Petkit Pura X, kothak rereged kanggo kucing sing cerdas lan ngresiki dhewe

Yen sampeyan duwe kucing, sampeyan ngerti yen kothak sampah bisa dadi ngimpi elek, yen sampeyan duwe loro utawa luwih, aku ora bakal ngomong apa-apa. Nanging, sampeyan wis ngerti manawa ing Actualidad Gadget kita mesthi duwe alternatif omah sing paling apik kanggo nggawe urip luwih gampang kanggo sampeyan lan mesthine kanggo pets sing ditresnani.

We njupuk dipikir ing inovatif Petkit Pura X, kothak rereged pinter sing ngresiki dhewe lan wis ton fitur apik tenan. Temokake karo kita carane sampeyan bisa ngucapake pamit kanggo tugas ngremenake ngresiki kothak rereged kucing, sampeyan bakal loro appreciate iku, sampeyan bakal gain ing kesehatan lan mesthi ing wektu.

Bahan lan desain

We are madhep paket gedhe, rodo Aku ngandika gedhe banget. Adoh saka apa sing bisa mbayangno minangka kothak wedhi, ukurane cukup gedhe, kita duwe produk sing ukurane 646x504x532 milimeter, yaiku, kira-kira dhuwure mesin cuci, mula kita ora bakal bisa nyelehake kanthi tepat ing pojok apa wae.. Nanging, desaine ora ngiringi, dibangun ing plastik ABS kanggo njaba putih, kajaba kanggo wilayah ngisor, kang ing werna abu-abu cahya, ngendi simpenan dhingklik bakal dumunung.

  • Isi paket:
    • Kothak wedhi
    • Panutup
    • Adaptor daya
    • Cairan sing ngilangi bau
    • Paket sampah

Ing sisih ndhuwur kita duwe tutup sing rada cekung sing bisa ditinggalake, ing ngarep layar LED cilik sing bakal nuduhake informasi, uga mung rong tombol interaksi. Kajaba iku, paket kasebut kalebu tikar cilik sing ngidini kita ngumpulake jejak pasir sing bisa dicopot kucing, sing dihargai. Bobot total prodhuk yaiku 4,5Kg supaya ora entheng banget. Kita duwe finish sing apik lan desain sing menarik, sing katon apik sanajan ing ruangan apa wae, amarga kaya sing bakal kita deleng ing ngisor iki, eksekusi kasebut apik banget supaya kita ora bakal ngalami masalah kasebut.

Fungsi utama

Kothak rereged nduweni sistem reresik adhedhasar, yen kita mirsani interior, ing drum (ing endi rereged kucing bakal dumunung lan ing ngendi bakal ngeculake). Sistem reresik cukup rumit, mula kita ora bakal mikir babagan rincian teknis lan teknik, nanging rodo ing asil Final sing Petkit Pura X nawakake kita, lan ing bagean iki kita cukup seneng karo tes digawa metu.

Kita ora kudu kuwatir yen ana operasi mekanik, amarga kothak wedhi duwe sistem pembersihan otomatis sing kudu diatur liwat aplikasi kasebut, nanging ana macem-macem sensor, bobot lan gerakan, sing bakal nyegah Pura Petkit X dadi. menyang operasi apa Jack cedhak banget utawa nang. Ing bagean iki, safety lan katentreman kucing cilik kita wis dijamin.

  • Jack inlet diameteripun: 22 centimeters
  • Bobot piranti sing cocog: Antarane 1,5 lan 8 Kilogram
  • Kapasitas pasir maksimal: Antarane 5L lan 7L
  • Sistem konektivitas: 2,4GHz WiFi lan Bluetooth

Sampeyan uga kudu dicathet yen paket kasebut kalebu seri aksesoris, yaiku papat komplong cairan eliminasi ambu ora enak, uga paket tas kanggo ngumpulake rereget. Senajan wadhah dhingklik duwe ukuran aneh, aku ora mikir ana akeh masalah kanggo nggunakake sembarang jinis tas ukuran cilik, Nanging, kita bisa tas tuku lan eliminators ambu ora enak kapisah kanggo rega cukup isi ing situs web Petkit. Mesthi, aksesoris iki uga kasedhiya ing Isi Ulang PETKIT....

Babagan aksesoris, kualitas umum piranti lan kerumitan liyane saka Petkit Pura X, kita wis cukup marem, saiki kita kudu ngaturake bagean kabeh kanggo aplikasi lan sistem pemrograman sing beda. setelan.

Setelan lan cara kanggo sesambungan karo kothak wedhi

Kanggo ngatur, kita mung kudu ndownload aplikasi kasebut Petkit kasedhiya kanggo loro Android minangka kanggo iOS rampung gratis. Sawise rampung konfigurasi lan prosedur registrasi aplikasi, kita bakal mlebu kanggo nambah piranti kasebut, kita bakal dijaluk ngetutake sawetara instruksi nganggo tombol Pura X, nanging yen sampeyan duwe pitakon, nyaranake Sampeyan bisa ndeleng video sing wis diunggah menyang saluran YouTube sing nganalisa Pura X ing ngendi kita nuduhake prosedur konfigurasi langkah demi langkah.

Aplikasi kasebut ngidini kita nyimpen rekaman rinci babagan wektu pet menyang kothak wedhi, uga jadwal reresik, kanthi otomatis lan manual. Lan iku kita bisa mateni, nerusake kanggo reresik langsung lan malah jadwal aman ambu ora enak langsung. Kanggo liyane saka tekad kita bisa nindakake «Smart Adjustment» uga kasedhiya ing aplikasi. Kajaba iku, ing registri iki, kita bakal bisa mirsani variasi bobot kucing kita.

Bobot kucing iki bakal langsung ditampilake ing layar Murni X, iki sing menehi informasi babagan kahanan pasir, kanggo menehi kabar yen kita kudu ngganti, kanthi cara sing padha kabeh tumindak sing diwenehake dening aplikasi uga bisa ditindakake kanthi manual liwat mung loro tombol fisik sing Petkit Pura X kasusun saka.

Pendapat editor

Tanpa mangu, iki katon minangka produk sing menarik banget, sampeyan bisa tuku ing Powerplanet Online minangka distributor resmi produk ing Spanyol, utawa liwat mekanisme impor saka situs web liyane. Tanpa mangu-mangu, iki minangka alternatif sing larang, sekitar 499 euro gumantung saka titik jual sing dipilih, Nanging luwih-luwih yen kita duwe kucing luwih saka siji, bisa ngirit wektu akeh, mbantu kita njaga kebersihan kucing lan omah, saengga bisa dadi kanca sing migunani kanggo urip saben dina. . Kita wis nganalisa, kita wis ngandhani babagan pengalaman kita kanthi jero lan saiki sampeyan kudu mutusake apa worth utawa ora.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.