PlayStation 4 Pro didol, apa sampeyan kudu tuku?

Resolusi PS4

Apple nggawe cara khusus kanggo adol produk sing padha kaping pindho, utawa paling ora produk sing meh padha, lan iku model sing diarani "S" perusahaan. Iki akeh perusahaan sing ditambahake, lan saiki wis tekan pasar sing durung ana, yaiku pasar kanggo konsol video. Sony seneng nuduhake sawetara wulan kepungkur PlayStation 4 Pro, versi PlayStation 4 sing luwih apik lan luwih kuat, yaiku kanthi kompatibilitas lengkap, yaiku sistem sing padha karo mesin liyane. Dina iki, 10 November, PlayStation 4 Pro didol kanthi kabeh poin biasa, ayo nimbang pro lan kontra.

Kita wis akeh ngobrol babagan sistem hiburan Sony sing anyar, nanging saiki wis wayahe nindakake kajian maneh supaya sampeyan mikir pungkasan yen sampeyan kudu tuku utawa ora. Sepisanan rega kasebut, faktor sing nemtokake, utamane kanggo pangguna sing ora duwe sistem PS4 sadurunge, konsol Sony sing anyar lan kuat Regane € 399,99, yaiku € 100 luwih saka edisi sadurunge lan versi Slim saiki saka iku, kanthi panyimpenan 1TB.

Saliyane, lan yen kita duwe versi PS4 sing luwih lawas, bisa uga katon ora apik banget, nanging bakal owah nalika ngelingi yen PSVR regane padha. Luwih saka siji bakal entuk disquisition ing Natal iki: "PlayStation 4 Pro utawa PlayStation VR?"

Saliyane, platform kasebut, kita elinga manawa pangguna PS4 lan PS4 Pro bakal main ing lingkungan sing padha lan game sing padha, Sony wis ngelingake yen perbaikan FPS ora bakal dingerteni babagan play online, mung ing mode pamuter siji, supaya ora nyebabake pambeda antarane pangguna.

Lan pungkasane kemampuan, Konsol Sony anyar bakal nawakake kemungkinan main ing 1080p kanthi 60FPS stabil lan tekstur sing luwih apik amarga GPU dobel (x2 dibandhingake karo PS4) lan ekspansi RAM DDR3. Fungsi HDR, sepisan maneh, dituduhake karo model klasik. Pungkasane, kita duwe alesan dadi, resolusi 4K, ing endi Sony ngelingake yen bakal kelangan 30FPS sadawane dalan lan perbaikan tekstur.

Iki minangka anyar saka PlayStation 4 Pro, saiki sampeyan giliran: Apa aku kudu tuku PlayStation 4 Pro?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.