Peta TomTom Gratis

TomTom
Apa sampeyan pengin nganyari TomTom sampeyan? Dina iki kita kudu akeh cara kanggo nggayuh tujuan. Sing paling mburine yaiku peta kertas raksasa sing bisa diluncurake, nanging luwih angel takon maneh lan sijine maneh ing kompartemen sarung tangan. Saiki kita kabeh duwe akeh peta kasebut ing kanthong, ing smartphone. Nanging, navigasi GPS desktop duwe antena sing luwih gedhe lan bakal luwih akurat tinimbang ponsel, lan navigator sing paling misuwur mesthi duwe jasa TomTom dhewe.

ing Peta TomTom nawakake akeh informasi Lan kaya ngono wis suwe. Informasi dadi lungse sanalika ganti dalan, mula mung ing enem wulan, gumantung saka wilayah sing kita lakoni, kita bisa duwe GPS sing nuntun kita liwat wilayah sing wis ora ana. Sing apik yaiku upgrade TomTom gratis informasi iki minangka proses sing cukup langsung. Sing ora apik yaiku kudu mbayar akeh kanggo nganyari piranti. Yen, amarga alesan apa wae, ora bisa mbayar biaya, kita bisa mesthi ndownload peta kanthi cara liya.

Download Peta TomTom Gratis

Peta TomTom

Cara paling apik kanggo njaga supaya TomTom desktop tetep anyar yaiku bukak forum ing Forokeys.com. Ing Forokeys, kita wis kasedhiya kabeh informasi sing dibutuhake supaya TomTom menehi informasi sing bener lan dudu kaya sing dakkandhakake karo kancaku, tinimbang TomTom dheweke dadi «wong bodho» sing sederhana. Nanging ing Forokeys ora mung peta kanggo TomTom, nanging uga insentif liyane sing bakal nggawe navigator dadi alat dalan.

Insentif sing dakkarepake yaiku titik kapentingan, luwih dikenal kanthi jeneng POI (Poin Menarik) utawa POI. Antarane poin-poin menarik sing uga duwe radar tetep, sawetara radar sing kudu diterbitake kanthi ukum, nanging luwih becik manawa kalebu ing pandhu arah GPS tinimbang kudu takon informasi saka DGT (Direktorat Jendral Lalu Lintas) saben-saben kita lelungan liwat wilayah apa kita ora ngerti.

Supaya bisa nggunakake peta TomTom, sing kudu dilakoni yaiku golek sing disenengi. Kanggo nindakake iki, sawise ndhaptar, kita bisa nindakake telusuran ing forum. Yen sampeyan pengin peta Spanyol, apa sing sampeyan karepake yaiku "Iberia" utawa "Eropa". Sawise peta diundhuh, peta kasebut kudu diaktifake, lan sampeyan uga kudu ndownload activator sing kasedhiya ing forum.

Artikel sing gegandhengan:
TomTom nawakake peta seumur hidup gratis ing sawetara Start

Ngundhuh peta ing ForoKeys ora beda karo cara nggawe situs web ing pirang-pirang situs web kanggo ndownload file saka jinis iki (ora resmi). Ing forum kasebut, kita bakal nemokake kiriman karo link menyang peta TomTom sing digoleki, tautan iki bakal nggawa kita menyang situs download peta ing salah sawijining domain kanggo ndownload file sing paling misuwur (kaya Mega, nanging sing iki katon mung kasedhiya kanggo pangguna forum VIP). Sawise diundhuh, kita kudu nginstal.

Instal Peta TomTom

Nganyari TomTom gratis

Instal peta ing GPS Tomtom Desktop pancen ora rumit (mengko rumit mengko). Kanggo nginstal, kita bakal nindakake ing ngisor iki:

  1. Kita nyambung kabel USB menyang GPS lan komputer (Windows, yen bisa).
  2. Kita nemokake file sing wis didownload lan unzip (yen dikompres).
  3. Ing "PCku" kita bakal ndeleng TomTom minangka drive sing bisa dicopot. Kita mbukak.
  4. Klik tengen lan nggawe folder.
  5. Kita ganti jeneng folder kanthi jeneng sing padha karo file sing wis didownload. Penting banget yen duwe jeneng sing padha utawa ora bisa digunakake. Yen kita wis ndownload "east_europe.zip", folder kita kudu diarani "east_europe" (tanpa kuotasi ing kalorone kasus).
  6. Kita nyalin data saka file sing didekompresi menyang folder anyar lan wis mesthi dipasang, nanging isih kudu ngaktifake.

Aktifake Peta TomTom kanthi fantactivate

Ana cara liya, nanging aku iki paling gampang lan paling cepet. Sampeyan bisa ndownload "fantactivate" saka ForoKeys; minangka pos tetep. Kanggo ngaktifake peta, kita bakal nindakake ing ngisor iki:

  1. Kita nyambung GPS TomTom menyang PC Windows.
  2. Kita ngakses drive sing bisa dicopot Tomtom ing PC.
  3. Kita nyalin file FastActivate.exe menyang root memori internal GPS. Yen duwe kertu, luwih apik ing kertu SD.
  4. Kita mbukak FastActivate.exe
  5. Kita ngeklik nomer menu sing dibutuhake. Sampeyan mestine kanggo pencet nomer 4.

