Photoshop kanggo iPad saiki kasedhiya Apa sing ditawakake versi iki?

Photoshop kanggo iPad

Kanthi peluncuran iPadOS 13, Apple menehi push iPad sing dibutuhake supaya piranti iki dadi alat sing sampurna kanggo ngganti laptop lawas karo piranti sing luwih entheng, cilik lan luwih nyaman. Nalika pirang-pirang wulan kliwat, sithik-sithik aplikasi kanggo entuk paling entuk manfaat bakal teka.

Ana sawetara editor gambar kanggo iPad ing App Store, nanging ora kabeh nawakake fitur sing padha karo aplikasi ing komputer. Kanthi rawuh Photoshop ing iPad, cara kanggo ngowahi foto ing Apple iPad dadi luwih gampang. Nanging Apa sing ditawakake Photoshop kanggo iPad?

Photoshop kanggo iPad

Photoshop minangka piranti lunak gambar lan desain paling apik ing saindenging jagad, kayata Spotify musik utawa Netflix streaming video. Kabeh wong ngerti fitur Photoshop, mula bakal ora menehi katrangan babagan utawa ora babagan aplikasi iki sing ora sampeyan ngerteni. Kanthi rilis versi iPad, kita bisa sunting gambar apa wae utawa gawe apa wae sing dipikirake.

Photoshop kanggo iPad, sing wis dienteni kabeh

Minangka perusahaan kasebut, versi pertama iki fokus ing alat gabungan lan retouching dirancang kanggo nggarap iPad liwat Apple Pencil, dudu alat sing penting nanging bisa mbantu banget nalika nggarap aplikasi kasebut.

Gawe file ing format PSD

Photoshop kanggo iPad

Format PSD minangka sing digunakake Photoshop, format sing nawakake fleksibilitas sing luar biasa kanthi nyimpen kabeh konten kanthi lapisan, lapisan sing bisa kita edit, mbusak, gabung, retouch kanthi mandiri. Karya sing digawe ing iPad bisa dituduhake karo piranti liyane sing nggunakake Photoshop utawa editor sing kompatibel karo format iki.

Format sing padha karo versi desktop

Supaya luwih gampang nggunakake versi anyar kanggo tablet, lan ora ana kurva sinau, Photoshop kanggo iPad nuduhake desain sing padha sing bisa ditemokake ing versi desktop. Ing sisih kiwa kita nemokake kabeh alat sing kasedhiya lan ing sisih tengen layar, manajemen macem-macem lapisan sing digawe.

Makarya ing endi wae

Photoshop kanggo iPad

Kabeh file sing digawe ing piranti kanthi otomatis disimpen ing méga Adobe, sing ngidini kita ngakses saka komputer liyane nggunakake akun Adobe sing padha, mula kita ora kudu ngirim file abot sing digawe liwat mail, platform olahpesen ...

Uga, pangowahan sing ana gandhengane karo gambar sing kita edit kanthi otomatis disimpen ing cloud Adobe, sing ngidini kita terus nyunting gambar ing komputer kanthi cepet yen ana alesan, versi iPad ora ngidini saiki.

Ekspor menyang format liyane

Photoshop kanggo iPad

Format PSD ngidini kita nyimpen kabeh lapisan / obyek sing wis kalebu ing gambar sing digawe kanthi mandiri nanging ing sawijining file, saengga bisa mbusak utawa nyunting lapisan kapan wae dikarepake. Nalika nampilake karya, dokumen kasebut ora bakal dikirim kanthi format PSD supaya bisa dimodifikasi, nanging kabeh lapisan dikelompokake dadi siji, kayata format PNG, JPEG lan TIFF, format kanggo ngekspor file sing digawe karo aplikasi iki.

Owahi foto kanthi cepet

Ngilangi lampu kilat sing ora dikarepake, aplikasi saringan, gunakake alat klon kanggo nyingkirake obyek sing ora dikarepake ... kabeh iki bisa ditindakake kaya saiki ing versi desktop, liwat Apple Pencil utawa nggunakake driji ing layar.

Gandheng tangan karo Apple Pencil

Photoshop kanggo iPad

Minangka pulsa kita minangka wesiNggarap Pensil Apple ing Photoshop kanggo iPad, menehi katrangan sing paling disenengi nggunakake mouse, luwih-luwih nalika nggunakake sikat sing kasedhiya kanggo aplikasi kasebut.

Kajaba iku, pilih kanthi manual, liwat alat Lasso kanggo nggawe lapisan anyar, aplikasi efek, tutup topeng, tindakake tugas liyane iku angin karo Apple Pencil.

Piranti Kompatibel Photoshop kanggo iPad

iPad Pro

Supaya bisa nggunakake Photoshop kanggo iPad, syarat sing penting yaiku piranti kita dikelola dening iPadOS, dadi kabeh model sing ora dianyari menyang iOS 13 ora bisa nginstal aplikasi.

Watesan Photoshop kanggo iPad

Photoshop kanggo iPad

Yen iPad kita wis lawas, sawetara fungsi sing ditawakake aplikasi kasebut, kayata efek, ora kasedhiya. Fungsi liyane kayata filter cerdas durung kasedhiya, sing bakal meksa kita nggunakake versi komputer. Watesan iki penting nanging kanggo versi Photoshop kanggo iPad, amarga kanggo sawetara pangguna bisa uga alat sing paling digunakake lan menehi fleksibilitas paling gedhe.

Mung kasedhiya ing basa Inggris (saiki)

Yen sampeyan nggunakake versi Photoshop kanggo komputer (PC utawa Mac), sampeyan bisa uga nggunakake versi sing kasedhiya ing basa Spanyol. Versi kanggo iPad, saiki, Mung kasedhiya ing basa Inggris. Apa miturut teori bisa dadi watesan, pungkasane ora, amarga fungsi sing ditawakake diwakili liwat lambang, fungsi sing padha bisa ditemokake ing versi komputer, dadi kajaba sampeyan durung nggunakake aplikasi iki, sampeyan bakal ora duwe masalah yen cepet.

Pira regane Photoshop kanggo iPad?

Photoshop kanggo iPad

Photoshop kanggo download iPad yaiku babar blas gratis (ora kompatibel karo iPhone). Kanggo entuk keuntungan paling apik lan bisa digunakake, sampeyan kudu nggunakake langganan saben wulan kanthi rega 10,99 euro saben wulan. Yen sampeyan ora yakin manawa versi iPad iki nawakake apa sing sampeyan goleki, Adobe ngidini kita nyoba aplikasi kasebut kanthi gratis lan suwene 30 dina.

Photoshop kanggo iPad

Yen nyoba aplikasi kasebut sajrone 30 dina pisanan, kita kudu eling yen kudu langganan saben wulan (proses sing bisa ditindakake saka iPhone lan iPad) yen ora ngrancang terus nggunakake aplikasi kasebut mbesuk, amarga yen ora, kita bakal dikenani biaya 10,99 euro saben wulan kanggo langganan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.