Piranti Android sing kompatibel karo Fortnite

Salah sawijining game wahyu kanggo piranti seluler sajrone 4 wulan suwene taun iki yaiku Fortnite, tanpa lali karo PUBG sing hebat. Fortnite diluncurake kanthi eksklusif liwat sistem undhangan mung kanggo piranti iOS, sistem undhangan sing wis rampung lan saiki pangguna iOS sing pengin ndownload lan nikmati game kasebut bisa ditindakake tanpa ngenteni.

Nalika Epic Games siyap diluncurake ing platform Android, perusahaan wis nerbitake dhaptar terminal Android ing endi kita bisa nikmati Fortnite. Kaya sing bisa ditemokake ing dhaptar kasebut, kita ora mung nemokake telpon mewah, sanajan bisa uga nuduhake kualitas grafis sing luwih dhuwur, nanging uga bisa nemokake telpon jarak pertengahan sing cocog karo kabeh anggaran.

Yen smartphone sampeyan ora ana ing dhaptar iki, elinga yen sampeyan minangka dhaptar sementara, dadi sajrone sawetara dina sabanjure, ana kemungkinan telpon anyar bakal ditambahake, kayata OnePlus 5 utawa OnePlus 5T, terminal sing cocog banget karo syarat Fortnite nanging ora ana ing dhaptar terminal sing kompatibel.

Piranti Android sing kompatibel karo Fortnite

  • Google Pixel 2 / Pixel 2XL
  • Huawei Mate 10 / Mate 10 Pro / Mate 10 Lite
  • Huawei Mate 9 / Mate 9 Pro
  • Huawei P10 / P10 Plus / P10 Lite
  • Huawei P9 / P9 Lite
  • Huawei P8 Lite (2017)
  • LG G6
  • LG V30 / V30 +
  • Motorola Moto E4 Plus
  • Motorola Moto G5 / G5 Plus / G5S
  • Motorola Moto Z2 Play
  • Nokia 6
  • Razer telpon
  • Samsung Galaxy A5 (2017)
  • Samsung Galaxy A7 (2017)
  • Samsung Galaxy J7 Prime / Pro / J7 Prime 2017
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy On7 (2016)
  • Samsung Galaxy S9 / S9 +
  • Samsung Edge S7 / S7 Edge
  • Samsung Galaxy S8 / S8 +
  • Sony Xperia XA1 / XA1 Ultra / XA1 Plus
  • Sony Xperia XZ / XZs / XZ1

IOS Fortnite

Kanggo ngrasakake Fortnite ing iOS, terminal, saliyane dikelola dening iOS versi paling anyar, nomer 11, lan duwe sambungan permanen menyang Internet, kalebu salah sawijining ing ngisor iki:

  • iPhone SE
  • iPhone 6s
  • IPhone 6s Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPad Mini 4
  • iPad Air 2
  • IPad 2017
  • iPad Pro ing kabeh versi

Nuwun sewuyen sampeyan duwe iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Mini 1,2 utawa 3 lan iPod Touch sampeyan kudu nganyari piranti yen pengin seneng Fortnite.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.