Piranti kanggo ngindhari pelacakan GPS ing mobil

Mobil GPS

Umume piranti sing kasedhiya ing pasar dilengkapi karo sistem GPS, yen ora duwe, bisa ditambah kanthi tuku kanthi rega sing saya murah. Piranti kasebut bisa dadi pitulung banget kanggo nyopir lan umpamane tekane tanpa wektu tundha lan tanpa masalah ing papan sing dituju.

Nanging, Kabeh piranti GPS kasebut nggawe cathetan saben papan sing dienggo mobil kita ngasilake informasi sing ing sawetara kasus bisa dadi masalah kanggo wong sing nyetir. Contone, registrasi data ing papan sing sampeyan wis lewat bisa uga ora nulungi kita yen mobil sing digunakake yaiku mobil perusahaan lan digunakake ing sawetara acara kanggo keperluan pribadi.

Untunge, jagad teknologi wis suwe banget, lan Wis kasedhiya gadget sing ngidini kita mbusak cathetan apa wae sing digawe lan disimpen piranti GPS. Regane uga ora patiya yen dipikirake apa sing bisa ditawakake.

Piranti kanggo mblokir GPS

Piranti kanggo mblokir GPS

Yen sampeyan kudu tuku salah siji piranti kasebut, sampeyan bisa mbukak liwat pranala sabanjure, regane 89 dolar. Bisa dianggo sambung karo rokok mobil, nyedhiyakake sinyal 200mW lan kisaran 1.450 nganti 1.600 Mhz.

Yen sampeyan butuh busak cathetan sing bisa ditinggalake piranti GPS sampeyanAja nyusahake urip sampeyan, lan sing utama kabeh aja percaya karo sampeyan, amarga meh GPS wae bisa ngasilake file data sanajan dipateni, kayata, kayata karo piranti seluler.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

35 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Guillermo ngandika

    Aku pengin piranti mblokir GPS ponselku, sampeyan takon:
    apa ana ponsel sing dipateni GPS utawa sing bisa dipateni?
    Piranti kanggo mateni GPS ing mobil (diiklanake ing kene) migunani kanggo seluler yen jarak 3 utawa 4 meter saka mobil utawa nalika ana ing mobil. Yen sampeyan mblokir GPS seluler, apa sampeyan bisa nampa telpon?

  2.   carlos ngandika

    Aku pengin piranti kanggo mblokir gps mobil kerjaku

  3.   normo trejo ngandika

    Aku pengin piranti kanggo mblokir gps mobil kerjaku

  4.   Panantukan ngandika

    Yen piranti kabeh katon ing gambar, mula IKI KANGGO GAMPANG. Amarga iku adaptor cilik rokok ing mobil. Piranti kaya mengkene ALWAYS duwe karakteristik antena saka frekuensi kerjane (L1) lan dudu kabel cut sederhana sing metu saka adaptor, sing ORA ANTENNA.
    Kajaba piranti kasebut ora ditampilake ing foto, nanging ora ana gunané kanggo nuduhake adaptor menyang mobil dudu peralatan sing asli.

  5.   Luis Valdes H. ngandika

    Yen kasunyatane yen piranti iki bisa digunakake, aku pengin bisa entuk yen ana sing duwe informasi babagan carane entuk, kirim informasi amarga aku butuh banget. salam kanggo kabeh komunitas ruang angkasa.

  6.   eduard pirlo gomez ngandika

    Tulung aku kudu ngerti kepiye carane bisa nyasarke GPS sing diinstal ing ponsel, utawa yen ana piranti, matur nuwun kanthi sanget

  7.   elchoricio ngandika

    Aku pengin ndarbeni sawetara alat kasebut kanggo gaweyan amarga nalika aku entuk mobil kanthi ilegal kanthi sistem pelacakan GPS, aku bakal nemokake aku lan aku biasane mlebu penjara, wiwit saiki dingerteni yen pesenku minangka cara sing lucu jarene alat lucu banget kanggo jet!

  8.   elpela ngandika

    Aku pengin entuk tim kasebut, apa sampeyan bisa menehi katrangan ing endi.

  9.   Patrick ngandika

    Aku pengin ndarbeni piranti kanggo mblokir sinyal GPS saka kendaraan kerja, saben-saben kita metu saka sektor, kita didenda, ing endi bisa entuk lan apa regane?

  10.   Julius alberto ngandika

    Aku kasengsem entuk sistem iki kanggo mblokir sinyal gps kendharaanku .... Kepiye carane bisa entuk lan regane iki ???

  11.   Shoplifter (tikus, mouse, perampok, perampok) ngandika

    Aku uga pengin, sejatine kanggo pende-jos kaya sampeyan sing ora pengin ditemokake ing papan kerja lan didenda…. bah omong kosong…. Kanthi telek kasebut aku bisa nyolong mobil tanpa masalah karo polisi .... nanging yen sampeyan pengin terus bocah wadon pinch-es, luwih becik aku mblokir gps kanggo aku lan aku duwe stroller kanggo golek $$$$$$$$$$$$$$$ ..… ..

    ———- >>>>>>>>>>>

  12.   Paco ngandika

    Aku pengin piranti kanggo mblokir GPS truk kerja

  13.   Jose Luis ngandika

    ngendi aku bisa njaluk

  14.   omar alexis chavez alarcon ngandika

    Aku butuh piranti iki supaya bisa tuku.

