Apa emulator PlayStation 2 sing paling apik?

Emulator PCSX2

Donya emulator iku ekstensif lan menarik, kanggo sing ora duwe kontak akeh, yaiku sistem piranti lunak kanggo PC sing nggawe konsol kompatibel mundur. Iki minangka mode penyayang console sing disenengi supaya bisa ngelingi judhul PlayStation sing paling apik, Xbox, Nintendo Game Cube lan jinis konsol liyane wiwit pirang-pirang taun kepungkur, sing bisa main maneh amarga ana sebab liyane. Nginstal piranti lunak jinis iki biasane gampang lan cepet, lan yen ana prekara sing ora dingerteni, aja padha sumelang, ing Actualidad Gadget kita bakal mulang apa sing sampeyan butuhake.

Salah sawijining konsol kanthi katalog paling apik sing bisa dibayangake yaiku PlayStation 2, ora mung kanggo kualitas nanging uga kanggo jumlah, mula dadi permen nyata kanggo nuladha, saiki ana pitakon: Apa emulator sing paling apik kanggo PS2? Tetep bareng karo kita lan sampeyan bakal weruh sing paling apik ing emulator iki lan cara ngatur.

Apa emulator lan kenapa aku nginstal?

Sampeyan ora prelu banget menehi penjelasan kanggo saiki, yen sampeyan wis tekan saiki amarga sampeyan ngerti apa sejatine. Sejatine, iku piranti lunak sing ngidini sampeyan main game video saka konsol langsung ing PC amarga hardware lan sistem operasi. Amarga watesan teknis, kita ora bakal golek emulator kanggo generasi paling anyar utawa konsol paling anyar, nanging gampang banget golek emulator kanggo konsol sing ora diterusake utawa retro, amarga luwih gampang program jinis iki kanggo dheweke, uga ana luwih akeh konten ing jaringan kanthi salinan serep video game.

Cekakipun, nginstal piranti lunak jinis iki bakal ngidini sampeyan muter konsol lawas kanthi santai langsung ing komputer, supaya sampeyan bisa ngelingi judhul sing sadurunge sampeyan ora weruh amarga ana sebab liyane. Dadi mesthine, yen sampeyan pengin "menehi wakil" menyang PlayStation 2, iki kiriman sampeyan, kita bakal nuduhake sampeyan sing paling apik PlayStation 2 emulator ing Windows 10 lan carane entuk kabeh kinerja sing bisa ditawakake. Ayo!

PCSX2, emulator PlayStation 2 paling apik

Piranti lunak iki nyedhiyakake dheweke minangka alternatif paling apik nalika nuladhani PlayStation 2 ing PC, sampeyan bisa mbayangno manawa wis rampung amarga jenenge utawa amarga katalog, nanging luwih maju, PCSX2 bisa menehi kinerja grafis unggul sing bisa ditemokake ing konsol asli. Thanks kanggo modifikasi ing level piranti lunak lan komunitas sing penting, ora angel golek game modifikasi lan tambahan kanggo piranti lunak emulasi kanggo nambah perspektif "HD" menyang game PlayStation 2 sing lawas.

Kita bisa ndownload PCSX2 langsung saka INGKAH INGKANG ing situs web resmi Ngluwihi Windows 10, kita uga duwe versi kanggo Linux lan macOS, kenapa ora sampeyan ngarepake? Ya, sampeyan bisa niru PlayStation 2 saka meh kabeh sistem operasi. Kajaba iku, ing situs web iki uga bakal nemokake konten kayata pandhuan konfigurasi, warta, nganyari, file lan liya-liyane. Yen sampeyan programmer lair, sampeyan uga duwe kesempatan kanggo ngowahi kode PCSX2 amarga pancen gratis, lan sampeyan bakal bisa nindakake langkah-langkah cilik kanthi emulasi.

Kanggo nindakake iki kanthi gampang kita bakal mbukak undhuhan versi stabil kanggo sistem operasi lan kita bakal nglakokake lan nginstal kanthi cara sing padha kaya nginstal piranti lunak liyane kanthi ciri kasebut ing sistem, lan aja padha sumelang ing bab liyane, kita bakal menehi sawetara konfigurasi dhasar kanggo iku

Konfigurasi awal PCXS2

Sawise nindakake program kaping pisanan, lan sawise tuntunan instalasi, kita bakal milih basa sing disenengi lan kita bakal njaga plugin emulator (tambahan sing ngidini kita entuk luwih akeh kinerja saka piranti lunak) kanthi standar. Langkah sabanjure yaiku ngatur BIOS, amarga iki sadurunge kudu ndownload BIOS PlayStation 2 sing cocog karo wilayah kita, utawa sing paling disenengi (yen umpamane pengin niru game eksklusif saka Jepang).

Yen kita duwe PlayStation 2, ing bagean unduhan PCSX2 kita duwe BIOS Dumpler - Binary (DOWNLOAD), sistem sing ngidini kita langsung ngekstrak BIOS saka PlayStation dhewe 2. Yen ora, kita pengin niru PlayStation 2 langsung saka BIOS sing dudu properti kita, mula kita wis mlebu lingkungan legalitas sing bisa dipertanyakan, mula kita nyaranake menyang komunitas utawa media khusus ing ngendi sampeyan bisa entuk BIOS kasebut, mesthi tanggung jawab sampeyan dhewe (Actualidad Gadget ora milih utawa tanggung jawab kanggo emulasi ilegal utawa jinis pembajakan liyane dening pangguna).

