Pira menit menit video 4K karo iPhone anyar?

pinten-pinten-saben-video-830x424

Aku ora ngerti sebab apa sing nyebabake bocah lanang saka Cupertino menyang terus nawakake model sing regane meh 800 euro minangka model dhasar kanthi mung 16 GB, nalika piranti Android sing regane paling padha nawakake paling ora 32GB panyimpenan. Kasus Apple malah luwih serius yen piranti ora ngidini nggedhekake ruang ekstra ing njero ruangan, mula yen kita kehabisan ruang ing piranti, solusine mung mbusak aplikasi, video, musik utawa apa wae ing wektu kasebut. munggah papan luwih saka biasane.

Model iPhone anyar, kayata piranti liyane sing wis bisa nindakake, bisa ngrekam kanthi kualitas 4K. Ukuran video sing direkam ing kualitas iki luar biasa gedhe, sing bakal meksa sadurunge kita kosongake piranti yen pengin terus-terusan ngrekam acara khusus sing butuh wektu luwih suwe tinimbang biasane.

Beda karo informasi sing bisa ditemokake ing setelan video ing iOS 8 ing model iPhone 6 lan iPhone 6 Plus lawas, sing papane video sing direkam 60 fps bisa ditampilake ora ditampilake (bisa uga kualitas luwih dhuwur), kanthi iOS 9 anyar Model iPhone ditampilake wingi, yen kita nuduhake pandhuan cilik ing papan sing ditampilake papan sing dikuwasani saben menit sing direkam ing macem-macem kualitas kasedhiya.

  • Saben menit rekaman ing Kualitas 4K manggoni / bobote 375 MB.
  • Saben menit rekaman ing Kualitas HD 1080p ing 60 fps manggoni / bobote 200 MB.
  • Saben menit rekaman ing Kualitas HD 1080 ing 30 fps manggoni / bobote 130 MB.
  • Saben menit rekaman ing Kualitas HD 720p ing 30 fps manggoni / bobote 60 MB.

Kanthi data kasebut diwenehake dening iOs 9, kanthi 16 GB sedhih sing ditawakake model iPhone paling dhasar Kita mung bisa ngrekam 35 menit kanthi kualitas 4K, kanthi asumsi yen kita duwe piranti kanthi resik, mung nginstal iOS 9 bebarengan karo kabeh aplikasi asli, sing ndadekake kita bebas ruangan udakara 14 GB.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Humberto ngandika

    Alasane gampang: wong tuku 64GB ya utawa ya, yaiku, dheweke ngerti kanthi bener manawa 16GB ora cukup ngerti manawa saben-saben butuh papan (aplikasi sing luwih abot, 4k, lsp). Ikhlas alamat anyar saka mr. Masak kayane ora cocog karo aku, kayata iPhone sing jambon, persis ing sektor apa target produk iki? Apa bakal kanggo mayoritas pangguna? Utawa ing pungkasan dheweke bakal ora bisa didol minangka iphone c? Bakal luwih apik batere lan bluetooth sing bisa digunakake kaya biasane. Ora preduli jam tangan Apple sing larang regane, utawa nyoba nyoba urip maneh iPod.