Demo PES 2016 dikonfirmasi

PES 2016

Konami nawakake informasi anyar babagan sing diarepake PES 2016, sing bakal teka sabenere ing taun sing padha karo peringatan ulang taun kaping rong puluh saga bal-balan veteran iki. Kaping pisanan, a demo sing bisa dimainkan kanggo tanggal 13 Agustus ngarep. Serie PES mengeti warisane liwat motto sing anyarSeneng jaman mbiyen, main mbesuk"ing PES 2016. Slogan kasebut ngumumake ngasilake angka-angka dhasar saka seri sing digunakake PES 2015 lan elemen presentasi lan gameplay anyar sing bakal nggawe edisi taun iki dadi sing paling ambisius.

PES 2016 pengin dadi pandhuan kanggo rekreasi "Game The Beautiful." Game anyar kasebut ngupayakake nggawe game sing realistis lan nyenengake para pangguna, lan nawakake urutane critane game kanthi kualitas sesuai karo motto "Lapangan iki duweke kita." Saka integrasi luwih lanjut karo Mesin Fox Kanggo nggawe tumindak ing lapangan lan kanthi komitmen lengkap kanggo fokus produke kanggo nggawe pengalaman game sing luwih apik, nganti total total Liga Master, saben aspek game wis ditingkatake kanggo ngirim produk sing luar biasa.

Saben aspek game wis apik amarga saran sing ditampa babagan PES 2015. Ing lapangan game, fisika anyar wis diraih kanthi sistem tabrakan sing luwih apik, ngitung cara para pemain interaksi lan nggawe asil unik sing gumantung karo jinis pengaruh. Angkatan udara uga pengalaman unik ing taun iki. Gunakake teken kiwa kanggo ngalahake mungsuh lan ngganggu pemain sing luwih gedhe lan kuat, utawa golek papan sing paling apik kanggo header. Kemajuan liyane ing lapangan game kalebu kontrol siji-siji sing nyedhiyakake macem-macem gerakan kanthi kontrol sing wis ana. Wektu nanggepi wis ditambahake saéngga para pemain bisa manuver ing kahanan sing angel, sing uga milih kamungkinan nggawe dribble lan ngidini ganti arah pamuter kanthi ndadak.

PES_2016_NEYMAR

Kepribadian para pemain luwih dituduhake liwat ID pamuter Lan ID Tim. Iki mesthekake yen pemain saka PES 2016 Ora mung padha karo mitra sejatine, nanging uga duwe ciri khas gameplay. Defender bakal kanthi otomatis nyetel kanggo muter kekuwatan tim, dene kemampuan khusus pemain liyane bakal digunakake kanthi cerdas sajrone opsi taktik game sing akeh. Sistem ID wis ditambah menyang kiper uga, kanggo upaya nambah kualitas lan nambah individualitas unik ing kinerja. Parameter target anyar wis ditambahake sing saiki beda-beda ing antarane nyekel, ngresiki, regangan lan defleksi. Iki nambah karakter kanggo pemain, sing bisa nyekel bola tinimbang ngresiki, utawa luwih becik mandheg ing jarak sing cendhak.

PES 2016 uga wis nampa dandan kosmetik sing nyengsemake. Nambah interaksi taun kepungkur, animasi wis kaping telu. Animasi wis ditambahake menyang kiper lan pemain njupuk, pass, dribble lan tumindak ora kaetung gumantung karo kahanane. Pemain ngeluh yen ana pelanggaran ora kejawab, utawa menehi teguran karo kanca nalika ora entuk pass. Kajaba iku, para pemain bisa nggegirisi mungsuh kanthi dribble lan nggawe mungsuh bisa ilang keseimbangan lan pindhah menyang arah sing salah.

