Phillips lan AOC nganyari komitmen kanggo terus ngarahake pasar monitor

Ngomong babagan ngawasi Iki minangka masalah rumit, luwih-luwih yen kita njupuk evolusi jinis pasar sajrone sejarah teknologi. Lan minangka pasar sing beda-beda gumantung karo pangguna pungkasan. Wis ilang yaiku monitor sing ora owah, fokus kabeh "kualitas" audiovisual ing televisi ing omah-omah. Dina iki kita duwe monitor kanggo kabeh selera: monitor kanggo pangguna normal, kanggo tukang game, kanggo spesialis desain, kanggo sapa wae sing butuh ruang ...

Lan yen kita ngomong babagan Phillips kita ngomong babagan kualitas. Perusahaan Eropa sing wis ngerti cara nggawe kanthi apik wiwit taun-taun pungkasan iki bisa ngembangake macem-macem produk kanggo kabeh jinis pangguna pungkasan, nganti nggawe perusahaan kasebut AOC kanggo jagad game, pangguna saiki sing paling nuntut babagan monitor. Sawise mlumpat, kita bakal crita kabeh babagan bocah lanang Phillips lan AOC kanggo taun ngarep 2018, setaun ing endi pasar monitor bakal terus berkembang kanthi cepet.

Babagan pasar Spanyol, kudu diarani ana ing kuartal kaping loro 2013 nalika sales monitor wiwit tuwuh. Pasar sing mutusake ninggalake monitor lawas 17 inci utawa kurang, kanggo nggawe kabisat menyang monitor 24-inch (ukuran sing paling laris saiki). Temenan peralatan anyar kanthi pemroses grafis gedhe tegese kita bisa luwih maju lan mlumpat menyang sing luwih apik luwih saka prelu.

Phillips: desain gambar, kualitas lan linuwih

Rentang saka Phillips wis bisa fokus ing desain saka monitor kanthi cukup. Dina iki laptop utawa desktop duwe desain sing luar biasa, lan monitor bisa uga kurang ... Dheweke wis gabung karo studi pabrikan mobil Porche kanggo nggawe desain minimalis ing endi kabeh digabung karo struktur monitor, ora ana kabel liyane kanggo mejo. Ing kualitas gambar luar biasa lan dheweke duwe pretensi kanggo ngluncurake a ukuran telas kalebu ukuran panorama kaya sing ana ing gambar ing ndhuwur.

Nanging yen ana prekara sing bisa nggawe kita mutusake siji monitor utawa liyane, iku pengalaman para pangguna nyata. Ing presentasi kisaran anyar kita duwe kesempatan kanggo ketemu bnomial, salah sawijining desainer grafis sing paling terkenal saiki (salah sawijining gaweyan paling anyar yaiku sawetara geosticker kanggo Instagram). Bnomio nyorot warna sing dikirim Phillips uga kinerja: USB-C integral saengga kita mung kudu nyambungake kabel menyang komputer (Kabeh kritik perusahaan tartamtu dadi pikiran amarga fokusake macem-macem produk komputer ing USB-C iki), Dilindhungi Web Cams (kita bisa ndhelikake kanthi fisik kanggo sapa wae sing wedi karo peretas), lan sawetara fitur sing ora ana gandhengane karo desain apik. Lan ya, sampeyan bisa tenang, monitor Phillips anyar ngilangi cahya biru (mbebayani kanggo ndeleng) liwat piranti lunak lan perangkat keras.

AOC AGON: adaptasi produk kanggo konsumen sing paling nuntut

Gaming minangka mode, pasar pangguna sing nuntut karakteristik monitor miturut game video sing dimainake. Ati-ati, kita ora nggunakake monitor mung kanggo komputer, console saiki uga digunakake karo monitor lan mulane AOC AGON (jajaran game AOC) dilengkapi fitur-fitur anyar kayata penggabungan teknologi Nvidia G-Sync lan AMD Freesync. Peningkatan tingkat refresh monitor nganti 240Hz kanthi wektu nanggepi mung 1ms. Layar gedhe sing tekan proporsi panorama sing paling angel.

Lan kaya ing kasus sadurunge, Kevin Ariel Alpire Rivero, bagean saka divisi 1-olahraga LVP Team-Fen2x lan juara Spanyol 2016 LoL, nyritakake babagan kabutuhane nalika milih siji monitor utawa liyane: tingkat refresh AOC AGON sing luar biasa, lan ndhuwur kabeh Teknologi SoftBlue kanggo ngilangi cahya biru sing mbebayani, utamane yen sampeyan ngentekake pirang-pirang jam ing ngarep monitor.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.