PlayStation 4 ngluncurake firmware 5.0 kanthi akeh fitur anyar

ps4

Firmware konsol generasi paling anyar wis dadi pembeda pentingIki carane Sony menang game nglawan Microsoft ing perang kanggo konsol sing didol, lan dhukungan saka perusahaan pangembang kanggo platform Jepang wis misuwur, asile wis kabukten.

Nanging, mula ora bisa mungkasi inovasi. Mangkene PlayStation ngumumake awan iki rilis firmware 5.0, edisi paling anyar saka sistem operasi konsol laris ing donya. Lan kepiye sampeyan pengin dianyari, Kita bakal ngandhani apa kabar yen firmware versi PlayStation 4 anyar iki nggawa kita.

Salah sawijining perbaikan paling penting yaiku kontrol paten, contone, kita bakal bisa nggawe akun kulawarga Kanggo omah sing paling cilik. Ing kene batere wis mesthi dilebokake kanggo ndeleng kepiye Nintendo lurked cedhak karo kontrol wong tuwa kanggo Switch. Nanging ora mung iku, Twitch uga duwe cubitan sing apik, lan saiki bisa siaran langsung saka PlayStation 4 Pro kanthi kualitas 1080p lan 60 pigura per detik, ora mesthi ana kabar apik kanggo streamer platform sing beda-beda.

Mode Reality Virtual uga nampani sistem audio 5.1 lan 7.1 sing nggawe headphone lan turunan Sony dadi populer. Ing level pangguna, saiki kita bakal bisa mateni balon supaya ora ditampa nalika muter konten streaming kayata seri utawa film, uga mateni pratinjau lan kahanane langsung ing menu akses cepet kanthi mencet tombol PS. Pungkasane, acara Turnamen Tim ESL teka ing tab Acara, dadi sampeyan ora kejawab siji-sijine, main ing telung tim sing kompatibel ing tim yaiku Uncharted 4, World of Tanks lan Santis Burn Racing.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)