Sepeda listrik paling apik

Cruiser - Sepeda Listrik SHIMANO - 26 "

Sepeda listrik wis dadi alternatif sing bener kanggo sawetara wektu saiki yen kita urip ing kutha sing lalu lintas mobil dadi kuwatir. Thanks kanggo cara transportasi sing resik iki, ora mung olahraga, nanging uga nyegah polusi, saliyane kanggo nyuda wektu supaya bisa pindhah. Uga ngidini kita parkir kanthi praktis ing endi wae, tanpa kuwatir parkir, zona biru lan liya-liyane kapan wae.

Kacepetan rata-rata sing bisa ditrapake ing sepedha listrik Udakara antara 25 lan 30 km / jam, kanthi kisaran antara 60 lan 80 km gumantung saka model, bobot pangguna lan jinis rute sing ditempuh (ora padha sirkulasi ing lemah rata tinimbang ing medan sing kebak munggah utawa mudhun). Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sampeyan pit listrik sing paling apik sing nyakup macem-macem kebutuhan lan rasa.

Sadurunge tuku sepedha listrik sampeyan kudu jelas babagan apa sing ana lan apa sejatine. Sepeda listrik mbutuhake pedal kita supaya motor bisa mlaku, amarga bisa dadi asisten nyopir. Sepeda jinis iki ora mbutuhake ijin kanggo medar. Nanging, yen ngomong babagan moped listrik, mula akeh sing bakal owah, amarga moped sing mung digunakake karo listrik, mula ana hubungane karo asuransi kontrak lan lisensi sing cocog kanggo nyopir.

Cara kerja sepedha listrik

Operasi sepeda listrik

Sepeda listrik dianggep bisa digunakake kanthi rong jinis dorongan: nyopir lan thanks kanggo dhukungan saka motor listrik sing diwiwiti miturut kabutuhan nalika nyopir lan bakal mandheg nalika mandheg. Sistem operasi iki diarani pedaling sepedha, sistem sing bisa kita gunakake ing sepeda liyane kit didol kanthi kapisah.

Daya sepeda listrik paling gedhe yaiku 250 W, sanajan sawetara kesempatan bisa nganti 350 W lan kecepatan maksimal 25 km / jam. Sepeda sing ngaku diarani listrik sing duwe tenaga 500 W kalebu ing kategori moped listrik, mula kalebu ing njaba kategori iki.

Titik sing kudu dipikirake nalika tuku sepeda listrik

Bagéan saka sepeda listrik

Sumber: Flickr - Matt Hill

Bahan Pabrik / Bobot

Sanajan umume produsen nggunakake aluminium kanggo nggawe sasis sepeda listrik, kita uga bisa nemokake model saka baja. Gumantung saka keuntungan sing ditawakake saben model, kita kudu nggatekake bobote, amarga digabung karo kita bakal pengaruhe otonomi sing ditawakake.

Urip Batere / Wektu Ngisi daya

Umur batere wis, saiki, lan bakal terus dadi masalah nomer siji karo piranti sing nganggo listrik. Gumantung saka kabutuhan utawa panggunaan sing kita rencanakake menehi sepeda, kita kudu nganggep wektu ngisi daya. Ing pasar, kita bisa nemokake timbal, ion lithium lan baterai kadmium nikel. Saben wong menehi wektu pangisian daya sing beda, wektu sing mesthi gumantung karo kapasitase.

Otonomi

Yen kita pengin nggunakake sepedha listrik utamane kanggo kerja, mula luwih dhisik kudu ngerti jarake, amarga otonomi umume udakara 50 kilometer. Yen jarak kasebut ngluwihi 15 kilometer, mula kita kudu pikirake maneh ide utawa investasi ing model sing nawakake otonomi maksimum, otonomi sing gumantung karo holografi rute kasebut.

Produsen

Suku cadang biasane dadi tenaga kerja ing jinis piranti kasebut, yen kita milih bakal ngirit sawetara euro lan dipercaya dhuwit menyang pabrikan sing ora pati ngerti utawa ora duwe layanan teknis ing negara kita. Shimano wis pirang-pirang taun ana ing pasar, sanajan ing sektor sepeda listrik iku duwe sithik, sanajan wis menehi model akeh. Merek hebat liyane sing nyedhiyakake kapercayan total ing pasar sepeda, listrik utawa ora, yaiku Trek, Spesialisasi, Haibike, Scott ...

Yen ngomong babagan motor listrik jinis sepeda iki, salah sawijining bagean sing paling penting, perusahaan Jerman Bosch minangka patokan ing jagad iki kajaba dadi salah sawijining pionir ing bidang iki. Langkah Panasonic, Brose lan Shimano minangka produsen liyane sing uga nawakake motor motor listrik. Salah sawijining tambahan paling anyar yaiku perusahaan Jepang Yamaha, sawijining perusahaan sing sanajan wis suwene rong taun ing pasar e-bike yaiku mesin ing Haibike, Lapiperre lan BH Emotion.

