Terjemahan Google Pixel 2 ndadekake kita smartphone kabeh layar

Data sethithik mbaka sethithik babagan piranti Google anyar wis kasedhiya lan kita ngarep-arep bisa nambah sawetara perbaikan dibandhingake karo versi pertama sing diluncurake dening wong-wong saka Mountain View. Kita wis wareg karo spesifikasi model Pixel pisanan, nanging uga pengin versi sabanjure luwih apik ing saben cara. Secara logis, kita ngerti manawa ana jagad sing ora ditampilake, nanging ora bisa dielehake babagan apa sing bakal dadi penerus model Google Pixel sing pertama, Sapa sing bakal nggawe? Bakal tetep dadi piranti HTC tanpa segel merek? Apa tampilan Pixel 2 bakal ganti akeh?

Cekakipun, minangka sawetara pitakon sing mesthi bakal dijawab ing wulan ngarep lan nalika bakal dijawab, kita bisa nikmati sawetara alat sing ora ana gandhengane karo perusahaan, nanging kita seneng banget konsep Iki minangka salah sawijining video kanthi Konsep Google Pixel 2:

Ora diraguhi, konsep iki narik kawigaten babagan desain, layar lan liya-liyane, nanging ora ana sing bisa disertifikasi, mula kita bakal tetep duwe, render becik. Secara pribadi, model saiki durung cukup meyakinake babagan desain (utamane mburi), nanging wis ngerti manawa apa sing disenengi sawetara wong bisa uga ora seneng karo wong liya lan ing Pixel iki ora dikritik amarga desain kasebut. hardware internal. Kita kudu ngerti informasi sing disaring sajrone sawetara minggu kepungkur, nanging kita wis ujar manawa isih ana pilihan kanggo nampilake piksel versi kaping pindho iki, sing kurang akeh yaiku beta pisanan pangembang Android O.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.