Cara nginstal Radar ing TomTom

Kita uga bisa nginstal POI (Poin Menarik) ing desktop TomTom kita. Ngerti carane peta TomTom dipasang, instal radar supaya dheweke menehi peringatan lan ora njupuk foto yaiku dolanan bocah. Kita mung kudu nyeret file sing wis didownload, sing biasane duwe jeneng kaya "radars_fijos.ov2" (lan sisane kanthi ekstensi sing beda), menyang folder peta sing dikarepake.

Penting, manawa kanthi logis, yen kita ngunduh titik-titik sing narik kawigaten utawa radar saka Spanyol, kita kudu nyalin menyang folder "Iberia" utawa peta sing ngemot Spanyol, kayata Eropa. Radar Spanyol ora bakal bisa digunakake ing peta Asia, lan sawise kita lunga saka negara sing dipasang radar, kita bakal mandheg nampa peringatan. Apa wae, sanajan aku wis ndeleng radar Spanyol ing peta Eropa, sing paling apik yaiku gunakake mung titik-titik menarik ing peta sing digawe. Luwih becik nyegah tinimbang ngobati.

955/956 Bagan Kompatibilitas Peta

Siap nganyari gratis tomtom: Peta kompatibilitas955

960 Tabel Kompatibilitas Peta

955/956 Bagan Kompatibilitas Peta

Yen sampeyan duwe navigator desktop TomTom, sampeyan ora duwe alesan maneh supaya sampeyan mesthi ngandhani kepiye kudune, prekara sing mesthi penting lan liya-liyane manawa ana ing dalan. Sampeyan uga kudu nginstal radar ing peta sing sampeyan gunakake, sing bakal mbantu sampeyan, utamane, supaya polisi ora ngukum sampeyan, ana sing mesthi migunani lan saiki uga, ana krisis utama ora ana Sing luwih becik mbuwang luwih saka sing dibutuhake.

Cara liya, "Ati-ati, kanca supir, dalane mbebayani." Apa sampeyan wis jelas kepiye nganyari TomTom gratis?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

163 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Osvaldo John Maccio ngandika

    Aku pengin ngerti GPS sing ngemot peta Republik Argentina lan kutha-kutha sing paling penting

    muchas gracias

  2.   pepe ngandika

    Kanggo mamang tomtom, lan browser liyane, aku nyaranake forum javiermb: http://foro.javiermb.com

    lan peta ora gratis, yaiku kompilasi foreros.

    Greetings lan thanks

  3.   Enrique ngandika

    Kanca ngati-ati nganyari navman ing dvd 2008
    manawa sampeyan adol sampeyan ing CRAMBO amarga ora nglaporake yen telusuran kanggo kapentingan sing ilang, lan ora preduli sampeyan akeh, dheweke wis ngresiki tangan lan sing paling akeh yaiku ngirim sampeyan…. (ora ana) dheweke ngirim sampeyan menyang navman LONDON kanggo ngatasi masalah kasebut.
    NANGING ONO ANA SATU SOLO, ORA KANGGO WAYAH LAN KOWE NGANGGO DVD kanggo medeni dara
    Muga-muga sampeyan ngati-ati
    GRACIAS

  4.   iki ngandika

    Aku nguripake tomtom lan ora ngandhani peta, kepiye cara ngunduh peta apa wae supaya bisa digunakake

  5.   Franco ngandika

    Kepiye supaya bisa entuk peta venezuela kanggo gps seluler TOM TOM ???

  6.   kembang ngandika

    Halo, aku pengin menehi katrangan babagan cara njupuk peta kanggo tomtom one v2, saka Spanyol lan Portugal, banjur aku mbusak lan aku durung nggawe salinan serep, matur nuwun mbantu aku

  7.   kembang ngandika

    Halo, aku pengin menehi katrangan babagan cara njupuk peta kanggo tomtom one v2, saka Spanyol lan Portugal, banjur aku mbusak lan aku ora nggawe salinan serep, matur nuwun mbantu aku

  8.   israel ngandika

    apa versi TOM TOM paling anyar

  9.   israel ngandika

    Versi paling anyar saka PETA TOMTOM

  10.   saul ngandika

    Kepiye aku nggoleki peta Meksiko kanggo gps invion 3v4 apa sampeyan bisa menehi katrangan saka ngendi aku njaluk

  11.   miguel angel ngandika

    halo, apa sampeyan bakal kepenak ngandhani carane nganyari tomtom, matur nuwun.

  12.   jaamtinez ngandika

    apik banget kanggo kabeh, aku mbabarake; Aku duwe tom tom 720,
    kanthi versi peta v705 lan aku pengin menehi versi v8. sing duwe detektor radar liyane lan trik liyane, bisa ana wong sing menehi pitunjuk babagan cara nggoleki, matur nuwun sadurunge.

  13.   hernan ngandika

    Salam, ing endi lan kepiye carane aku bisa entuk peta Venezuela kanggo sing paling apik kanggo aku

  14.   Gusti Yesus ngandika

    Halo, aku duwe Tom Edom lan aku ora duwe peta kanggo Venezuela, sing bisa nulungi aku .. ..?

  15.   oscar santana ngandika

    Hai, aku manggon ing Venezuela lan aku kudu golek peta negara iki kanggo tomtom lan aku ora ngerti carane ndownload, matur nuwun.