Sawise sampeyan milih file BIOS karo panjelajah file lan ndeleng manawa wis ditambahake ing dhaptar emulator, mula klik "OK" lan kita bakal pindhah menyang aspek konfigurasi sabanjure, prentah.

Kepiye cara muter karo kontroler PCSX2?

Disaranake supaya terus menyang Windows 10 driver sing wis autodetect lan wis diaturContone, alternatif sing apik yaiku kontroler Xbox, sampeyan wis ngerti manawa konsol Microsoft kompatibel karo Windows 10, dadi keypad bakal dikonfigurasi lan kita mung kudu nyambung konektor USB lan nikmati kontroler.

Nanging, yen sing sampeyan pancene pengin entuk pengalaman paling apik nggunakake kontrol PlayStation, Aku nyaranake ndownload Motionjoy (DOWNLOAD) sing bakal ngidini kita mung nyambung kontrol PlayStation 3 liwat USB menyang PC kanggo ngatur. Kanggo nindakake iki, kita bakal nginstal program lan klik "Driver Manager" karo kontroler PlayStation 3 sing disambungake liwat USB, saengga ndownload lan nginstal driver sing prelu.

Banjur karo driver sing diinstal kanggo kontroler PlayStation 3 DualShock 3, kita bakal ndownload DS3 sing luwih apik (DOWNLOAD), sing dikonfigurasi kanggo Windows sing bakal ngidini kita ngatur tombol kontroler PlayStation 3 supaya kabeh bisa mlaku kanthi cara sing paling apik. Panggunaane pancen intuisi, cukup karo DualShock 3 sing disambungake karo USB, kita bakal ngeklik «Anyar» ing jejere «Profil Pilihan» lan kita bakal nggawe profil sing bakal digunakake kanggo main.

Konfigurasi grafis PCSX2

Saiki sing penting entuk paling migunani, amarga iki kita bakal bakal miwiti emulator, amarga kita duwe kabeh sing kudu ditindakake. Sawise mlebu, kita bakal ngeklik «Setelan» lan banjur pindhah menyang «Video> Setelan Plugin». Menu saka GSD X10, konfigurasi grafis kanggo emulator PlayStation 2 lan kita kudu njaga paramèter sing padha karo sing bakal ditawakake ing ngisor iki kanggo komputer tingkat menengah (i3 / i5 - 6GB / 8GB RAM - 1GB Graphics).

Kaping pisanan, kita bakal njupuk rasio layar, kita bisa milih muter 4: 3 utawa 16: 9, kabeh bakal gumantung karo cara sing paling sampeyan karepake, aku luwih seneng karo lingkungan panorama . Setelan iki bakal diganti ing "Setelan Window" ing setelan video. Nanging, ayo eling yen umume game PS2 dirancang kanggo format 4: 3.

  • Adaptor: Kita tetep setelan gawan
  • Interlacing: Kita milih opsi "BOB TTF"
  • Pengirim: Kita ngalih menyang pilihan Direct3D (D3D11 ing sistem dhuwur)
  • Aktifake FXXA: Tandha opsi iki kanggo ngaktifake antialasing
  • Aktifake Nyaring: Mangkono, kita ngaktifake penyaringan tekstur
  • Aktifake FX Shader: Iki uga bakal nambah bagean grafis yen kita ngaktifake
  • Nyaring Anisotropik: Bakal nambah tekstur, kita bakal milih opsi 2X ing piranti jarak tengah
  • Aktifake Anti-Aliasing: Kita bakal ngaktifake

Minangka kanggo résolusi output, kita bakal nari ing antarane 720p utawa 1080p, sanajan sing cocog yaiku njupuk referensi dhuwure monitor lan ditrapake menyang rasio 4: 3 saengga menehi asil sing realistis lan ora dimodifikasi, kanggo iki kita ngetrapake formula ing ngisor iki: (4x »dhuwur monitor») / 3 = XMangkene carane kita bakal entuk resolusi output sing becik kanggo muter emulator fantastis iki ing monitor.

Kesimpulan ing PCSX2

Pungkasane, amarga alasan kasebut, uga kanggo komunitas penting sing ana ing mburi PCSX2. Kita bakal gampang nemokake akeh plugin ing internet sing ngidini kita ngowahi macem-macem karakteristik game video sing bakal dikarepake. Mesthi, emulasi konsol babar pisan sing ora dibukak kaya iki ngidini kita ngeling-eling game hebat kasebut sing nalika semana ditinggal amarga macem-macem sebab, dadi kita bisa njupuk kauntungan saka hardware komputer pribadi kanggo entuk kinerja sethithik ing aspek hiburan.

Emulator iki wis dipanggonke wiwit 2011 minangka alternatif utama kanggo nostalgia kanggo PlayStation 2, lan ana sing nuduhake manawa bisa uga bakal suwe. Muga-muga tutorial lan rekomendasi sing apik babagan emulator sing paling apik kanggo PS2 iki mbantu sampeyan lan entuk manfaat paling apik. Aku bakal bebas nyaranake sawetara game PlaySation 2 paling apik ing ngisor iki.

Game PlayStation 2 paling apik

  • ICO
  • Shadow of Colossus ing
  • Metal Gear Solid 3: Snake King
  • Grand Theft Auto San Andreas
  • Resident Evil 4
  • Inggris Ati
  • Final Fantasy XII
  • Gran Turismo 3: A-Spec
  • Sétan Bisa Nangis 3: Tangine Dante
  • Dewa Perang II: Balesan Ilahi
  • Pangeran Persia: Sands of Time
  • Primal

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.