PlayStation 4 Slim duwe warta liyane, pangowahan ing DualShock 4

dual-shock-4 cahya

Wingi kita cepet nuduhake foto pertama PlayStation 4 Slim. Sanajan akeh sing ora precaya, kita bisa negesake manawa PS4 Slim minangka kasunyatan lan padha karo sing kita tingali ing foto. Sawetara jam kepungkur, video uga bocor karo Unboxing console lan wiwitan kanggo negesake manawa kasunyatan kasebut. Nanging, thanks kanggo video iki, kita bisa ndeleng manawa PS4 Slim nggawa anyar, DualShock 4 wis diperbarui lan saiki ngidini sampeyan ndeleng LED warna saka Touchpad, tanpa kudu ngobahake tombol.

Owahane gampang nanging mesthi. Panel Touchpad wis digawe kanthi transparansi cilik ing sisih ngarep sing ngidini kita ndeleng garis LED warna ing remot. Jinis kaya sing ditampilake ing ndhuwur PlayStation 4 Fat, model asli konsol, garis cahya sing menang akeh pengikut lan ngandhani apa kahanan konsol saiki. Nanging, ing level komando, kayane mung siji aspek sing wis diperbarui ing PlayStation 4 Slim. Kanthi cara sing padha, ora bakal ala yen dheweke ngowahi materi sing dilapisi joystick kontrol, amarga wis gampang dipakai lan rusak banget.

https://www.youtube.com/watch?v=o7q1mGJihdU

Urut-urutane wis nggawe akal kaya biasane. Yen kalebu bilah LED nomer loro, konsumsi batere saka remot bakal cukup, lan otonomi DS4 pancen paling apik. Dadi, dheweke diwatesi nggawe transparansi cilik ing wilayah Touchpad, lan asile apik banget, kaya sing sampeyan ngerteni ing video saka kothak kothak sing bakal kita lebokake ing baris kasebut. PS4 Slim bakal diluncurake wulan September ngarep kanthi rega sing padha kaya saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.