 

Sepeda listrik antara 500 nganti 1000 euro

Sunray 200 - Pit tur listrik

Sunray 200 - Pit tur listrik

Sepeda tur saka Sunray iki menehi pigura baja, ukuran rodha 26 inci, suspensi ngarep lan rem disk ing ngarepe drum. Kanthi sistem pedal (PAS) sing dibantu, nawakake kanggo kita motor 250w, 3 mode pitulungan pedal, batere 36 v lan 10 Ah. Otonomi antara 35 lan 70 kilometer gumantung karo kacepetan rata-rata sing digunakake. Sunray 200 duwe rega udakara 600 euro.

SUNRAY 200 sepeda listrik

Moma - Sepeda tur listrik SHIMANO - 26 «

Moma - Sepeda Tur Listrik SHIMANO, rodhane 26 "

Model Moma Shimano nawakake pigura aluminium kanthi bobot 20 kg, batere 36 v lan 16 Ah. Tampilan LCD sing bisa ngatur motor listrik nawakake level pitulung pedal 5 level, indikator kecepatan, lelungan jarak lan level batere. Wektu pengisian daya yaiku 4 jam, sing bisa ditempuh udakara 80 kilometer a kacepetan ndhuwur 25 km / jam. Model Moma Shimano duwe rega udakara 800 euro.

Moma - Sepeda Tur Listrik SHIMANO 26 Inch

Moma - Sepeda Lipat SHIMANO - 20 «

Moma - Sepeda tur listrik SHIMANO - 20 "

Yen pit nganggo rodha 26 inci gedhe banget kanggo sampeyan, Shimano menehi model sing luwih cilik lan luwih portebel kanthi roda 20 inci. Model iki duwe otonomi nganti 80 kilometer lan bobote 18 kg. Kaya model 26-inch, awak digawe saka aluminium sing ngidini kita entuk kacepetan maksimal 25 km / jam, kanthi total otonomi 80 km. Shimano Moma 20 inci duwe rega udakara 700 euro.

Moma - Sepeda Lipat SHIMANO 20 Inch

Teamyy 26 Inci Lipat Sepeda Listrik

Sepeda gunung uga duwe papan ing sektor sepeda listrik. Teamyy nawakake sepeda 26 inci kanthi kecepatan maksimal 30 km / jam, digawe saka aluminium lan cocog kanggo pangguna antara 165 nganti 185 sentimeter, amarga kursi kasebut bisa diatur saka 80 nganti 95 cm. Wektu ngisi daya antara 4 lan 6 jam, sing nawakake otonomi sing luwih murah tinimbang pit kutha sing dununge antara 45 lan 55 km. Model iki duwe kapasitas muatan kurang saka 200kg, kanthi daya kurang saka 500 w lan batere 36 v. Rega kira-kira model iki yaiku 760 euro.

Ora ditemokake produk

Sepeda listrik antara 1000 nganti 2000 euro

Cruiser - Sepeda Listrik SHIMANO - 26 «

Cruiser - Sepeda Listrik SHIMANO - 26 "

Shimano's Cruiser minangka sepeda listrik rodha sudhut sing nduweni pitulung sentuhan listrik / pedal. Bobot total model iki digawe saka aluminium yaiku 26 kg, kanthi rodha 26 inci. Batere 36v 10.4 Ah duwe wektu ngisi daya antara 2 lan 3 jam lan menehi tenaga 350 w. Nduwe sistem keamanan kanthi rong telpon, siji kanggo akselerator lan liyane kanggo ngisi daya batere. Derailleur tengah yaiku Shimano M410E lan sisih mburi yaiku Shimano TX35. Tuas gir yaiku Shimano TX.50-21. Rega udakara sepeda gunung Shimano Cruiser udakara 1.400 euro.

Ora ditemokake produk

Sepeda Listrik IC Elektronik Emax

Sepeda listrik IC Electric Emax

IC Electric Emax digawe saka aluminium, loro rem disk lan duwe garpu suspensi XCR. Batere 36 v lan 10 Ah nawakake kekuwatan 250 wy otonomi antara 40 lan 60 kilometer. IC Electric Emax duwe rega udakara 1.300 euro.

Ora ditemokake produk

Sepeda Listrik Lipat Plume Listrik IC

Sepeda Listrik Lipat Plume Listrik IC

Sepeda lipat uga duwe papan ing rega kasebut. Bobot 20 kg, Plume Listrik IC yaiku sepeda lipat kanthi otonomi antara 55 lan 65 km, amarga batere 360 ​​w lan 11 Ah sing nawakake kekuwatan 250 w. Rem ngarep lan mburi uga disk, duwe kothak gir Shimano 7-kacepetan lan amarga lempitane kita bisa kanthi gampang ngeterake ing kereta bawah tanah, sepur utawa kendaraan kita. Rega model iki 1050 euro.