  16.   Antonio ngandika

    sapa ngerti carane nganyari tomtom siji map. matur nuwun

  17.   Gustavo de Lemos ngandika

    Aku pengin ngerti apa ana peta venezuela kanggo GPS tom tom one.
    Gracias
    regards

  18.   Roberto ngandika

    Kaca sing digandhengake karo tautan ing ndhuwur mung nuduhake opsi kanggo tomtom 5 lan 6, ing endi aku nemokake tomtom versi siji 3
    Aku golek sing saka Meksiko yen ana sing ngerti aku bakal seneng karo wangsulanmu

  19.   SOMBONG SATU ngandika

    Sanajan dheweke wis takon, aku ora weruh ana wong sing mangsuli. Apa ana sing ngerti carane nganyari utawa ndownload peta Spanyol-Andorra-Portugal, kanggo TomTom ONE. Matur nuwun kanthi rumiyin

  20.   Luis Alfredo ngandika

    Kanca, aku tuku tomtom siji 125 lan aku ora bisa nemokake peta Venezuela, yen sampeyan bisa nulungi aku kepiye carane nindakake utawa ing papan sing dakwenehake, matur nuwun

    1.    Juan ngandika

      hello aku duwe tom tom siji kiero nganyari dadi vien ace 7 taun aku ora ngerti kepiye ace kiero spain portugal lan andora

  21.   Neville ngandika

    Salam aku wis ndeleng kabeh wong sing takon sapa sing takon lan ora ana sing ngerti apa-apa? Aku butuh peta venezuela, yen sampeyan ngerti babagan danau, aku ngerti GPS-ku edisi kaping 3 Tom gps sing apik banget, nanging kanggo gringos, amarga aku duwe kothak anyar amarga durung nulungi aku nanging kanggo apa-apa. helpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  22.   jose ngandika

    Aku golek peta spain saka tomtom 74500, ana sing ngerti bisa nemokake ing endi

  23.   Cress ngandika

    kepiye aku bisa entuk peta venezuela kanggo URGENT tomtom

  24.   luis ngandika

    Apa sampeyan bisa nulungi aku, aku butuh peta Spanyol kanggo navigasi tomtom go 300, matur nuwun 24/02/2009

  25.   sales ernesto ngandika

    Aku manggon ing Venezuela lan ora ngerti carane ndownload peta, amarga gps tomtom

  26.   eleazar jaime ngandika

    Aku manggon ing USA, nanging aku lelungan menyang Meksiko lan aku pengin ngerti cara ndownload peta kanggo gps tom tom 730 yen ana sing ngerti kepiye, aku pengin menehi ngerti

  27.   jaamtinez ngandika

    Halo, apa ana sing ngerti kepiye aku bisa milih
    PANDUAN LANE LANJUT, ing peta tomtom 720
    matur nuwun lan salam

  28.   jaamtinez ngandika

    kanggo TOMTOM ONE, unduh saka emule utawa lphant, bakal diandharake babagan cara nginstal, semoga sukses

  29.   paulo ngandika

    kanggo ndownload peta spain, aku njaluk sandhi kanggo file deskriptif spain / cline.dat apa sandhi kasebut?

  30.   Ruben Nachar ngandika

    sistem gps kanggo blackberry

  31.   castiloo1000 ngandika

    Apa ana sing ngerti kode kanggo iberia plus

  32.   castiloo1000 ngandika

    Yen sampeyan ngerti wong sing kode bisa ngirim menyang kula, silakan 664111639

  33.   Israel ngandika

    HELLO, aku duwe esuk siji XL lan aku pengin ngerti kepiye nggawe peta VENEZUELA kanggo piranti iki. TERIMA ING MULUT. !!!!

  34.   micaela ngandika

    Aku manggon ing Spanyol lan ora ndownload peta Eropa kanggo gps (tomtom), apa ana sing bisa ngandhani?

  35.   Roberto ngandika

    Aku nembe tuku 2 tom tom ing usa, model xl siji.
    Aku pengin digunakake ing Argentina, sampeyan bisa utawa ilang ing c… .., matur nuwun

  36.   irene ngandika

    halo !!! Kepiye cara entuk piranti lunak gratis lan peta Semenanjung Iberia kanggo edisi kaping 2 omtom?

  37.   boogggg ngandika

    ing kene akeh sing takon nanging ora ana sing ngrampungake apa-apa! Tonggak sejarah apa

  38.   Marcos Catillo ngandika

    uga apa sing kedadeyan yen dheweke ora mangsuli pitakon babagan peta venezuela kanggo tomtom, aja nggawe kita mbuwang sing nyata lan wektu

  39.   silvia ngandika

    Halo, aku pengin ngerti manawa ana sing ngerti carane golek peta gratis Spanyol kanggo emas berlian htc. matur suwun

  40.   Kali Nil ngandika

    Kepiye cara nganyari peta kanggo Tomtom ONE ing Eropa Kulon

  41.   lintang ngandika

    Halo Flores, apa sampeyan wis ngatasi masalah? yen ora, hubungi kula, salam

  42.   martin ngandika

    ing ngendi aku bisa nemokake peta Meksiko
    kanggo kula n73
    xfas menehi ngerti
    suratku yaiku mosquito_rata@hotmail.com

  43.   MUGUREL ngandika

    Kepiye aku bisa nganyari versi peta paling anyar kanggo TOMTOM ONE XL.

  44.   Peta Tomtom Venezuela ngandika

    Halo sugeng enjing, wonten pundi caranipun peta Venezuela kagem tumtum kula edhisi kaping 3

    Gracias

  45.   ismael ngandika

    Halo, sugeng wengi, aku pengin ngerti sawetara tautan kanggo ndownload peta Eropa kanggo tomtom one

  46.   yoana ngandika

    asring bajingan, kabeh kanggo ngetik kaca porno, TANPA KASUS AGAN, BUKA PETA NYATA

  47.   yoana ngandika

    asring bajingan, kabeh kanggo ngetik kaca porno, ORA AGAN KASUS BENAR-BENAR PAPAN, BENAR-BENAR GOLEK

  48.   yoana ngandika

    bajingan, kabeh kanggo ngetik kaca porno, ORA AGAN KASUS BENAR-BENAR BENAR-BENAR, BENAR-BENAR GOLEK

  49.   Esteban ngandika

    Halo, aku duwe TomTom One XL, Mangga, program Map Share wis dibusak lan aku pengin wong ngirim program iki liwat email.
    Matur salaman.

