Google Maps ora ngidini sampeyan mandheg mandheg transportasi umum sabanjure

Google Maps langkah demi langkah transportasi umum

Google Maps minangka salah sawijining alat raksasa internet sing paling akeh digunakake. Wiwit diwiwiti ing taun 2005, alat kasebut wis ngalami fase lan perbaikan sing beda. Desaine bubar dirancang ulang lan saiki, fungsi sing menarik banget ditambahake kanggo pangguna sing biasane nggunakake transportasi umum saben dina utawa turisme lan ora pengin liwat bis, sepur utawa halte metro.

Kanthi nganyari paling anyar Google Maps - kanggo Android saiki - saiki Sampeyan bakal ngidini sampeyan ngerti langkah-langkah saka kabeh gerakan sing kudu sampeyan lakoni sajrone plancongan kanthi transportasi umum. Kajaba iku, sing narik kawigaten yaiku kabar kasebut bakal bisa digunakake malah nganggo layar sing dikunci utawa nalika nindakake aplikasi liyane: maca warta, e-book, ngunjungi jaringan sosial utawa nonton video ing YouTube utawa Netflix.

Langkah demi langkah ing Google Maps kanggo Android

Kabar bakal ditampilake minangka kabar ing layar, ora preduli ing endi sampeyan saiki. Kanthi cara iki, pangguna bakal ngerti kapan mandheg sabanjure lan nalika mudhun saka kreta, bis utawa metro. Sanajan ora ngerti kapan "Langkah demi langkah" bakal kasedhiya kanggo iPhone, sejatine fungsi nalika mandheg wis kasedhiya kasedhiya kanggo iOS. Mesthi wae Ing saben kabar pop-up, pangguna ditawakake kemungkinan ngeklik lan ngarahake menyang aplikasi utama kanggo njupuk informasi rinci ing rute kanggo ngetutake.

Saliyane, kita ora ngerti tenan kepiye cara nggarap transportasi umum sing bisa digunakake ing jero lemah. Salajengipun, apa informasi sing diwenehake dening GPS peralatan kita bisa dipercaya kabeh? Apa bakal ana wektu tundha ing operasi? Iki minangka sawetara perkara sing ora dingerteni. Nanging, Google Maps tetep dadi pimpinan sing ora dibantah ing layanan geolokasi, kalorone arep motore uga mlaku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Eurynomos ngandika

    Minangka perkara sing mesthi saya aneh yen durung bisa dileksanakake. Aku nganggep migunani banget nalika njupuk bis ing kutha sing ora pati ngerti.

bool (bener)