Pitung wayahe ora iso lali ing jedhing game video

jedhing video game

El jedhing Iki minangka ruangan sing mbutuhake kenyamanan lan keakraban wiwit shower santai nganti kabutuhane manungsa tartamtu liyane. Kamar sing, priori, ora ateges ora urip kanthi cara sing biasa, nanging, ing kene kita menehi kompilasi sawetara jedhing sing ora iso dilalekake, ing njero omah lan umum, sing mesthi akeh penggemar. videogames sampeyan bakal kelingan.

Saka wacan sing rada eschatologis, liwat pemukul sing hebat, wiwitan level unik, ajrih pati lan adegan mitos saka sawetara program legendaris, iki minangka sawetara kahanan sing dipilih: pinten sampeyan bisa ngerti?

Duke Nukem 3D

adipati nukem jamban 3d

Duke Nukem 3D iku judhul antologi sing sejatine. FPS sing megah kasebut nggabungake protagonis badass, desain level apik, puluhan nglirik lan guyonan sing unik. Ing level mitos pisanan game, bioskop porno, kita bisa mlebu kamar mandhi ing lantai dhasar lan ngejutake salah sawijining makhluk asing sing nyerang tumindak dadi weteng. Daripada nelpon lan takon kanthi sopan apa dheweke sibuk, Adipati nindakake sing paling apik kanggo ngerti: moto dhisik, banjur takon.

 

Metal Gear Solid

Kita terus karo klasik liyane sing hebat, lan ing kasus iki, iku ora bisa dibaleni maneh Metal Gear Solid, sing katon ing kawitan PlayStation. Saliyane bisa ngejut sawetara prajurit genom sing ora ngerti klawan ngilangi kandung kemih, adegan karo Meryl, putri kolonel Campbell, sing nuduhake kita ing sisih mburi kaping pindho lan ing endi dheweke ngomong babagan perasaan babagan medeni perang.

 

GoldenEye 007

GoldenEye 007 kanggo Nintendo 64 iku salah sawijining game sing paling disenengi ing sistem kasebut: grafis sing mandhegani ati, animasi sing luar biasa, kontrol sing sampurna lan perasaan sing wis dirampungake Bond dinobatkan minangka program paling apik babagan alam semesta 007. Mesthi sampeyan akeh sing ngelingi wiwitan level Fasilitas, ngendi James mlebu fasilitas mungsuh liwat saluran ventilasi sing nggawa menyang kamar mandhi, saka ngendi kita bisa ngganggu kepala penjaga tanpa clompong ing jamban sing ana gandhengane.

 

Silent Hill 2

http://www.youtube.com/watch?v=ou5W7u0pYkE

Bar pisanan sing surem Silent Hill 2 dheweke kedadeyan ing jedhing dalan sing reged, ing endi protagonis game kasebut nyegerake praupane sadurunge nyritakake alasane lelungan menyang kutha sing dikutuk. Nanging wiwitan iku dudu siji-sijine wektu James dheweke sesambungan karo jedhing: ing gedung apartemen, area game pertama, dheweke bakal tekan jamban sing katon mual banget saengga akeh sampeyan sing rada adoh saka adegan kasebut.

 

Fahrenheit

Sadurunge kaget karo Rain heavy o Nglangkungi: Kaloro Jiwa, Ngimpi Quantic mbuwang Fahrenheit kanggo PlayStation 2, Xbox y PC, minangka prekursor saka urutane critane game kanggo rong game pertama kasebut. Fahrenheit Miwiti kanthi cara sing kuat banget ing jedhing kafeteria, ing endi karakter utama bakal mateni wong sing ora resik ing getih adhem. Saka wektu kasebut, game kasebut ngajak kita nemokake sejatine kabeh, nanging ora sadurunge kudu ngresiki sisa-sisa TKP kanthi cepet, sadurunge ana wong sing mlebu ing kana.

 

Splinter Cell: bebendhu

Petualangan pungkasan saka Sam Fisher Iki minangka program sing luwih ora sopan lan kasar tinimbang judhul sadurunge ing franchise, kanthi fokus ing siluman. Ing Kaprigelan Sel Splinter, serangkaian interogasi sing paling galak banget, nalika disiksa lan dipukul banget, Fisher bisa nggawe sapa wae nembang. Rapat kaping pisanan dianakake ing jedhing umum sing meh ora ana sing nyelehake.

 

PT

Demo angker saka PT Minangka pambuka sing apik banget babagan sing bisa nunggu kita Silent Hill yen dheweke bakal nglumpukake bakat saka Hideo Kojima y Guillermo del Toro. Sayange, kita wis ngerti Konami njupuk keputusan kanggo mbatalake proyek kasebut, sanajan diarepake mbesuk kita bakal duwe warta babagan saga iki. Fokus PT, salah sawijining wacana sing paling nggegirisi ing demo sing nggegirisi yaiku sing nggawa kita nyelidiki jedhing omah misterius, ing kana nemokake janin urip ing wastafel.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.