  50.   Javier shrew ngandika

    Kanggo sampeyan sing njaluk peta Venezuela kanggo tomtom, aku bakal menehi pitakon marang kowe. Dheweke gampang banget, karo takon karo kancane Chavez lan perkara kasebut wis dirampungake.

  51.   David benitez ngandika

    Halo, aku nembe tuku GPS TOM TOM ONE lan aku pengin ngerti ngendi aku bisa ndownload peta Meksiko amarga larang regane

    Matur suwun kawigatosan

    regards

  52.   setan ngandika

    ing endi bisa nemokake peta poloni i ukrania?

  53.   Alberto ngandika

    lan? cd apa bisa duwe peta Argentina?

  54.   Romy ngandika

    Halo, aku pengin ngerti ing endi golek peta sing diupdate kanggo gps tomtom sing ngemot kahanan radar polisi lalu lintas ing Spanyol lan saengga ora akeh banget ... Matur nuwun

  55.   Gustavo A. ngandika

    Good evening,
    Mangga, kepiye carane bisa entuk peta venezuela kanggo gps TOMTOM One ???
    Gracias

  56.   paskah ngandika

    Ngendi bisa nemokake peta Eropa sing dianyari kanggo SONY NV-U93T.
    Ya, sony ora ujar yen ora duwe.
    Gracias

  57.   Juanjo ngandika

    Kasunyatane yaiku yen gps tom tom iku omong kosong, ora ana cara kanggo mbukak peta Argentina menyang poronga iki lan ing ndhuwur forum kasebut bakal katon kaya sing paling apik, kabeh wong duwe telek lan sing nggawa gps uga

  58.   njupuk ngandika

    ing ngendi aku bisa nganyari tomtom siji xl kanthi online gratis.

  59.   azael ngandika

    ing Amerika Selatan mung ana peta tomtom kanggo Brasil lan Argentina
    amerika utara mexico stabil united lan canada
    ing africa africa kidul
    eropa kabeh

  60.   FELIPE ngandika

    HI. Aku seneng ngerti yen ana lan kepiye ndownload MAP ROAD BRAZIL KANGGO TOMTOM

  61.   Jose Luis ngandika

    Halo, aku duwe ponsel qtek s200 lan aku duwe tomtom nanging aku pengin bisa nganyari kanthi GRATIS, ana sing ngerti kepiye aku bisa. Matur suwun lan yen sampeyan nulungi aku, aku bakal matur nuwun kanthi tulus, salam lan kanca

  62.   pacangan ngandika

    Wong ngerti ngendi aku bisa njaluk PETA MEXICO GRATIS kanggo TOMTOMKU ONE SE SE 125 SE

    Matur nuwun maju kanggo mbantu, matur nuwun!

  63.   NESTOR ngandika

    Ayo Katon… padha karo wong liyo… .PETA KANGGO TOMTOM SAKING VENEZUELA… .Nalika aku maca ing komentase, kayane ana kabeh polos ing PLANET sing dikatutake ing kene ... mung pitakon lan ora ana wangsulan… ..

  64.   jose ngandika

    Halo, aku kudu ndownload peta Venezuela menyang GPS tomtom, coba ngenteni tanggepan cepet matur nuwun.

  65.   Wong Victoria ngandika

    Aku seneng dilaporake lan ndeleng lanskap kabeh negara

  66.   luis ngandika

    kanggo sapa waé sing pengin aku duwe salinan asli tomtom siji sing bisa digunakake lan ing xl, sapa sing butuh, hubungi kula. gasper210688@hotmail.com

  67.   jose ngandika

    tulung kirim aku kanthi cepet

  68.   Carlos ngandika

    Halo, aku pengin ngerti versi TomTom sing cocog karo smartphone kurva BlackBerry 8520 lan yen ora ana, versi Garmi, Sgic utawa liyane….
    Best regards

  69.   William ngandika

    Halo, sugeng dalu, dina iki aku tuku ing stok GPS TOMTOM XL 30 seri sing nalika dakaktifake dakcritakake ing layar ora ana peta, aku wis nelpon layanan teknis lan dheweke ngandhani yen aku kudu tuku peta anyar iberia v8.40 sing regane ditempelake, apa ana cara kanggo njaluk gratis utawa ana cara liya kanggo ndandani. Muga-muga wangsulan Matur nuwun

  70.   paskah ngandika

    Ing endi bisa nggoleki peta Eropa kanggo SONY 93T, apa ana kemungkinan bisa nyelehake TOM TOM? Apa ana sing wis nginstal TOM TOM ing SONY 93T?
    Salam kanggo kabeh.

  71.   leider madinah ngandika

    Kanca Aku pengin ngerti kepiye cara nginstal peta Panama menyang gps tom-tom! matur nuwun !!

  72.   Pedro ngandika

    Halo, aku tuku tomtom go 730 sewulan kepungkur lan ora ngandhani babagan setengah radar, aku mikir yen sampeyan tuku sing anyar, peta lan radar kudu dianyari. Kepiye cara ndownload utawa nganyari kabeh iki, matur nuwun kanthi sanget.

