Kaping pisanan yaiku Alexa, lan saiki Sonos uga nggabungake Google Assistant

Sonos terus ngupayakake menehi pamicara sing paling fungsional lan cerdas ing pasar, tanpa ninggali kualitas sing luwih saka prestasi ing level konstruksi, desain lan utamane nganggep manawa dheweke speaker, kualitas swara. Minggu kepungkur, Sonos wis ngirim kabar apik marang kita lan yaiku Asisten Google kanthi resmi tekan pamicara nalika fase beta rampung.

Artikel sing gegandhengan:
Sonos Play: 5 minangka salah sawijining pamicara cerdas paling apik ing pasar, kita maneh

Iki minangka tembung sing diwenehake ing siaran pers saka tim Sonos, sepisan maneh menehi katrangan marang para pangguna manawa bisa saben dina kanggo terus njaga standar kualitas sing cukup dhuwur.

"Kita ngurmati kebebasan pilihan, menehi kekuwatan kanggo para pamireng kanggo milih apa sing pengin dirungokake lan kepiye carane ngontrol. Kanthi nambah swara, saiki karo Asisten Google, kontrol kasebut bakal digawe luwih gampang ”, ujar Patrick Spence, CEO Sonos. "Kita wis kerja sama karo Google kanggo nggawe integrasi iki saka wiwitan, nambah paling apik Asisten Google menyang ekosistem produk lan mitra Sonos. Nganti saiki, kita minangka perusahaan pertama sing duwe 2 asisten sing kerja bareng ing sistem sing padha, tonggak penting ing industri. Kita mbayangake dina yen bakal duwe akeh asisten swara sing operasi bebarengan ing piranti sing padha lan kita komitmen kanggo ngrampungake kanthi cepet. "

Sawetara merek bisa ujar manawa piranti dianyari kanthi cara iki, nambah kapasitas saben dina, kanthi rega rega, pamicara cerdas sing cukup murah yen dibandhingake karo kompetisi lan utamane yen bisa nggunakake Amazon Alexa, Google Assistant, integrasi lengkap lan independen karo Spotify lan liya-liyane. Contone, aku nyaranake sampeyan ndeleng video kita kanggo ndeleng kabeh sing bisa ditindakake saben unit Sonos.

8 saka 10 wong Spanyol mikir manawa musik sing apik nggawe dheweke luwih apik

Sonos nganakake survey ing Spanyol kanggo sinau luwih akeh babagan cara ngrungokake musik ing negara kita lan pengaruhe kanggo kesejahteraan wong Spanyol. Sinau Swara Sarwa de Sonos nyritakake babagan pitakon iki lan pitakon liyane sing ana gandhengane karo ngrungokake lan urip sosial kanggo conto 1.008 warga ing Spanyol umur 18 nganti 55 taun. Survei kasebut ditindakake kanthi online antara 9 lan 16 April 2019. 

Survei Sonos iki nuduhake manawa ombone, lan khususe musik, duwe pengaruhe ing pemahaman, rasa seneng, lan hubungan pribadi. Iki minangka sawetara data sing paling apik:

  • Ngrungokake nggawe kita luwih raket.
  • Ngrungokake nambah emosi lan nyuda stres.
  • Ngrungokake nggawe kita luwih produktif lan kreatif.
  • Ngrungokake mbantu kita nggayuh tujuan kesehatan.

Luwih becik sampeyan konsultasi kanthi langsung asil survey link iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)