PES2016_Neymar

Akeh kemajuan saka Mesin Fox de Konami Dheweke uga entuk bathi visual kanthi macem-macem cara. Watch splatter udan nalika sampeyan geser kanggo entuk properti, utawa sikat menyang suket nalika njupuk sudhut. Lampu wengi anyar lan tekstur nyata sing ditambahake ing pekarangan minangka sawetara perbaikan sing diwenehake. Kanggo kaping pisanan ing seri PES, iklim sing owah diwiwiti, kanthi kemungkinan udan bakal wiwit udan sajrone game lan fisika bola, sing luwih realistis, bakal adaptasi karo kahanan anyar. Udan ngganti cara game kasebut bisa dimainake, kanthi pass luwih cepet utawa pemain liyane sing trampil bakal angel ngontrol bal. Macem-macem kahanan muter ing PES 2016 dheweke uga bisa ditampilake kanthi kemajuan fisika bal. Saben spin, bouncing lan bouncing wis diwilang nggunakake informasi nyata, mbantu nggawe saben wektu unik lan ora bisa ditebak ing saben game.

Demo sing ditampilake ing gamescom bakal fokus ing unsur nada, nanging Konami uga nggarap sisa unsur game kasebut. PES 2016. Sing misuwur lan misuwur banget Liga Master wis dianyari kanthi total, saengga pangguna bisa nyelehake ing bidang manajemen bal-balan. Saben elemen wis dirancang ulang utawa diolah maneh, wiwit saka menu sing aktif lan kalebu sistem transfer pamuter anyar sing nyenengake, PES 2016 minangka salah sawijining seri kanthi mode sing luwih lengkap, nyipta pengalaman pamuter siji-siji. Ing Peran Tim Anyar ing merek ngidini para pemain dadi bintang, utawa lambang, nggawe karir dadi siji tim lan pengaruhe manajemen klub lan tim kasebut.

PES2016_weather

Pilihan Myclub Iki uga wis apik adhedhasar saran lan umpan balik pangguna. Dandan kasebut ngenalake sistem level pamuter lan pamuter unik kanggo mode iki. Poin sing dipikolehi liwat match utawa koin bisa digunakake Myclub kanggo nemu manajemen klub nyata lan nggawe tim. Wiwit diluncurake taun kepungkur, basis pemain terus dianyari. Bakal ana luwih akeh kontes, acara lan kampanye. Kajaba iku, rilis khusus karo pemain eksklusif bakal diumumake, rincian liyane bakal rauh. Pilih direktur, pilih pelatih lan nggawe strategi adhedhasar apa sing pengin sampeyan gayuh karo tim. Mode sunting wis entuk asil dandan sing signifikan kanggo pangguna PS4, sing bakal bisa ngimpor gambar menyang game, kanthi replika kit tim utawa lambang sing dikarepake para pangguna.

Konami Dheweke uga menehi informasi luwih lengkap babagan demo sing bakal teka ing tanggal 13 Agustus, kanthi gratis, sing bakal diluncurake ing saluran sing biasane, bakal nduwe klub lan tim nasional lan bakal menehi foto sing sampurna babagan kemajuan ing lapangan game. Sing pengin bisa entuk kaluwihan kanthi menehi cadangan ing Myclub kanggo nampa insentif ing ngisor iki:

EDISI HARI SATU (KABEH FORMAT)

EDISI ANNIVERSARI (PS4, PS3)

RESERVASI DIGITAL (EKSKLUSIF)

Pamuter 1x ngasilake - Neymar Jr.

Pemain 1x - Neymar Jr.

Pemain 1x - Neymar Jr.

1x pamuter UEFA.com TOTY 2014

1x pamuter UEFA.com TOTY 2014

1x pamuter UEFA.com TOTY 2014

10,000 GP x 10 minggu

10,000 GP x 20 minggu

10,000 GP x 15 minggu

10 barang pamulihan

20 barang pamulihan

20 barang pamulihan

Kontrak pamuter 3x

Kontrak pamuter 5x

Kontrak pamuter 5x

1,000 dhuwit recehan myClub

Kothak metalik


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)