  73.   Xavier ngandika

    Halo, apa ana sing bisa ngerti endi sing bisa nemokake peta Spanyol lan Portugal kanggo tomtom one v8 amarga sing aku lebokake ing iberia menehi kesalahan, jarene piranti kasebut ora bener lan ing kasus iki aku kudu menehi format gps amarga iku menehi kesalahan matur nuwun sanget.

  74.   TONY ngandika

    sugeng enjing, tulung aku butuh peta venezuela kanggo tom tom one

  75.   Ramon ngandika

    Aku kaya wong liya sing nggoleki peta venezuela kanggo gps tomtom ...

    Ana piranti lunak sing kayane bisa ngatasi masalah kanthi ngowahi peta Garmin menyang format sing digunakake dening Tomtom gps, diarani gpsbabel ... nanging aku durung nemoni ...

    Yen ana wong sing wis sukses ... Nuduhake informasi ..

    regards
    Ramon

  76.   mandek ngandika

    Halo, apa ana sing menehi pitakon babagan ngendi aku bisa ndownload peta Italia lan Spanyol, gratis kanggo TomTom.

  77.   bojomu30 ngandika

    Kepiye cara ndownload kartografi Spanyol lan Portugal nganggo radar tanpa mbayar sepeser.

  78.   bojomu30 ngandika

    uga gps ton ton v4

  79.   Joseph Granados ngandika

    Aku duwe Pda Airis lan muga-muga ngerti cara mbukak tom tom sing dianyari
    josegrapa@yahoo.es

    Gracias

  80.   NANGING LAN JUAN ngandika

    ABEL LAN LEIDY TRESNA KOWE, DEAR KANGGO INFINITY LAN Luwih AYAI

  81.   Marvin ngandika

    Halo, ngendi aku bisa njupuk peta kutha kaya Otamendi, Miramar, lsp?

  82.   Louis macher ngandika

    Halo, aku pengin ngerti ngendi aku bisa ndownload utawa tuku peta kartografi kanggo GPS TomTom….

    Gracias

  83.   Javier ngandika

    Halo, aku duwe seri tomtom v4 30/125/130 lan aku pengin ngerti manawa ana sing nganyari peta utawa ngerti ngendi aku bisa ndownload kanthi gratis, aku seneng iki emailku javier.pm74@hotmail.com.
    Matur nuwun ...

  84.   jose ngandika

    Thanks Pablo, dheweke uga ngatasi masalah peta Argentina sing aku mandheg nalika 2 taun gps lan pungkasane masarakat http://www.mapeo-gps.com.ar salu2

  85.   maria ngandika

    Aku duwe tomtom lan aku ora ngerti carane golek peta anyar Spanyol ing tomtom yen ana sing ngerti, dheweke bisa mlebu ing msn, matur nuwun.

    1.    noelia blanco rabi ngandika

      Halo, aku duwe awal awal lan pengin njaluk peta dalan Italia. Apa ana sing ngerti ing endi sing bisa dipikolehi ?? Matur nuwun

      Noelia

  86.   Rafael Melendez saka Guaynabo Puerto Rico ngandika

    Aku tuku GPS MAGALLAN lan aku kudu nganyari lan ora bisa nemokake
    Kepiye carane ,,, nalika ditawakake kanthi gratis, aku nyoba ndownload banjur
    Aku entuk bayaran lan aku kepengin ngerti apa tegese tembung bebas, wong bisa nerangake karo aku, aku ora ngerti.

  87.   VICTOR MENDEZ ngandika

    Aku duwe tomtom go 730, aku pengin peta Meksiko ndeleng manawa sampeyan bisa nyedhiyani

  88.   z666z666z ngandika

    Sing dak goleki yaiku NavCore 9.001 sing wis dakkandhani bisa diinstal ing GO 720 ...

    Ing kaca TomTom resmi kompatibel paling anyar didhaptar dadi 8.351

  89.   Oscar ngandika

    INGIN PALING UPDATE KANGGO GRATIS

  90.   joaquin ngandika

    Lingeries sing aku ngerti yaiku sing takon lan sing aku duwe ing kandhang kanggo nyelehake peta, sampeyan kudu tuku kaya ora ana GRATIS

  91.   manual ngandika

    Hello everyone,
    Aku duwe GPS XROAD, ana sing menehi katrangan babagan download peta MEXICO, aku seneng banget, salam kanggo kabeh

  92.   angel azamar ramirez ngandika

    Sugeng siang, kula butuh GPS kangge balapan atletik.

  93.   Edwin egure ngandika

    Kepiye cara nggawe program tom tom saka kutha ing Meksiko menyang kutha ing Amerika Serikat? Aku wis duwe peta ing rong negara kasebut? matur nuwun

  94.   Jordi ngandika

    Halo, aku duwe tom tom 510, aku pengin nganyari, amarga aku durung nate nganyari, kepiye carane bisa nggawe? Apa sampeyan duwe pembaruan? Apa sampeyan bisa menehi pitunjuk babagan langkah-langkah sing kudu ditindakake?

    Thanks,

    Aku ngenteni wangsulanmu.
    Salam

  95.   Jorge ngandika

    Apa ana sing ngerti cara ndownload peta gratis Meksiko kanggo Tomtom to 720 ??? emailku yaiku jalvareal@hotmail.com matur nuwun !!!

