Piston 3 Pro minangka headphone anyar Xiaomi

xiaomi-piston-3-pro

Xiaomi, beda karo pabrikan Tionghoa liyane, ora khusus didedikake kanggo manufaktur smartphone, nanging uga wis misuwur ing jagad aksesoris kayata batere, pangisi daya, headphone ... Perusahaan Tionghoa nembe nampilake headphone kabel kaping telu kanggo generasi kaping telu, Xiaomi Piston 3 Pro, headphone sing, ora kaya gaweyane pabrikan kanthi ngilangi jack headphone, terus menehi taruhan. Headphone anyar iki dibangun kanthi bahan berkualitas, Ringan banget lan, kaya umume produk, dheweke bakal tekan pasar kanthi rega sing apik banget..

Xiaomi Piston 3 Pro anyar sing didol dina iki ing China udakara 20 euro ing ijol-ijolan kasebut, nanging sing paling misuwur babagan headphone anyar iki yaiku kualitas konstruksi kanthi permukaan adonisasi sing nggabungake diafragma gandum sing bisa ngirim swara luwih alami bebarengan karo ruang aluminium sing dipotong berlian. Kaya umume headphone saka jinis iki, Piston 3 Pro uga nggabungake mikropon ditemokake bebarengan karo tombol play.

Model anyar iki nawakake kelengkungan 45 derajat, sing cocog kanggo dipasang ing sembarang tipe kuping, bobote mung 17 gram lan kisaran frekuensi antara 20 lan 40 KHz. Perusahaan Cina bakal ngluncurake patang ukuran ing pasar supaya pangguna bisa nggunakake tanpa preduli bolongan pangrungon. Smartphone Xiaomi angel dilebokake kanthi jaminan ing sanjabane wilayah Tiongkok, nanging Ya, kita bisa nemokake aksesoris tanpa masalah, saengga bisa uga suwe banget kasedhiya ing Spanyol supaya bisa nikmati tanpa kudu nganggo Aliexpress utawa situs web Tionghoa liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.