa bal kanggo njupuk kesenjangan ing pertahanan utawa lini tengah, ngubengi mungsuh utawa muter muter sing melu nyerang. Gerakan iki bisa digandhengake karo area penting ing lapangan, saengga pangguna bisa nggunakake kelemahane pertahanan sadurunge.

·        Inti: Tim PES Productions wis konsultasi karo PES lan penggemar bal-balan sajrone pirang-pirang taun kanggo ngasilake elemen kunci seri PES lan kanggo ngetrapake macem-macem tambahan.

Secara visual, game kasebut bakal entuk bathi saka tingkat ketajaman sing luar biasa, saka nenun saka kit menyang gerakan rai, uga proses animasi anyar sing nawakake transisi saka siji gerakan menyang gerakan liyane tanpa mandheg utawa ngontrol kendharaan. Stadion bakal nyata banget, kanthi gerbang mlebu lapangan digawe maneh lan akeh wong sing gerakane sajrone game kasebut. Sistem anyar uga ngenalake sistem pencahayaan anyar sing nambah tampilan sing luwih alami. Aliran pertandingan uga wis apik, kanthi keputusan taktik sing ditindakake kanthi cepet lan ngilangi adegan sawise kedadeyan tartamtu.

PES2014_BM_UCL

Nyepak lan dendha gratis uga wis diganti kanthi radikal. Kontrol liwat lemparan gratis wis ditambahi kanthi mbukak gangguan lan pass cendhak anyar saiki ora diwatesi. Kanggo mbantah, pemain bisa mindhah posisi kiper kanggo nembak, dene tembok pemain kanthi naluri bakal reaksi menyang tembakan kanggo mblokir utawa nyimpang bal.

Hukuman saiki nggunakake pandhuan kanggo nuduhake apa sing bakal diganti, gumantung saka katrampilan penembake lan ing endi karepe bal kasebut rampung. Kiper saiki bisa milih maju luwih cepet saka tembakan, lan ndeteksi nalika penalti ora kuwat.

PES 2014 uga bakal dadi tandha kaping pisanan Liga Champions Asia sing mentas ditandatangani, nambahake klub resmi sing duwe lisensi resmi; Game anyar kasebut uga bakal tetep nggunakake Liga Champions UEFA, kanthi turnamen liyane sing direncanakake bakal diumumake.

Luwih lengkap informasi babagan konten PES 2014 - kalebu kabeh elemen online anyar sing bakal diungkapake, nanging game anyar kasebut nuduhake lompatan kuantum babagan jinis penggemar bal-balan sing biasane digunakake.

«Dadi inovatif lan kreatif ing seri tahunan kaya PES ora gampang«Diterangake babagan produsen kreatif Kei Masuda, "nanging Fox Engine ngidini kita ngembangake level kebebasan kanthi cara supaya kita terus ngerti carane nggawe PES 2014 minangka perwakilan bal-balan sing sejatineWiwit penggemar bal-balan ngontrol lan nyoba nganggo kontrol jarak dekat, gerakan pemain lan sinau babagan cara kerja lan pamindhahan tim, kita yakin bakal bisa ndeleng game sing wis ora diwatesi maneh karo teknologi, nanging bisa uga tuwuh karo wong-wong mau lan terus-terusan kaget karo kualitas apik banget sing dikarepake bisa nyata. Kabeh materi sing kita wara-wara dijupuk saka platform saiki lan asale saka game, sing wis 70% rampung. Kita pengin para penggemar supaya bisa ngrasakake produk sing bakal diwiwiti ing konsol taun iki, dudu masalah pemasaran. Mesin lan sistem grafis anyar kita didedikake kanggo platform saiki, sing bakal terus dominasi pasar, nanging bisa diupgrade kanggo versi mbesuk.. "

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)