  15.   welington navarrete ngandika

    Halo, aku duwe rahasia supaya ora keganggu ing gps kendharaan, apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku: aja ndownload kendaraan

  16.   sergio gonzalez ngandika

    Aku butuh piranti kanggo mblokir gps ing kendaraan, wenehi tandha ing endi sing tak tuku

  17.   Nyolong Mobil ngandika

    Piranti iki digunakake kanggo nyolong kendharaan, aku luwih yakin manawa umume forerio ing kene ana sawetara sing bakal mlebu kanggo nyolong sawetara mobil utawa paling ora ngaturake awake dhewe kanggo bisnis, ninggalake telusuran lan bisa kerja lan ora ngaco polisi mengko mancing

  18.   alex ngandika

    Aku pengin tuku kanthi cepet amarga alesan pribadi, matur nuwun kanthi sanget, aku ngenteni tanggepan sampeyan

  19.   Charles Q ngandika

    Aku pengin ngerti carane ngubungi penjual, lan nanggepi jinis sing Roba Autos, sampeyan ora kudu umum amarga sawetara butuh amarga alasan liyane kayata driver taksi sing kudu tuku mobil kanthi kredit lan pungkasane mbayar 300% regane lan ing ndhuwur malah ora mandheg nyambut gawe amarga ngawasi kabeh dina lan malah mblokir mobil sampeyan. Tulung aku pengin tuku produk.

  20.   Jorge ngandika

    Aku pengin ngerti kepiye carane entuk

  21.   william guzman sanchez ngandika

    Aku pengin duwe supaya dheweke ora bisa nemokake ing papan kerja, apa regane peralatan lan pangiriman menyang bagean provinsi Meksiko, matur nuwun

  22.   para wuatichoros ngandika

    Para kanca, jenengku Percy apaza C.nesecito nyolong mobil saka Arequipa ing kene ing Lima, dicolong saka polisi, wis ngerti sampeyan bisa mlaku utawa kanthi 10 dhuwit padha ditinggalake kanthi bebas, nanging masalahe yaiku sing duwe yen sampeyan nemokake aku Aku butuh kanca liyane, mangga kanca yen ana sing nulungi aku mateni vanba sing dakwenehake setengah kerusuhan

  23.   THE WUACHICHOROS ngandika

    PANGGILAN URGEN UTAWA Yen ORA TUMU DATANG RUMAHKU, Kowe kabeh ngerti aku sing paling dingerteni CHORO ALAS VISTA, jarene wis mati aku bakal teka ing TOKE ..
    ATT PERCY NGOMONG GOLET PE STOP COLLEAGUE SAJI CESAR COLLA LAN KANG SING PIKIR SING SENENGKU GIGI GIL QUISPE KANG KANGGO TRESNENG ORA APA APA

  24.   Carlos Zambrano ngandika

    ngendi aku bisa tuku

  25.   Carlos ngandika

    Aku tuku endi, apa regane?

    1.    José Luis ngandika

      Aku adol penghambat gps nyata aku ana ing cdmx lan saka vdd pracaya aku laporan sing luwih efisien karo whatsapp ing 55-63-50-93-85

  26.   carlos ngandika

    Kepiye bisa entuk, aku ora pengin dheweke ngontrol akeh
    .

  27.   wong ngandika

    sing bieeeeeeen

  28.   dave2424 ngandika

    Hai, aku Dave lan aku kepengin banget golek piranti sing duwe kemampuan kanggo mblokir frekuensi instrumen monitoring apa wae lan sekaligus bisa nemokake.
    Aku pengin ngerti bagean endi kendaraan sing dipasang lan uga ngerti tokoh apa sing kudu dihindari karo sing asline kalebu kendaraan kasebut.
    Yen ana sing duwe ilmu iki, apa sampeyan bisa nulungi aku? Matur suwun kaping pirang-pirang

  29.   Gambar placeholder Jorge Alvarez ngandika

    Piranti regane piranti

  30.   joseph humberto ngandika

    Dheweke bisa adol piranti kanggo mblokir gps

  31.   Roland Hernandez ngandika

    Aku pengin piranti ing endi wae lan kepiye regane supaya para penjahat sing nganiaya aku dikalahake.

  32.   jose ngandika

    Aku pengin entuk, kaya wong-wong sing wis nulis ing kene, piranti pemblokiran anti-pelacak gps kanggo mobilku, regane regane lan kapan aku bakal nampa. Aku Spanyol

  33.   Natalie Perez ngandika

    Aku butuh piranti supaya ora ana sing milih aku kanthi nglacak GPS KENDERAAN KAMU

  34.   Robert Martinez ngandika

    Sepira ora nggatekke, iki mung ora bisa ngilangi rekaman maneh, ora mateni gps, mula lokasi wektu nyata isih bisa ditindakake, aku nuwun sewu ngrusak kabungahan para maling sing pengin entuk manfaat saka iku, yaiku mung migunani kanggo panggunaan perusahaan, saéngga Kanggo karyawan tartamtu mbusak tilas panggunaan kendaraan perusahaan sing ora bener, mula bakal bisa dilacak kanthi nyata.