«Planet Coaster» simulator taman hiburan anyar sing apik

Wingi game wis didol sing mesthi bakal nggawa kenangan apik kanggo sampeyan kabeh lan bakal ngelingake sampeyan babagan salah sawijining game paling populer sawetara taun kepungkur. Kita ngomong babagan "Planet Coaster ", simulator taman hiburan lengkap saka Frontier Developments, studio sing padha nggawe seri RollerCoaster Tycoon 3 sawetara taun kepungkur.

Kaya sing sampeyan deleng ing video ing sisih ndhuwur artikel iki, kita bakal nemoni game sing paling spektakuler lan menarik, sing mesthi bakal menehi rasa nyenengake.

Rega sing "Planet Coaster" wis dirilis ing pasar ora dikarepake banget, lan kita kudu mbayar 34.19 euro kanthi diskon 10% kanggo rega asline yaiku 37.99 euro. Mesthine, yen ndeleng trailer resmi, sampeyan ora bakal keganggu yen kudu ngeruk kanthong.

Sawise suwe ngrasakake "Tycoon RollerCoaster" ing sawetara versi sing beda-beda, lan frustasi karo "RollerCoaster Tycoon 4 Mobile" sing adoh banget karo apa sing diarepake para pecinta taman hiburan, saiki wayahe nyoba "Planet Coaster" lan kabeh bisa ditresnani sajrone suwe.

Apa pendapat sampeyan babagan trailer resmi sing bakal ditampilake saiki kanggo "Planet Coaster"?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)