PlayStation 4 Neo anyar bakal ditampilake wulan September

ps4-neo

Salah sawijining desas-desus sing wis suwe kita maca ing internet yaiku ngluncurake konsol Sony sing anyar utawa sing luwih apik, PlayStation 4 Neo anyar. Konsol iki sing wis ndeleng sawetara warta ora resmi, bisa luwih cedhak tinimbang sing kita pikirake mlebu tanggal 7 September ngarep ing acara ing New York City, ing endi konsol bakal diwenehi sawetara "perbaikan" liwat model saiki. Tanggal Rebo, 7 September iki, kayane pungkasan nganti saiki.

Informasi sing bocor ing presentasi PlayStation 4 "Neo" utawa PlayStation 4,5 iki bakal nambah pangowahan sing gampang nanging sekaligus bisa narik kawigaten, pilihan saka mainake video game ing 4K lan perangkat keras internal sing luwih kuat kanthi CPU sing luwih apik, GPU sing luwih apik lan RAM sing luwih akeh tinimbang ing versi PlayStation saiki. Kajaba iku, sawetara media nuduhake manawa bisa nampa perbaikan desain eksterior, nanging iki prekara sing ora bisa dikonfirmasi.

Konsol sing katon ditampilake ing E3 pungkasan, nanging pungkasane ora ditampilake (yen tandhing Microsoft nindakake) lan saiki kayane perusahaan Jepang wis duwe konsol sing siap lan wektu iki wis cedhak. Bisa uga tanggal komentar bisa beda-beda sethithik ing wulan Agustus iki, nanging Kita ora yakin manawa perusahaan kasebut bakal bertahan suwe kanthi console ing kantor kasebut Yen wis siyap tenan didol, mula ora bakal bisa ndeleng asil dandan saka PlayStation 4 Neo sing anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.