Philips 3000i, pemurni udara pathokan [Review]

ing sesuci saka udhara dheweke wis dadi produk sing misuwur ing sawetara wulan pungkasan. Dheweke dadi kanca sing apik banget kanggo penderita alergi lan uga mambu sing ora enak. Kaya biasane, ing Aktualidad Gadget, kita bakal menehi informasi babagan kemajuan teknologi paling anyar ing omah sampeyan lan saiki wis wayahe ngresiki udara.

Kita nuduhake Seri Philips 3000i anyar, pemurni udara kanthi jangkauan paling dhuwur lan kapasitas kanggo pangguna sing paling nuntut. Tetep bareng karo kita lan nemokake mupangat lan kekurangan salah sawijining pembersih udara sing paling misuwur ing pasar.

Kaya asring kedadeyan, kita wis mutusake ngiringi analisis pungkasan iki kanthi video ing saluran YouTube kita. Ing video iki, antara liya, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak kothak lengkap Philips Series 3000i Purifier, uga tutorial rinci supaya bisa ngatur lan bisa digunakake kanthi bener. Mengko kita bakal ngomong babagan asil umum lan kita bakal mriksa ciri teknis kasebut. Sampeyan bisa ndeleng video kasebut lan njupuk kesempatan kanggo langganan saluran YouTube, kanthi cara sampeyan bakal mbantu terus maju lan mesthine kita bakal mangsuli pitakon ing kothak komentar.

Bahan lan desain

Kepiye carane bisa uga, Philips wis menehi perasaan menarik ing babagan materi lan pabrik produk kasebut premium kaya ngene iki. Kita duwe piranti silindris sing digawe ing sisih ndhuwur tutup tekstil sing dijahit lan logo perusahaan. Ing sisih ngisor, kita duwe plastik abu-abu utawa putih, gumantung karo model sing dipilih, uga tutup magnet sing gampang diakses kanggo saringan sing kalebu karo pemurni. Ing tingkat bobot lan tutul, pemurni ndadekake sensasi apik kanggo kita.

  • Ukuran: 645 x 290 x 290
  • Bobot: 10,5 Kg
  • Werna: Ireng lan putih gumantung karo pilihan

Ing sisih ndhuwur, kita bakal nemokake panel LED sing bakal dibahas mengko, cincin pencahayaan RGB LED sing bakal menehi informasi babagan kualitas udara lan perforasi sing bisa ngasilake udara sing wis dimurnekake. Piranti sing ditinjau gedhe, kita ora bisa nolak, nanging bisa uga ana karo kemampuan pemurnian kolosal. Minangka bagean, kita duwe desain sing cukup minimalis sing bakal katon apik ing meh kabeh ruangan, kaya sing bisa dideleng ing foto sing ana ing analisis iki. Nanging, amarga alasan sing jelas, luwih cocog karo ruang tamu utawa pawon sing gedhe.

Karakteristik teknis

Pemurni 3000i iki Iki dirancang kanggo kamar sing nganti 104 meter persegi, umume ruangan sing mbukak rencana, nanging berkat sistem pengusiran udara sing dimurnikan 360º, kita bisa mlebu kamar sing luwih kompleks ing tataran furnitur lan tembok. Tingkat partikel CADR, yaiku, kapasitas pemurnian piranti iki nganti 400 meter kubik per jam kanthi tenaga maksimum sing ditawakake merek. Iki minangka kemampuan filtrasi:

  • PM2,5 - 99,97% partikel
  • Virus H1N1 - 99,9
  • Bakteri - 99,9
  • Panel kontrol tutul

Mula kita entuk kapasitas nyaring saka partikel ultrafine paling endhek 3 nanometer, sing ngandika rauh. Kanggo nindakake iki, nggunakake rong teknologi pemurnian udara lan penyaringan merek Philips, kayata VitaShield lan AeraSense, asil paten lan bukti ilmiah. Ing level sensor, kita bakal duwe sensor gas lan sensor partikel PM2,5.

Pemurnian cepet lan efisien kanthi sistem sirkulasi udara heliks 3D sing anyar ngresiki hawa ing ruangan 20 m² kurang saka 8 menit.

Kanthi cara sing padha, bakal duwe sistem tandha lan pemblokiran kualitas udara HealtyAirProtect sing bakal diselarasake karo motor DC lan aplikasi piranti seluler.

Pangopènan lan aplikasi

Babagan pangopènan, kita bakal duwe filter kanthi umur 36 wulan sing disaranake. Kita duwe sistem tandha ing layar LED lan ing aplikasi seluler sing bakal ngandhani status kualitas udara lan kinerja filter. Filter iki wis dites karo NaCI aerosol dening iUTA sesuai karo DIN71460-1, uga bakal duwe instruksi reresik rumah tangga kanggo nambah umur sing migunani.

Penting, dicathet yen saringan kasebut bisa dituku kanthi kapisah ing toko biasa kayata Amazon mung 79 euro, plus ngelingi biaya saringan liyane sing padha ing produk sing kompetitif.

Kanggo bagean, aplikasi seluler kasedhiya kanggo Android lan mesthi kanggo iPhone (iOS). Ing kono kita bakal bisa ngatasi piranti kanthi gampang uga kabeh perkara ing ngisor iki:

  • Nampa kabar kualitas udara
  • Akses laporan kualitas udara kanthi nyata
  • Nguripake lan mateni piranti
  • Ganti ing antarane telung mode: Turbo, Otomatis lan Wengi
  • Nguripake lan mateni lampu panel tutul
  • Tambahake menyang Siri kanggo nggabungake karo omah sing gegandhengan

Tanpa mangu-mangu, aplikasi kasebut minangka tambahan sing luwih apik lan mbantu kita ngatur piranti kanthi kabeh informasi sing bisa diarepake. Gratis banget lan ora mbutuhake jinis langganan. Penanganan lan desaine wis integral, nanging nuwun sewu sampeyan ora milih nggabungake karo Alexa utawa HomeKit saka Apple. kaya kedadeyan ing piranti Philips liyane kanthi gaya Hue.

Pendapat editor

Kita nemokake alat pembersih udara sing paling apik ing pasar ing Philips 3000i iki, piranti sing terintegrasi kanthi kabeh sing diarepake lan kapabilitas sing bisa ditawakake sawetara merek. Temenan kabeh iki regane, udakara 499 euro gumantung saka titik penjualan sing dipilih bakal disalahake. Jebule dudu pilihan kanggo mlebu pasar, nanging iki minangka alternatif sing paling apik yen sing digoleki efektifitas, efisiensi lan kinerja. Yen sampeyan pengin ngresiki hawa ing ruangan sing luwih gedhe saka 100 m2, iki mesthine dadi pilihan pertama sampeyan. Sampeyan bisa tuku ing poin sing biasane didol kayata El Corte Inglés, MediaMarkt utawa situs web resmi Philips.

Seri 3000i
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
499
  • 100%

  • Seri 3000i
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
  • Layar
  • Kinerja
  • Kamera
  • Otonomi
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
  • Kualitas rega

Pros

  • Desain minimalis lan konstruksi premium
  • Integrasi lengkap karo aplikasi lan otomatisasi
  • Filter kanthi umur dawa
  • Kapasitas pemurnian lan kinerja gedhe

Contra

  • Ora ana integrasi karo Alexa utawa Apple HomeKit
  • Swara sing gedhe banget kanthi kekuwatan maksimal
  • Kabel listrik bisa rada suwe

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.