Pilihan Pribadi: 5 Game Favorit kanggo iOS

App Store - Game

Akeh acara ngomong babagan App Store, Google Play Store, Pasar ... Kabeh elemen kasebut minangka toko aplikasi, toko sing bisa tuku aplikasi kanggo piranti sing kompatibel. App Store mung kompatibel karo piranti Apple, nanging Google Play Store mung kanggo piranti Android. Aku seneng banget yen sampeyan ngerti apa sejatine aplikasi / game favoritkuMula, suwene pirang-pirang wulan aku bakal nggawe seri artikel sing bakal nuduhake aplikasi lan game favoritku saka macem-macem platform: Android, Mac OS X, iOS ... Nanging kabeh bebarengan. Dina iki aku bakal nyritakake babagan 5 game favorit kanggo iOS.

Candy tresna

Candy tresna Saga

Mesthi sampeyan wis ngerti game sing diarani Candy Crush. Sampeyan bisa uga wis krungu ing televisi amarga wis ana pariwara, nanging sampeyan uga bisa ngerti amarga iku minangka salah sawijining game sing paling adiktif (miturut panelitian) ing toko aplikasi.

Tujuane: Ora luwih utawa kurang saka candies sing njeblug kanthi warna sing padha. Yen kita nggabungake permen kanthi warna sing padha, bakal njeblug, dadi poin kanggo maju luwih saka 400 level sing wis ana ing App Store. Kajaba iku, luwih akeh permen sing dikoleksi, kita bakal entuk blooster kanggo nggawe efek sing nggumunake ing permen kayata bledosan, ngilangi permen kanthi warna sing padha ...

Amarga aku seneng?: Candy Crush minangka salah sawijining game favoritku amarga pancen nyenengake lan dinamika nyenengake. Saliyane, aku seneng ndeleng wong sing nekat nalika nyambungake Facebook supaya bisa urip. Apa sampeyan seneng?

Tanduran

Tanduran vs Zombi 2

Sekuel nomer loro kanggo salah sawijining game sing paling diunduh ing App Store. Kita duwe omah sing kudu dilindhungi saka serangan zombie sing terus-terusan.

Tujuane: Kita duwe 5 lembar lemah sing bisa nandur tanduran sing duwe kekuwatan kanggo mateni zombie kasebut. Misi kita yaiku kanggo mateni zombie kanthi ngalangi supaya ora mlebu omah kita. Luwih akeh level sing dipikolehi, luwih akeh tanduran sing bakal mbukak kunci.

Amarga aku seneng ?: Kanthi game iki, sampeyan duwe kemampuan bisa ngubengi pirang-pirang perkara sekaligus (nglumpukake srengenge lan nandur zombie) uga kemampuan ngatur samubarang (ing kasus iki, tanduran).

Aku nyaranake, iki game sing apik banget.

Icomania

Icomania

Saka pangripta "4 foto siji tembung", Icomania, game sing beda banget ing babagan pitakon, nanging padha karo dinamika lan pangembangan game.

Tujuane: Foto (utawa sawetara) bakal ditampilake ing layar sing nuduhake apa wae (jaringan sosial, panganan, wong sing misuwur, film, musikal, lagu, penyanyi, negara ...). Adhedhasar foto kasebut, kita kudu ngramal babagan apa lan nulis nganggo huruf sing diwenehake (mung 12, sing isih ana)

Amarga aku seneng ?: Kosok baline yaiku game intelijen lan strategi. Kanthi game iki, kita bisa ngerteni babagan budaya, teknologi, internet umum… Kanggo nindakake iki, cukup download Icomania lan temokake pirang-pirang negara sing sampeyan kenal utawa pirang-pirang seniman sing sampeyan kenal tanpa fitur rai, kayata.

Jetpack

Jetpack Joyride

Game liyane sing hebat. Kita nyelehake intelijen kanggo mlebu ing jagading katrampilan, trampil lan keberuntungan. Ing game iki, kabeh ciri kasebut dicampur karo tujuan sing sederhana.

Tujuane: Tetep urip wong cilik sing dilengkapi tas ransel sing yen kita ngeklik layar bakal munggah. Misi kita yaiku supaya bocah cilik kasebut tetep urip. Nanging ati-ati, ana laser sing mateni lan unsur sing listrik. Kita kudu nglumpukake kabeh poin pengalaman supaya ing pungkasan game, kita bakal menehi akeh hadiah kanggo kolam renang.

Amarga aku seneng ?: Aku ora mesthi seneng nggoda otak! Jetpack minangka salah sawijining game sing dakbayar nalika mlebu ing iOS lan App Store. Iki nduweni tinjauan sing apik banget lan tujuane gampang lan nyenengake.

Temple

Temple Run 2

Saka ciri sing padha karo Jetpack Royde, nanging bisa diwatesi. Ing kene, kita ora mung nyampur prigel nanging uga kudu dilengkapi refleks sing apik yen ora bakal ngilangi ing pangowahan pisanan.

Tujuane: Uwal saka sawetara orangutan sing ngoyak kita liwat tembok sempit sing kebak jebakan listrik, geni, nyuda plafon, mundhak sing ora dikarepake ... Saben maju, luwih cepet mula kita kudu ngerti babagan pangowahan sing ana ing panggung .

Amarga aku seneng ?: Aku ora duwe refleksi sing apik banget, nanging ing Temple Run 2 refleksi ora mung prelu, nanging uga penanganan layar tutul lan kacepetan pemahaman uga bisa ditindakake.

Informasi liyane - Aplikasi YouTube kanggo Windows Phone dadi pamuter web maneh


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.