Philips nggawe lampu Hue nari swarane Spotify

Bubar Philips wis nindakake acara virtual sing menarik banget sing bisa kita lawuhi lan ing ngendi kita entuk warta sabanjure ing level perangkat keras lan piranti lunak dening divisi Hue kanggo sisa taun 2021.

Wektu iki, kita mandheg ing kolaborasi sing menarik banget, sejatine, kita ora ngerti kepiye sadurunge ora dipikirake wong liya. Spotify lan Philips gabung kanggo nyelarasake musik karo bolam lampu lan nggawe lingkungan sing dinamis. Mesthi wae, wong-wong ing Spotify ora bakal mandheg nggumunake kita karo macem-macem aplikasi layanan musik streaming.

Ora kabeh sing kita deleng minangka piranti lunak, lan divisi Hue ngumumake light bar anyar kanggo televisi, uga perbaikan sawetara bohlam sing saiki luwih efisien lan padhang. Sapa wae sing duwe omah lengkap karo Philips Hue kaya sing dakkarepake, bakal ngerti yen bolam iki ora ditrapake kanthi presisi lampu.

Saiki kita duwe warta musik kanggo pangguna Philips Hue sing seneng bohlam lampu kanthi macem-macem warna utawa piranti RGB sing beda. Yen sampeyan mbukak bagean hiburan ing aplikasi Hue kanggo piranti seluler, sampeyan bakal bisa nyinkronake sistem karo Spotify lan sampeyan bakal menehi kamungkinan kanggo cocog musik karo lampu, sampeyan bakal nggawe lampu nari kanthi harfiah.

Fitur iki wis dirilis, sampeyan kudu nganyari aplikasi Philips Hue lan tindakake langkah-langkah sing kasebut ing ndhuwur. Gunakake kesempatan iki kanggo elinga yen Philips Hue duwe metadata lagu, mula visualisasi ing teori ora bakal tundha karo musik kasebut. Kangge, sampeyan bisa terus totoan ing lampu klasik. Elinga yen ing Gadget aktualidad Kita duwe akeh tutorial ing YouTube babagan cara nglumpukake peralatan lampu omah sing cerdas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.