  96.   manual ngandika

    Apa ana sing nulungi aku nganggo Peta Meksiko kanggo dalan X X

  97.   Adolf ngandika

    Kepiye cara aku entuk peta Venezuela kanggo dilebokake ing Tom Tom XL 335 SE?

  98.   peta ngandika

    halo, aku duwe edisi edisi anyar iberia lan aku butuh kabeh peta amarga kertu memori rusak lan dadi kosong. Aku matur nuwun kanggo pitulung sampeyan

  99.   ayatullah ngandika

    Kanca, piye kabare? Tulungana aku. Aku duwe GPS siji lan ora bisa nemokake cara ndownload peta Venezuela amarga aku manggon ing kene ... tulung tulung aku

  100.   EMAIL ngandika

    sugeng siang

    Apa ana sing menehi tangan, aku duwe tom tom 720 nyata sing wis pirang-pirang dina nggoleki internet kanggo ndownload peta, aku durung bisa entuk, tulung yen ana wong sing ngerti sethithik babagan topik iki, mbantu kita,

    Matur suwun sanget lan salam

  101.   paskah ngandika

    Ngendi bisa nggoleki peta kanggo Sony 93T.
    Aku ora bisa nemokake ing endi wae.
    Thanks!

  102.   Pyre ngandika

    Aku duwe airis 509 PDA lan aku duwe TomTom 6 lan aku pengin peta Iberia sing dianyari

    Gracias

  103.   Enrique ngandika

    Halo, aku duwe GPS Aviton lan aku pengin ndeleng ing endi aku bisa ndownload peta Meksiko lan sing paling apik

  104.   wilfred martinez ngandika

    Sugeng enjing, goleki ing ngendi aku bisa ndownload peta paling otomatis ing Venezuela kanggo tomtom one xl

  105.   JOHNNY ngandika

    HELLO ENGO UN TOMTOM ONE XL EUROPE.

    Lan aku pengin nganyari nanging ing situs web resmi larang banget yen ana sing ngerti cara nganyari peta kanggo gps iki, tulung, aku wis ketinggalan jaman

    thanks

  106.   DAISY OF THE TOWER ngandika

    Halo kanca, ajak aku ndeleng apa ana distributor TOMTOM ing Guadalajara, aku entuk siji ing usa lan aku gagal

  107.   margarita de la Torre ngandika

    Aku duwe masalah karo tomtom mod XXL 550-T, aku nggawa saka usa lan ujug-ujug layar dadi abang lan legenda katon yen aku duwe masalah karo peta lan saka kana aku ora bisa metu, ana sing bisa ngomong kula apa sing kedadeyan lan yen sampeyan duwe ide carane ndandani, matur nuwun.

  108.   Baya Dominika ngandika

    Salam kanggo kabeh, aku duwe gps Tomtom Wireless MkII, yaiku, nyambung liwat Bluetoth karo Palm Treo 650, masalahe aku butuh peta Republik Dominika kanggo ndownload. delengen manawa ana wong sing nulungi aku nemokake ing papan sing bisa ditemokake

  109.   FRANCIS PEREZ ngandika

    Aku Tuku TOMTOM GO 730 GPS kanggo VENEZUELA lan aku durung bisa nggunakake amarga aku ora duwe trek kanggo VENEZUELA, sampeyan bisa nulungi aku

  110.   Juan Perez ngandika

    Salam Aku duwe tomtom lan aku ora ngerti carane nganyari. Aku ujar manawa ana program
    gratis nanging ora bakal ngidini aku mlebu. Aku seneng karo pitulung sampeyan, matur nuwun

  111.   JOHNNY ngandika

    Hello,

    Sajrone pirang-pirang taun aku tuku tomtom siji xl eropa lan wiwit iku aku durung nganyari, kepiye carane bisa duwe peta GPS saiki?
    Aku manggon ing Madrid lan nalika dakkandhani, aku butuh nganyari model iki.

    Aku uga pengin takon, apa ana kemungkinan manawa nganyari peta gps bakal mbukak aku?

    Muga-muga pitulung sampeyan
    Matur nuwun sanget

  112.   isayra ngandika

    Dheweke mung nggawa gampang banget lan aku durung nemokake cara kanggo ndownload peta Venezuela, aku maca artikel sing wis kasedhiya nanging ing kaca resmi durung katon

  113.   SANTOS SANCHEZ ngandika

    HELLO SING PUNYA KANGGO KABEH, Aku MUNG NYAWANG ING ENSENADA BC MEXICO LAN KOWE NGgo Mbantu Aku Ngundhuh MAPS MEXICO, Wiwit Aku NGgo TOMTOM ONE EDIASI kaping 3 lan aku ora golek kepiye carane nggawe

  114.   cesar anibal putu G. ngandika

    Aku duwe tomtom xl lan aku ora ngerti kepiye carane bisa nganyari peta negara «Ecuador», kabeh amarga piranti sing padha ora ngakoni, aku pengin sistem tomtom luwih spesifik supaya bisa nggawa metu nganyari ing web.

    Aku bakal ngormati pitulung banget

  115.   edo ngandika

    Tulung bisa mbantu aku amarga aku bisa nemokake peta Maroko utawa Afrika ... .. Matur nuwun kanthi sanget….