Tuku Sepeda Listrik Elektronik Plume IC Plume

Sepeda listrik wiwit 2000 euro

Yen ngliwati alangan 2.000 euro, ing pasar, kita bisa nemokake model akeh, kabeh dirancang kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu.

Turbo Levo FSR khusus

Perusahaan iki nawakake sepeda listrik sing ditondoi dening ndhelikake batere ing tabung mudhun sing ngidini kita ngisi daya batere kanthi cepet saliyane bisa ijolan tanpa masalah. Model Turbo Levo FSR digawe saka aluminium utawa karbon, lan duwe turbo sing nawakake batere 15% luwih akeh tinimbang model tradisional. Thanks kanggo motor sing disesuaikan, sistem pedal bakal langsung nulung pitulung sing dibutuhake nalika mbutuhake banget lan torsi sadhar sajrone kabeh cadence.

Thanks kanggo aplikasi kontrol Misi, kita bisa duwe kontrol ing kabeh wektu liwat teknologi sing dipasang ing model kasebut. Tampilan Trail, kasedhiya ing kabeh model, nawakake data sing kudu dingerteni ing kabeh lelungan sing ditindakake. Thanks kanggo Remote Trial, kita bisa kanthi gampang ngalih ing mode sing beda tanpa kudu ngeculake tangan saka stang. Model-model kasebut Turbo Levo FSR spesialisasi kasedhiya wiwit 4.200 euro.

Brompton Electric Kab

Brompton Electric Kab

Sepeda listrik Brompton nyedhiyakake pitulung sing dibutuhake nalika kita munggah gunung utawa lelungan dawa ing wilayah sing rata, adaptasi karo gaya nunggang berkat teknologi sensor sing cerdas. Kanthi sistem lempitan cepet, kita bisa ngeterake tanpa masalah ing kereta bawah tanah, bis utawa sepur. Uga, kanthi bobote 13,7 kg, batere luwih saka 2,9 ing salah sawijining model paling entheng ing pasar.

Thanks kanggo batere 300w, kita bisa pindhah kanthi kacepetan nganti 25 km / jam kanthi udakara antara 40 lan 80 km, gumantung saka bobote pangguna lan jinis rute. Bobot maksimum sing didhukung yaiku 105 kg, kalebu peralatan kasebut. Ing Rega Brompton Electric, sing bakal wiwit dipasarke ing pasar ing wiwitan taun 2018, bakal ana ing antarane 2.800 nganti 3.000 euro, rega sing sebagian diyakini karo kualitas produk lan amarga diproduksi ing Inggris.

Scott

Sepeda E-Contessa Scott

Pabrikan Scott, kayata Khusus, nawakake kanggo kita macem-macem model kanggo kabeh selera lan kabutuhan saka 2.000 euro, kabeh mau duwe tenaga 250 w sing menehi pitulung sing dibutuhake ing wektu sing tepat. Elinga yen sepeda pabrikan iki dirancang kanggo nuntut pangguna sing butuh pitulung tambahan kanggo nggayuh tujuane.

Scott menehi model liyane digawe saka aluminium lan karbon, rem cakram, komponen Shimano lan Syncros. Batere didhelikake ing kothak kanthi akses langsung nalika kudu ngisi daya. Yen sampeyan pengin ndeleng kabeh model sing kasedhiya, sampeyan bisa mbukak bagean situs web kasebut Scott kanggo pit listrik ing ngendi sampeyan bakal nemokake luwih saka 30 model.

Haibike XDURO FullSeven Carbon

Haibike XDURO FullSeven Carbon

Perusahaan Haibike uga nawakake telung versi model XDURO FullSeven Carbon: 8.0 sing regane 4.999 euro, 9.0 yaiku 6.999 euro lan 10.0 sing regane 11.999 euro. Kabeh model kasebut digawe saka karbon, nggabungake mesin Bosh sing nawakake kacepetan maksimum 25 km / jam matur nuwun kanggo motor 250 w. Kaya umume model mewah, batere ing model kasebut dununge ing garis diagonal, saengga kita entuk akses cepet kanggo ngisi daya utawa ngganti model liyane yen perlu.

Thanks kanggo nggunakake karbon, ora mung ing konstruksi pigura, nanging uga kanggo komponen sing beda-beda sing dadi bagean saka pit, bobot lan papan sing dikurangi bisa dikurangi dibandhingake karo model liyane. Ukuran rodane 27,5 inci ing kabeh model, duwe rem cakram hidrolik ing sisih ngarep lan mburi lan pangisi daya sing ditawakake pabrikan kalebu jinis sing cepet, saengga kita mbuwang wektu sithik supaya bisa mbayar ulang batere sepeda listrik.

Ing situs web Haibike sampeyan bisa nemokake kabeh model sepeda listrik lan sing dianggep moped listrik, kanthi kecepatan maksimal 45 km / jam,Mbutuhake asuransi lan SIM kaya sing wis dakkandhani ing ndhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.