PlayStation 4 Pro bisa uga dadi konsol paling gampang kanggo didandani

Ps4 Pro

Foto IFixit

Kanggo kanca saka iFixit Dheweke seneng ngilangi teknologi konsumen paling anyar ing pasar, nyatane, kita seneng yen nindakake. Kanthi cara iki, dheweke kudu bisa nggarap PlayStation 4 Pro, konsol desktop paling kuat ing pasar lan sing dirilis kanggo kabeh pamirsa tanggal 10 November. Kanthi cara iki, iFixit Luangake kesempatan kanggo nyedhiyakake skor babagan keramahan maneh piranti kasebut, lan menehi tutorial gratis supaya kita bisa kerja lan ngirit sawetara euro. Nanging, sing nggumunake ing acara iki yaiku skor apik sing ditawakake situs web menyang konsol Sony.

Sony Jepang ora duwe reputasi nggawe produke gampang banget didandani, nyatane kompatibilitas karo macem-macem jinis perangkat keras lan sistem tertutup mesthi dadi ciri khas, dudu nganti tekane Apple, nanging banget kanggo Ndhuwur Standar Jepang. Wektu iki, bocah lanang saka iFixit Dheweke menehi kabar apik, konsol Sony entuk 8 saka 10 ing babagan perbaikan komponen-komponen kasebut, bisa uga amarga konstruksi modular.

Ora gampang banget kanggo ndandani amarga PC wis jelas, nanging hard drive bisa dicopot kanthi gerakan tangan sing gampang, lan akeh bagean internal kayata penggemar, heatsink utawa sing maca BluRay. disambungake nganggo kabel lentur lan meneng ing pangkal, mula kita mung bakal bisa njeblugake komponen sing narik kawigaten kita tanpa menehi kompromi struktur liyane.

Nanging, ana akeh desas-desus babagan konsol iki ngatur utawa ngilangi panas, kita elinga yen duwe loro GPU sing padha karo PlayStation 4, sing wis "panas".


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.