  116.   martin ngandika

    Halo, aku tuku tomtom liwat 1505 t ing usa lan aku pengin ndownload peta Argentina kanthi gratis, kepiye carane aku bisa ???
    Gracias

  117.   mandek ngandika

    peta akurat menyang argentina kanggo gps tomtom 310, saka ja matur nuwun

  118.   luis ngandika

    Apik banget aku pengin ngerti manawa ana wong sing bisa nulungi aku golek peta Ekuador kanggo GPS TOMTOM ONE…. matur nuwun

  119.   juan carlos ngandika

    Aku ora ngerti kenapa gps tomtom iki dirilis yen angel banget entuk peta sing diberkahi !! Aku butuh peta Ecuador rrrrrr yen ana sing ngerti aku uga pengin ngormati

  120.   jomblo ngandika

    Hi kabeh
    Aku duwe tomtom go 730 Aku pengin nganyari peta kanthi gratis yen ana sing ngerti ngendi aku bisa njaluk, aku luwih seneng yen sampeyan bisa menehi katrangan marang aku

    matur nuwun Nicasio

  121.   Rosa ngandika

    Halo… Sapa wae sing nulungi aku duwe tomtom go 710 nganggo peta Eropa, kepiye cara mbukak peta Amerika Serikat… matur nuwun sanget

  122.   Andrew Alcala ngandika

    sugeng dalu aku duwe gps tom tom340 xl kaya kepungkur kanggo ndownload peta venezuela aku butuh pitulung kanthi matur nuwun

  123.   Patricia ngandika

    hello,
    Aku tuku TomTom XXL, nanging ora bisa nemokake peta Venezuela kanggo mbukak, yen ana wong sing bisa nulungi aku, paling ora kanggo kutha-kutha utama sing dak senengi. Matur nuwun sanget

  124.   Jonathan ngandika

    Apik! Apa ana sing nulungi aku? amarga ana masalah tanpa peta ing Tomtom ONE, apa ana sing bisa nulungi aku supaya bisa entuk validator saiki? lucu

  125.   Alvarez ngandika

    Aku wis ngowahi kabeh saka Sony 93T dadi Igo 8 lan wiwit p ... ibu, peta, radar lan poi sing apik banget lan dianyari.
    A Salam.

  126.   Javier Lopez Iglesias ngandika

    Aku pengin ndownload peta sing dianyari kanggo tom tom xxl kanggo africa kidul, apa sampeyan bisa mbantu? Matur suwun dhisik

  127.   appalachian ngandika

    Utas iki wis tuwa banget, mesthine kudu dibatalake amarga situs sing dikutip wis ditutup sawetara taun.
    Sing kasengsem duwe pilihan ahli gps. org
    Muga-muga bisa migunani kanggo sampeyan

  128.   Guillermo Acuña Garrido ngandika

    Aku kudu nganyari peta pandhu arah jpg 7 ″ yen ana sing padha

  129.   pepe ngandika

    Aku butuh peta saiki spanyol tomtom tomtom siji 3 edhisi

  130.   Anivida ngandika

    Hai, delengen ana wong sing bisa nulungi aku. Aku duwe PC Pocket lan adol nginstal Tomtom kanggo aku udakara 7 taun kepungkur, kanthi peta Iberia lan Kepulauan Canary. Saiki aku arep menyang Brasil lan aku pengin nyelehake peta ing negara kasebut, nanging aku ora bisa nemokake aplikasi gratis. Nyuwun tulung, apa sampeyan bisa menehi katrangan saka ngendi aku bisa entuk?

  131.   jesus ngandika

    Ramiro. Aku ing Kolombia, apa sing kudu diganti menyang peta Medellin?

  132.   rodolfo leon diaz ngandika

    Hai, aku wong Chili lan butuh peta kanggo negarane. Aku duwe tom tom ONE (30 Series) / 125/130 - 1GB TTS * tulung critakake yen ana peta Chili utawa ora, matur nuwun

  133.   Yoko ngandika

    Halo, apa sampeyan bisa nulungi aku? Aku tuku TOMTOM lan aku pengin ngerti yen sampeyan duwe peta Venezuela

  134.   Rogelio Quezada Sepulveda ngandika

    Hai Aku duwe TOMTOM VIA 1500M SE, lan aku pengin ngatur supaya bisa digunakake kanggo aku ing Republik Dominika, amarga ora kalebu ing sawetara negara sing ana. Aku seneng banget karo pitulung babagan iki.

    rogelio

  135.   Raul ngandika

    Aku duwe dash gps mw 710 gtv, apa sampeyan ngerti sistem sing arep nganyari? Dheweke ngandhani aku bisa uga Tom Tom nanging aku ora pengin nggawe kekacoan
    matur nuwun tulung

  136.   Miguel Angel ngandika

    Halo, aku duwe tampilan modern lan aku ora bisa nampa kode pos Inggris lan Walanda, yen ana sing ngerti apa sing kudu tak lakoni, tulung aku matur nuwun.

  137.   Miguel ngandika

    Hahaha, hahaha, hahaha, haha ​​aku ngguyu ngakak !!!!! Sampeyan tuku gps lan sampeyan ora ngerti yen duwe peta ing negara sampeyan.
    LOL. Ngomong ngono, selamat kanggo sing adol sampeyan. LOL

    1.    Charly ngandika

      Miguel, sampeyan bodho. Sampeyan tuku GPS ing luar negeri lan ngirit urip sampeyan ing kana. Banjur sampeyan bali menyang negara sampeyan lan nemokake manawa sampeyan ora bisa nggabungake peta liya tanpa menehi bathi. Yaiku sing dingerteni wong. Sampeyan pancen bodho lan ora seneng yen nyedhot.

  138.   cabang edan ngandika

    Aku saka Medellin Kolombia aku kudu nganyari peta

    1.    WILMAR VANEGAS M ngandika

      Halo cordial Salam..kowe entuk peta

  139.   mandek ngandika

    Aku kudu ndeleng peta USA lan negara kasebut ora ana ing pilihan

  140.   oracle ngandika

    Ing Venezuela ana dalan ?????????

  141.   Juli ngandika

    Sapa sing bisa nulungi aku nganyari peta tomtom sing ana ing renault rlink. Versi pemetaan 925275 dimuat. Matur suwun sadurunge.

  142.   anonim ngandika

    Kepiye carane nggawe album TOMTOM sing diberkahi katon ing PC?

  143.   JAIME ngandika

    Apa sing dakkarepake yaiku yen bisa nuntun aku ing prosedur kanggo nganyari GPS TomTOM XL, matur nuwun

  144.   omar david ngandika

    hai, aku duwe bintang tomtom nanging duwe peta usa uu lan liyane saka AS, Kanada Meksiko. nanging aku pengin saka Argentina utawa Kidul
    Amerika

  145.   John Michael Cassissa ngandika

    Hola
    Aku duwe TOMTOM XXL sing tuku lan digunakake ing luar negeri. Saiki aku bali manggon ing Argentina, aku ora bisa nemokake cara kanggo Tom Tom Home utawa MyDrive Connect kanggo nampa manawa aku tuku peta Argentina lan papan liya ing jagad iki (kajaba peta negara ing endi aku manggon sawetara taun), wiwit pungkasan proses tuku lan sawise nulis rincian kertu kredit, katon mesthi ana jendhela sing nyebutake yen ana kaluputan ... lsp. lsp. Aku wis mbukak akun anyar ing TOM TOM Home saka Argentina lan ora ana bibi, sampeyan ora bisa tuku apa-apa.

    Apa sampeyan menehi saran babagan cara tuku peta liwat situs web?

    muchas gracias

    Juan

  146.   maca81 ngandika

    hello,
    Aku duwe tom tom suwe banget, lan sejatine aku kelangan kertu sing nggawa peta, yaiku kertu sd normal, lan aku pengin menehi peta liyane, apa sampeyan mikir ana sawetara cara kanggo nginstal saka awal, aku mesthi golek upgrade nanging ora kanggo instalasi saka awal.

    Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku, matur nuwun.

  147.   Jorge ngandika

    Aku duwe TomTom One kanthi peta AS lan aku pengin menehi peta Uruguay, kepiye aku?

  148.   Ana Torres ngandika

    Aku duwe tomtom VIA 1400. Aku durung bisa nggunakake. Aku saka Venezuela. Aku kepengin weruh apa ora kompatibel karo peta kita?

  149.   Nyusahake ngandika

    Halo dina kepungkur, kanca menehi generasi kaping 3 tomtom 512 mb lan diwenehake menyang kula ing format fat32 lan ora nginstal program sampeyan sadurunge ngormati kaya omongane tomtom lan instal kabeh pembaruan sing dakaktifake lan atur lan ngandhani yen ora kasedhiya peta, apa sing kudu tak lakoni?

  150.   apc ngandika

    Good evening.
    Aku anyar ndownload dll ...
    Aku duwe Tomtom Go 720. Wiwit tuku, aku mung nggunakake peta sing ditampilake kanthi default, aku wis pirang-pirang taun ngomong.
    Mesthi wae, peta sing daktemokake ora ditemokake akeh dalan, lurung-lurung, lsp.
    Ing kahanan saiki, aku ora bisa tuku paket peta anyar lan aku ora ngerti carane miwiti ndownload paket Spanyol gratis kanggo model tomtom iki lan nginstal.
    Apa ana sing bisa nulungi aku?
    regards
    apc

  151.   Flavio Perego ngandika

    Aku pengin sampeyan mbantu aku nganggo peta Ekuador. Aku butuh banget

  152.   george ngandika

    ing endi bisa ndownload peta ekuador ..

  153.   Eric ngandika

    Hai, aku pengin ndownload peta, lan ora bakal daklakoni.

  154.   louis chamorro ngandika

    Aku kudu ndownload peta Panama. Bakal iki ora bisa digunakake. Aku duwe Tom Tom 600. Aku butuh pitulung cepet.

  155.   Antonio ngandika

    Hai manolo, sampeyan ora bakal ngidini aku ndownload peta sanajan aku dadi anggota forum, apa ana sing luwih sederhana?

  156.   Mic ngandika

    Kepiye cara nganyari peta Iberia lan kamera kacepetan ing XL? Ing tomtom, aku ngandhani yen ora kompatibel nalika nyelehake nomer serial

  157.   Francisco Bolivar ngandika

    Hai, aku Francisco lan aku pengin nganyari Tom Tom ONE Klasik karo peta Spanyol lan Portugal sing paling anyar, saiki durung duwe peta, mula aku nyoba nganyari karo Tom Tom lan peta sing dakkirim wis dibusak. Matur nuwun kanthi sanget.

  158.   Marcelo ngandika

    Aku kudu nganyari GPS nganggo sistem Tom Tom, kertu SD kendaraan Fluence 2017ku sing ora ana peta Brasil, uga Chili lan aku pengin ngemot menyang kertu, aku ngenteni yen bisa dikirim carane nggawe

  159.   chesus ngandika

    Halo, aku duwe edisi tom tom 2 lan aku pengin nganyari karo peta iberia 1020, duwe navcore 9510 lan bootloder 5.5136, apa bisa? sampeyan duwe tutorial sing dianyari kanggo topik iki.

    Gracias